jag behöver lite goda råd.


Då sitter man här på jobbet igen, ännu en dag med en tung känsla i kroppen. Usch vad jag känner att jag bara skriver en massa depp.

Efter promenaden igår, så blev MALIN döösjuk, ingen skräll när träningen kommer igång. hon har kasst imunförsvar, GÖR NÅGOT ÅT DET LILLA FLICKA. Tjejmilen närmar sig! ( liiite iaf )
Själv fick jag sån förbaskad skoskav..

Nu ska jag inte klaga mer.
För jag är egentligen på ganska bra humör, jag har ufnderat länge på hur jag ska klippa mig. Och det kommer ju bli bra mycket kortare då än vad det är nu.. någon som har något föslag? har ju kort på ena sidan. Om ni har någon idé, jag är öppen för förslag, så säg gärna till. sitter här med hjärnsläpp.

Jag längtar något fruktansvärt efter våren.. efter sol, bruna ben, solglasögon. Åh, semester.
Undra när man får reda på vilka veckor man får semester?
Hoppas jag får dom dagarna jag har önskat, ingen idé att ha semester om man inte får ha det tillsammans med sin sambo. Eller hur känner ni i den frågan? När ska ni ha semester?

Om man ska ha semetser i sverige, vart bör man åka? Vi kommer absolut vara nere i Varberg, då sebbes familj har en villavagn där. Men vi vill även åka någonannanstans på kusten. förslag? Förra året var vi i Ystad, och jag ÄLSKAR ystad. Vi hade det underbart därnere. Kan nog tänkas bli att vi åker dit igen. Vet ni något annat mysigt ställe att åka till tillsammans med sin älskade pojkvän och eventuellt lillprinsen. ( han kanske själv ska få bo på hotell, och ha lite semester från matte några dagar )


blev ingen löprunda..

... det blev en powerwalk med malin i ungefär 1 och 1/2 timma. Vi åkte upp till berget, taggade som as för att springa. Det var snö, is, blask och skidspår! - ingen idé, det gick verkligen inte.

Åkte hem, och bytte till en lite var´mare jacka och drog ut på en låååång promenad, det var skönt.
dock fick jag ett skoskav! TYPISKT.

Väl hemma, gjorde jag mitt en köttbullemacka. Och jaa, jag vet, man ska inte äta såhär sent och inte heller BRÖD. Men jag har varit sugen på det ett bra tag nu, och det var ruskigt gott. Drack ett STORT glad juice.

Joo, jag ahde ju även tänkt att lägga upp ,lite bilder på lägenheten. Men kameran var helt urladdad så jag fick lägga det åt sidan. Tvättade istället.

Nu blir det hopp i sängen, skall upp tidigt imorgon för en rejäl promenad med korven tänkte jag!
HOPPAS JAG ORKAR!

godnatt allesammans!


löprunda


Då slutar man snart jobbet, då blir det till att svira om. Ta på sig löparskorna och bege sig upp till berget. Ser faktiskt konstigt nog fram emot det. (?)
Huuuh? , kan jag verkligen känna så? Nu kände jag verkligen inte igen migsjälv.

Bra med löprundor både för min del, ( bränna fläsk ) och lill killens del, ( bygga muskler )

vad ska ni planera för kvällen?
träna?




Lunch

Nu ska jag äta lunch. Fläskfile med ngn mummsig sås som jag fått av svärmor! GOTT.
vad har ni ätit för smaskigt idag?

tjejmilen


Jajjemänsan, nu har MALIN anmält oss till tjejmilen i augusti!
Så nu blir det stenhård löpar träning. Och santos han får hänga med!


en massa slit.

Allt vi inhandlade på Ikea blev toppen! handlade för 5-6000 kr. Och det blev å jävla bra. Har fått tag på en kamera nu så jag ska ta kort och sånt när det finns tid, och få in här så ni kan se. Om ni vill såklart?

Hade riktigt trevligt, bra mycket bättre än vad jag trodde, brukar lätt bli lite småtjaffs när vi är där nere. Men i Lördags var det toppen.

Käkade inne på A6, vidrigt som sjuttan, men är man hungrig så slinker nog ta mig sjuttan allt ner. Sak samma, äckligt var det iaf.
Handlade lite öl och vin på systemet, och därefter åkte vi hem till Skövde igen.

Väl hemma började vi fixa iordning, allt i vardagsrumsfönstrena blev klart, VITT och jättefint. Sedan fixade vi våra nattduksbord, och lampor dit, blev sån skillnad. Satte ihop alla utemöbler, satte upp griffeltavlan.
Vi hade fullt upp, sen slängde vi oss på soffan en stund och tog det lugnt. Det var vi värda efter denna dag, med allt slit.

På kvällen mådde jag katastrof dåligt, allt bara snurrade, jag såg helt sjuk när jag tittade på ngt. Jag hade feber och mådde skitill. VILL INTE ATT DET SKALL KOMMA TILLBAKA NU! Hoppas det bara hände då.
Iaf så skickade jag iväg Sebbe till hans kompisar, ingen idé han ligger hemma med mig en Lördagkväll. Men han fick dock dåligt samvete och kom hem klockan tolv. Då hade jag redan slocknat!



Söndagen, började med en morgonpromenad med Santos. Sen hem och gjorde iordning en dunder frukost åt älsk.
Yoghurt, Musli, oboy, juice, ägg, rostat bröd, vanligt bröd och massa pålägg. Mysig söndagsfrukost. Borde ske oftare!

Och eftersom man skulle ändra klockan igår, jaa det missade vi helt. Eftersom vi skulle på söndagsmiddag hos familjen H på dagen, som vanligt, så missade vi tiden, vi trodde vi hade en timma kvar, men inte. Så vi var inte iodning ngt. Blev middag i mysbyxor, oduschade och vidriga! Men dom överlevde iaf  familjen H.

STORSTÄDNING, Hajjemän. Vi städade bakom och under soffan, tog bort alla dynor i soffan, dammsög i den och alla dynor, ( Kan säga att det var grymt jobbigt ), kastade ut dom på balkongen för lite vädring. Sedan kastade vi ut våran nya matta också, vädring för den med.

Så det vart en rejäl storstädning, sängen dammsög vi också och bäddade rent i. Även vårt täcke och kuddarna låg på balkongen.

Gud så fräscht det kändes sen! RENT.



lördagsmys!


Heldag med älsk på ikea och A6, kan dagen bli bättre!
ta hand om er!


Laila vs Magnus


Vad tyckte ni om kvällens sista avsnitt av LET´S DANCE? Jag kan säga att jag gillade det skarpt! Lailas sista nummer, HELT OTROLIGT VACKER, hon är grymt duktig.

Visst, Magnus är duktig också, inget snack om saken. Men jag tyckte det var helt fel par som vann iaf..

Vad tyckte ni om kvällens danser?
Och tyckte ni det var rätt par som vann? Och varför? :)

 

drömmer, drömmer och drömmer

det har varit så lugnt på jobbet här idag, och jag kan inte annat än att drömma. jag drömmer hela tidne, blir inte klok på migsjälv. Vill ju såååå gärna utöka vår lilla familj. Ja, ja vill skaffa en till. En fyrbent alltså! Sitter och kikar på internet och man blir helttokig. Men det kommer, någon gång, när, vet jag inte. Men som det ser ut nu kommer det nog dröja ett litet tag! Tråkigt iofs men kanske nyttigast att Prinsen blir lite äldre och mognare!

Men, kommer det ett erbjudande man bara inte kan säga nej till. jaa dåklart vi kör!
det ska ju förr eller senare bli en Prins till. Troligtvis en prins!

vad ska ni allesammans göra ikväll och i helgen?

Själv ska man faktiskt till Jönköping imorgon, heldag med hjärtat! Kan det bli bättre? -Jo iofs, det kunde vara sol så vi kunde ta med Korven och ta promenader längs stranden!

Ha det bra, vi hörs kanske lite senare!


Irene Huss


Igårkväll, efter jobbet handlade jag och älsk. Storhandling denna gången! Så nu behöver vi nog inte handla på flera veckor. Och det är toppen.

Därefter betalade vi räkningar, och käkade kvällsmat!

Vi kikade även på film. Irene Huss , Den var faktiskt riktigt bra, blir nog fler sånna filmer nästa vecka skulle jag tro!

Sov rätt skönt inatt, men drömde trotts det en mardröm, det var dock inte lika skoj!
Men alltid skönt att vakna med en underbar kille bredvid sig! 

Dock var Sebbe uppe inatt och kollade ut genom fönstret, SNÖSTORM! Hallå, vart tog våren vägen? VAD ÄR DETTA?



Eftersom det var snöstorm idag så fick jag skjuts utav Malin till jobbet, vi åkte i hennes lilla groda! Den skall jag låna på lunchen så jag kan komma hem till Prinsen!

vad har ni för planer för helgen?


Åh

Nu vill jag bara hem, betala mina jävla räknignar.
Och gå och dra något gammalt över mig. BLÄ på denhär underbara,  toppendagen!!!!

läggdags när jag kommer hem, för att strunta och glömma allting.

JÄVLA PISS DAG

På denna jävla dagen så har man åkt på PARKERINGSBÖTER OCKSÅ!! HELVETES SKIT.
-det är nog någon mening med detta.


en känsla av oduglighet

Många utav er måste tro att jag är helt sjuk. men ibland kan mina dagar bara vända så drastiskt.

Tidigare idag hade vi möte på jobbet, och det kommer hända en massa roligt nu. Nyheter och annat skoj.
vi fikade och hade allmänt roligt och skrattade! En bra start på dagen.

Planerna för kvällen, älsk frågade om jag ville ha myskväll framför en gammal sällskapsresan film och bara ligga under en filt och mysa! Kunde dagen bli bättre? Det är ju till och med sol ute!

Väl hermma på lunchen, cyklade på malins kärringaräser, livsfarlig att cykla på, kändes som den skulle gå sönder under mig, jag fick cykla helt snett. Väl hemma, ser jag grannen sitter ute på sin uteplats i solen, i vinstilla. Rätt avundsjuk!

Tog en promenad med min lilla lort Santos, det var ändå rätt kallt i blåsten och det luktade skit ordagrant ute vid högskolan, ( undra vad fan dom sysslar med där? ) Pratade med mamma, skall åka förbi och hämta över min internet bank senare efter jobbet. Så man kan betala domdär jädrans räkningarna. Har säkert fått böter på allt detta också!

Men när jag är påväg hem från promenaden, får jag plötsligt en sån jävla känsla av oduglighet. Att ingenting jag gör funkar, om jag kämpar för att få allt att bli sådär toppen bra som man vill ha det, såå blir det bara ännu värre. Jag hatar att få sånna känslor, och dom kommer allt oftare nu. Jag känner bara en sån klump i magen och jag vill bara försvinna. Jag gör inget gott för någon. jag är bara till besvär.

Och hur sjuttan ska jag få bort dendär jävla känslan. DET GÅR BARA INTE. Tankarna finns i skallen hela förbaskade tiden, även om det egentligen inte hänt ngt speciellt så kommer dom ändå!

Skall livet vara så?
Eller är jag bara ett jävla idiotiskt fall.

Jag är iaf glad att jag har santos, för han är glad i alla lägen. Oavsett, och han finns där.
ALLTID.



italien


har varit prat om att jag och älsk skall åka till Rom i April/Maj. Hoppas det blir så.
längtar bort från allting, vill bara få lite tid. Härlig lycka!


helvetes jävla skit.

MIN CYKEL HAR BLIVIT SNODD! FAAAN. Hur sjuttan ska jag nu hinna fram och tillbaka till Santos på lunchen om jag inte kan cykla! (?)

HELVETE!


Santos, den stora lyckan.


Santos, min underbara hund! Jag vet inte vad jag skulle göra utan dig, att skaffa dig var det bästa jag kunde göra. Du fyllde ut det tomma hål i mitt hjärta. Jag kände mig plötsligt hel igen när du kom in i mitt liv.

Vi har haft våra dagar då vi haft det tufft, men ett liv utan dig går itne att föreställa sig. Bara att tänka tanken får mig gråtfärdig och ger mig en sån otäck klump i magen. Älskade hund. ♥

Hur kan en hund ge så mycket lycka?
Hur kan en hund göra en människa så otroligt lycklig?

Det är inte konstigt, Santos gör allt för mig. Är jag ledsen, tröstar han mig. Är jag glad, får han mig ännu gladare. Är jag arg, jaa då försöker han göra mig glad. Han pussar på mig mycket. Bråkar jag med min underbara sambo. Så går Santos emellan, han gillar inte bråk. Han kommer alltid till mig när jag behöver honom. Han läser av alla situationer. När jag mår dåligt och känner mig ledsen för all möjlig skit. Vem finns för mig då? SANTOS. Han vet nog inte själv hur mycket glädje han ger mig. Och under dessa år jag haft honom, utan honom skulle jag nog ärligt talat inte klarat mig så bra.

Det var tufft ett tag, jävligt tufft. Vem var det som gjorde att man kände att livet var värt någonting? Jo, det var min underbara hund. Han ger mig styrka, att klara dagarna. Och jag tänker på min lilla hund massor. Många tycker nog att man är knäpp, - Det är ju bara en hund! För mig är han mycket mer än så! Han är livet. Han är mitt liv.

Visst, som sagt vi har haft våra dagar då ingenting funkat, han är rastlös och jag är svintrött och ledsen och vill bara ligga och gråta. Och ändå, så finner han sig i allt.
Och vi har våra ljusa stunder. Våra underbara promenader, när träningen går skitbra, kontakten sitter där den ska. Och man känner att, jag är allt han har. han skulle inte klara sig utan mig. Att känna sig "behövd" ( missförstå mig inte nu ), är en otrolig känsla. Att få göra någon annans liv bra, det ger mig sån himla glädje..

Jag kände bara att jag behövde skriva av mig endel.

Tack Ingela och Jan för att ni givit mig denna underbara hund. ♥
www.andeless.se

ANDELESS INGO JOHANSSON AF GALADOR♥


Roliga nyheter del 2 ;)


Jag updaterar så fort vi vet om det är säkert eller inte!
Vill inte prata om något i detaljer om det inte blir så. Wish us luck!

roliga nyheter.


Vi har fått roliga nyheter på jobbet! VI ÄR GLADA!
Jiippiie! Hoppas på att det kommer ske nu bara. Då kommer stämningen vara HÖG här iaf.


JAAAAAAAAAA!!


Tisdag kväll, mysig kväll. UNDERBAR.


När jag cyklade hem från jobbet igår kväll mötte jag min underbara sambo och vår lilla korv. han var påväg för att möta mig. Värst vad gullig han har blivit. Han kan minsann om han vill!

När vi kom hem åkte vi och pantade lite burkar sedan gjorde hjärtat pannkakor! Han är en gud på det. Och mycket annat också!
Därefter tog vi en promenad, mötte upp Sebbes mamma och Rocky och följde henne hem. Sen gick vi hem och la oss under en filt i soffan. Skönt att bara vara en dag och ha det mysigt tillsammans. Uppskattas.

Till helgen skall vi troligtvis åka till Jönköping. Skönt att få en heldag någon annanstans!
Längtar ju en massa nu helgen. Hoppas på fint väder också. Och hoppas att vi åker nu. Brukar ju finnas en tendens att det som vi pratar om aldrig blir av.




sms från älsk.

Kunde inte tro mina ögon när jag läste ett sms jag precis fick utav älsk.
HAN HAR STÄDAT HEMMA. Jag är i chock. att han tog tag i det utan att jag sagt ngt. HELT OTROLIGT!

TACK BABE. ♥


storstädning och sånt

Snart slutar man jobbet då, har haft en lugn dag idag på jobbet, med lite jäkt emellanåt, men inte alls mycket egentligen!

När jag kommit hemfarande på cykel skall jag ta ut min skönhet på en lång promenad, hoppas att älsk kan följa med. Sedan blir det storstädning, dammsugning, dammning och torkning av golv. + storstädning inne på toan ( som man dock får göra rent varje dag i princip )
Sen skall även diskmaskinen igång och ska även slänga i en maskin tvätt.

Roligt va?
Vad ska ni göra för roligt idag / ikväll ?


bruna eller svarta?

Skall man ha bruna eller svart solglasögon i år? Vad tror ni?


träning

Fy sjuttan vad härligt det var att träna igår! TOPPEN skönt. Man fick ta i och kämpa ordentligt. Gillar det passet grymt mycket!
+ att det hände en otroligt roligt grej. JAG TRÄFFADE FIA. Jobbade ihop med henne på Voda tidigare och vi var riktigt bra vänner. Superskoj att träffa på henne. Har ju saknar den filuren.

Sen därefter blev det promenad med korven!

Nu kallar jobbet.
Ha det.


coca-cola

Måste ju berätta hur det går med coca-cola drickandet!
jag dricker endast coca-cola på HELGEN! Jag är ganska stolt faktiskt, och det är knappt att jag är sugen på cola på helgen! Och det känns toppen.

Väl hemma på lunchen så tog vi en promenad jag och Santos, blev inte såååå lång eftersom det snöregnade och är superslaskigt! SÅÅÅ tråkigt eftersom det var dunderfint väder i helgen. Man blir ju deppig utav detta skitväder!

Sen lagade jag till mig en halv cannelloni rulle, kändes skönt att få i sig lite mat på lunchen för en gång skull!



Sen gjorde jag iordnign en leksak till santos, en godis gömma. Som jag gav honom när jag gick. Han praktiskt taget älskar den, han piper och gnäller så när det inte kommer ut något godis. Han kämpar och sliter!

Tack svärmor!

här kommer lite bilder på hur den ser ut.
Absolut att rekomendera ( iaf för småhundar, stora kan nog svälja den hel :) )


 finns även på www.fyrbent.se



helg.

Lördagen var toppen!
Blev en lång,lång promenad med Annelie och Rocky! Blev upp över våmb och bort i skogarna mot skara! Och sedan hem igen! En mycket händelserik promenad, med både slagsmål och lek!

Därefter kikade vi på när husse spelade match! Dom vann med 7-1! ( sista gången jag kollade iaf ) Duktig karl jag har.

Sen hem igen, tog det lugnt i soffan.

Sen på kvällen lagade vi mat, pepparstek med grönsaker. MUMS! Älsk är duktig på att laga mat när han väl vill.
Därefter åkte vi hem till Tobbe en sväng, drack lite vin och hade trevligt!

Sen blev det en snabb sväng t Voda, där vi träffade en idiot och det blev lite bråk. ( inte för vår del men en utav oss allihopa. )
+ en rolig grej som hände var såklart att Tobbe vann på sitt TIPP! GRATTIS TUBI.


Söndagen tog vi en låång promenad till Skultorp för att hämta älsklingens bil. Tog ungefär 2 timmar att gå, ( vi var inte sååååå snabba )

Sen vart det kurs på eftermiddagen och det gick jättebra! Stolt över min Prins!

Tog det lugnt hela kvällen frammför Gossip Girl, Whipeout, och en del av Beck. Därefter en halvtimmes promenad med Santos. Dock snöregnade det endel!

ha en bra dag nu allesammans. Jobbet kallar för min del!

fredag

ikväll blir det mys med min underbara sambo. 
vi ska äta cannelloni och kika på hundtricket! Ska bli underbart att få en kväll tillsammans med honom ( hoppas jag inte somnar i soffan nu bara )

vad ska ni göra ikväll?
och vad händer för er del i helgen?

Jag är faktiskt sugen på att gå ut och ta en härlig drink på lördag kväll, någon som är sugen på att hänga på?
Call me.


GRATTIS

GRATTIS LINA PÅ 30 ÅRS DAGEN!!
Kramar på dig gummsan! ♥


mamma och mormor.


idag ska vi få besök hemma, eller iaf jag och korven. troligtvis är inte sebbe hemma då men. mormor och mamma ska iaf komma till oss idag! Ska bli kul att mormor ska få se vår lägenhet för första gången.

Så får ävl åka förbi och köpa 2 bullar som dom kan smaska lite på!

Efter det har jag tänkt att ta med santos ut på en genomkörare, en långpromenad. eller kanske en 40 minuter iaf!
beroende på hur kallt det är ikväll. jag är lite rädd för kyla trotts att jag gillar när det är snö. Fast nu är det ju fint ute, men det är mer isande kyla nu. ( kanske inte någon som bryr sig men ändå )

Vi hörs förmodligen senare!

erkännande

Idag fick jag ett erkännande utav mn kära sambo.
Jag har pratat om en hund till som ni vet. Och idag sa han " men det kan ju vara bra att spara pengar om du ska köpa en hund till " Låter inte det kalasbra?!

humm, frågan är nu, kommer han minnas detta, kommer han säga att han inte sagt det.
jaa troligtvis. Men han ska få höra minsann!

män som hatar kvinnor


En så otroligt jävla bra film!
absolut värd att se, ett MÅSTE.


bio

IDAG SKA JAG OCH HJÄRTAT GÅ PÅ BIO!
jag är överlycklig!

Ha en bra dag så hörs vi.

Liten lek,

Liten lek som jag stal från Sofia.
www.svung.blogg.se


Vad heter din hund?

Santos, ( Andeless Ingo Johansson af Galador )

Varför valde du just det namnet och vilka andra namn funderade du på?

Jag fick bara välja ett kennelnamn som fanns, och Santos, vet egentligen inte varför! Bara blev Santos.
Han är en santos.

När är din hund född?

18 september 2007

Vilken ras är den och vilken färg har den?

Dvärgpinscher, black and tan

Vad väger din hund?

Väger ca 5,5kg.

Vart köpte du hunden och vad kostade den?

Han kommer ifrån Ingela och Jan pettersson i kil
Andeless kennel www.andeless.se

Varför valde du just den rasen?

Hade funderat i många år, och alltid kännt att den rasen var rätt för mig.
Så jag var påläst!

Har du deltagit i några tävlingar med hunden?

Jajjemänsan, har ställt ut min lilla grabb endel. men hade velat ställa honom mer!
( Sara är kokt i skit )

Är hunden rädd för något?

han är rädd för barn. ( skrämd som valp )

Vill du ha fler hundar av samma ras?

ABSOLUT!! Skall bara övertala husse.

Kan hunden några konster och lydnad?

jajjemänsan,

sitt
sitt kvar
ligg
ligg kvar
High Five
vinka
PUSS
vacker tass
rulla
dansa
spela död ( NÄSTAN ) tränas ibland endast.
fånga godis i luften ( ibland )
hand up
hit
sicksack mellan bena när man går.
GÅ BRA I KOPPEL, som för min del var bland det viktigaste.
jaaa och allmän lydnad. :) kommer inte på så mycket såhär på rak arm .

Jag utmanar följande:


hundägare, kom igen nu!


träning och tisdag

Jädrans vilket bra pass vi var på igår kväll. Ett gympa medelpass, klockan 20,00. Det var mycket kondition och mycket styrka. Ett pass som passade mig toppen. Så när man fått ordning på konditionen och styrkan kan det nog bli ett underbart pass!
Skall absolut gå på det fler gånger. REKOMENDERAR DET!

Ikväll blir det städning, lite dammsugning och sånt. Sen blir det en låång promenad med Santos, skönt för både han och mig!

sköt om er.


måndag morgon


imorse var jag ruskigt trött, dock gick jag upp tidigt ändå, eftersom det såg ut att vara hyffsat bra väder ute. Torrt och inte så värst kallt.
Vi tog en rejäl promenad och det var himla skönt ute, Santos skötte sig som vanligt jättebra! Nästan så jag ville ha en mycket längre promenad, men man hade ju jobbet att passa!

kan säga att jag har träningsvärk i magen, och det är så skönt!




kommer till jobbet som vabnligt och skall börja 8,00. Humm, kikar i schemat och det står att jag ska börja 8,45 ( en tid som vi egentligen inte ska börja ) Och allas scheman är lite småtokiga. Men det löste sig tillslut och här sitter jag nu!
Det skall tydligen vara lite mer att göra idag! Så det känns toppen.

Efter jobbet kommer att ta en lång promenad med min underbara lilla korv, därefter skall jag träna, troligtvis styrkepasset med kondition. Skönt att komma igång igen kan jag säga! Och börja leva det nyttiga livet igen.





träning, middag, träning, beck.

Träning för min del idag på morgonen, tog 1 timmas promenad med Santos och sebbe, därefter raka vägen till gymmet. blev ett medel pass med jenny durå. Hon är bra! Träffade Mia där och vi tog det hyffsat lugnt, eftesom vi varit sjuka och hon har ett skadat knä..

Middag hemma hso familjen hellberg som vanligt, traditionen nu på söndagar.

träning med santos på eftermiddagen, gick otroligt bra och vi fick faktiskt lite beröm för våra framsteg! De ni!

Kikar ni på Beck, jädrigt bra denna Söndagen, men som vanligt förstör Nyheterna som sjuttan, man hinner ju i princip somna en kortis i soffan.

Nu är jag svintrött efter denna fullspäckade dagen, blir nog sängen tror jag.

Sov gott!

Middag, cupcakes och dvärgpinscherlek.


Det blev tyvärr ingen bio igår, det fanns två platsen som vi absolut inte skulle kunna tänka oss. Väldigt dåliga som ni kanske förstår.

Så vi bestämde oss för att käka lite middag istället, det bler wallermans, ( närmanst hem sen ). Käkade lite kött och grönsaker, var himla gott! Måste vi göra oftare!

Därefter kikade vi på någon dålig film på tv och somnade båda två i soffan! ( inget ovanligt hos oss längre )



Denna dagen började iaf med att jag och svärmor åkte till matt-center för att kika på en matta till vårt vardagsrum. Jessica var med också. Vi hittade två supergoa mattor ( lurviga ) svarta, som vi lånade med oss hem. en rektangulär och en rund. STORA! Det lutar åt den runda, blir lite fyrkantigt annars känns det som!

Så just nu ligger den svarta runda på plats och det känns faktiskt riktigt bra. Får se vad Sebbe säger sen när han kommer hem!

Klockan tolv kom Lollo och Johanna hem till mig, dags för cupcakes bakning. Det var riktigt kul och dom blev dunderfina. ( kommer nog bilder på måndag så jag får dom av lollo )

Sedan när vi fikat så åkte jag iväg till hundgården i skövde, dags för lite dvärgpinscher lek. Träffade Ida och Christoffer med Aston och Patrick. Det var ju tänkt att hundarna skulle leka lite, dock började det regna så det blev lite lugnare bus. Knappt ngt. Sedan kom det in en Jack russel valp på 4 månader i hundgården. Och det blev ett jädra liv. Pinnarna vart som tokiga och Santos accepterade valpen toppenbra. Gjorde ingenting utan det gick suveränt. DET GÅR FRAMMÅT. Därefter tog vi en liten promenad och pratade lite strunt, tränade balansgång för pinnisarna!
Bestämmde att det var dags för en rejäl träff snart med övriga gänget så det hoppas vi!

Väl hemkommen kastade jag en lerig korv i duschen, därefter blev det städning och tvättning. Så vi har hunnit med en hel del här idag! hela TVÅ maskiner tvätt blev det. Inte dumt det! ( brukar oftast bli på söndagar )

Nu ska jag slänga mig framför tv:n, sedan skall även jag hoppa in i duschen!
Hur har er dag varit?
Och vad ska ni göra ikväll?



En gammal bild på Aston och Santos.
Aston till vänster och Santos till höger. bild från mars 2007.
Herrgud, nästintill valpar ju! :)


syster Anna

Nu har jag precis träffat min härliga syster, vi  tog en promenad till Coop ioch där köpte vi faktiskt oss varsin munk! Det var himla gott faktiskt. Sedan gick vi förbi Anna, och så fick Santos träffa Herkules. Santos kan ju ibland ha lite bekymmer att träffa "nya" hundar. Så vi tänkte att nu ska han få träffa en amerikans bulldog ( tror jag han är, enorm iaf ) Det gick SKITBRA! Santos tyckte det var superkul och ville leka med den stora mannen.

Känner mig stolt.

Nu ska jag träna lite aktiveringsövningar, för snart kommer sebbe och då ska vi gå på bio!
Män som hatar kvinnor.
Har dock inte förbokat ngt men det ska nog gå ändå, i värsta fall får det väl bli en fika eller liknande ute.

Ha det!

helg

Nu är det ca 10 minuter kvar på jobbet idag! JIPPIE, nu är det helg! JAG LÄNGTAR SOM SJUTAN TILLS IKVÄLL.. -BIO.
tror att jag behöver vara tillsammans med min älskling lite. Läntar efter det, var länge sedan vi gjorde ngt tillsammans!
Såå det är fasiken på tiden nu! 

myskväll!


Blåbärsbulle

Nu har vi precis fikat på jobbet, efter ruschen här kom Lina med Blåbärsbulle!
SUPERGOTT, och det behövdes verkligen!
tack lina. :)


Heminredning

Nu har jag suttit och kikat lite här på en ny heminrednings sida som jag hittade på internet.

Skall beställa hem dessa, vad tycker ni?



2


KLARADE GÅRDAGEN UTAN COCA-COLA OCKSÅ! 2 dagar nu!!
känner mig ju lite stolt. HAHA.

en vanlig dag på jobbet..

Här kommer lite bilder på det härliga gäng jag jobbar med!
Jobbet skulle suga utan dom!


Lina & Johanna


gabriella.


Janne i bakgrunden och Camilla


Lollo och jag.

Måste säga att dethär är dom bästa jobbarkompisarna som finns! Utan dom vore det knappt värt att gå till jobbet.
Måste ju även tillägga att MALIN var sjuk denna dagen vi fotograferade. men hon är mer än toppen hon också!


SNÖ


Nu ska jag inte vara sån, en sån person som alla hatar! Men JAG, jag gillar faktiskt att vakna på morgonen och det är härlig när det är vitt och mycket snö ute. ( jag gillar dock inte slask )
Att vakna tidigt, gå ut med Korven på en underbar morgon promenad, i härlig snö, och man blir inte blöt om fötterna. Är inte det livet? Många tycker nog att jag är knäpp, jag gillar snön, när det verkligen är SNÖ! Då är det skönt att gå ut, och det gillar santos också! Slippa bli skitig och blöt!

men jag gillar våren och sommaren också. Väldigt mycket.
tycker alla årstider har sin charm iofs.

vilken årstid gillar ni bäst?


Sötnos när han var miniminivalp och var FÖRSTA gången i snö!

CUPcakes

På lördag ska jag och några tjejer från jobbet baka cupcakes. Jag har aldigt bakad det tidigare! och jag är så fashinerad över en blogg jag hittat.

ett måste, Kika på denna.

http://blixman.blogg.se/

Klicka vidare på cupcakes till höger vid kategorier.

     
Våra kanske inte blir såhär snygga, men vi ska försöka, och jag SKA updatera er med bilder! JAG LOVAR.
hoppas bara seb har kameran hemma, OCH SLADD!

:(

idag har jag en dålig dag! allt känns meningslöst och jag känner mig bara i vägen! -otillräcklig!

.

EN COCA-COLA FRI DAG!
Sug på den du! Haha.


I-landsproblem


Idag på vår morgonpromenad fick jag en hel del gjort, jag ringde till vår kvartersvärd, folksam och även till min frisör! Bokade tid fram i april för att ta ut löshåret, lägga i en blekning och klippa! Känns skönt, nästan så man längtar. Men det kommer kännas sjukt konstigt med kort hår helt plötsligt, eller kortare iaf, och sen klippning på det! haha. men det bli ju en förändring iaf. Kommer förmodligen sätta i löshår igen till sommaren tror jag! Men det kostar ju så man får ju välja att prioritera lite, kanske roligare att göra ngt skoj med Sebbe! :)

kommer kännas förjävligt utan håret, kommer se helt kal ut tror jag! VILL INTE. 
jaja, sicket i-landsproblem!

Näe nu ska jag försöka jobba vidare utan att hosta ihjäl mig.
( natten var tung kan jag säga )


GRANNFEJD


haha, vet ni vad som just hände mig?! Min granne (nedifrån) kommer och gnäller för att jag spelar hög musik! GAAAAAAAAAAAAh, kan säga att jag spelade inte superlåg musik, men ABOSLUT INTE HÖG. Klockan är 19,00. Och hon kan knappt hört musiken ner till sig! Kärring. haha. det är nästan skratt retande att man kommer och gnäller när klokan är 19,00 på en onsdag kväll. Speciellt när man inte spelar så värt hög musik. HALLÅ, min hund var i samma rum, det tar man ju hänsyn till eller hur?! Och då kan ni förstå på ett ungefär hur HÖG musik jag spelade!

Detta kommer inte bli lätt. GRANFEJDEN NÄSTA! (stavas?)
Och jag var bara tvungen att säga till henne att jag visste att man inte fick spela musik efter klockan 23,00. ( som det är i de flesta hyreshusen, men vid sju tiden på kvällen trodde jag man fick spela musik )
HAHA.

Näe nu ska vi gå och kolla när Sebbe spelar match!



Cheez cruncherz

har ni provat dessa?
jag älskar dom, är beroende av dom! SVINGODA!
Jag rekomenderar absolut att prova dessa, även dom utan chili är goda!

Testa och tala om vad ni tycker om dom!


gruppvåldtäkt.

Idag på min morgonpromenad råkade jag ut för något fruktansvärt, usch det såg så hemskt ut och jag mådde faktiskt dåligt över att se hur allt verkligen kan ske, och hur naturens gång verkligen är.
Jag råkade se en ANKGRUPPVÅLDTÄKT. Vi gick vår vanliga lilla morgonrunda så vi gick förbi bäcken vid OKQ8. Tyckte det var sånt fruktansvärt liv i bäcken så vi stannade till och kikade. Då var det TRE jävla ankhanar på en stackars anktjej! Och hon var ju för sjuttan mer under vattnet än över. Och alla var på henne, och slet och bet i henne. Och hon försökte fly för sitt liv. Ankhanarna flög efter och bet i henne. Trykte ner henne under vattnet och sen efter att vi kikat en stund, ja då var det över. Då simmade hon iväg med en utav hanarna och sedan tvättade ankorna sig. Så hon släppte till tillslut och valde sin prins ( tydligen ),

konstig hur naturens gång går till. (?) Är det verkligen på dethär viset? Visst jag vet att det skall ske världens uppvaktning inför parningen. Men man ska väl ändå vara snäll mot anktjejen och inte vara elak och trycka ner henne under vattnet.

jag tycker iaf det är konstigt!


Coca-Cola


Okej, nu har jag bestämt mig, jag ska sluta dricka coca-cola, iaf på vardagarna! helgerna tycker jag det är okej att dricka på, men aldrig mer på vardagen. Någon som vågar gissa hur många veckor jag kan klara utan cola? ( på vardagen)

jag bröt mitt nyårslöfte, skulle endast dricka cola på helgerna, men ibland kan jag få sånt förbannat sug efter COLA, och jaaa jag är beroende. Så det ska bli ett intressant experiment. Få se hur länge man klarar!
VI BÖRJAR MED DET IDAG!!!

Fast egentligen, vad är det som är gott med cola? Eftersmaken kan ibland smaka sååååå fruktansvärt illa. Så varför dricker man cola?
Dricker ni någon annan läsk istället för cola? För som det verkar är det ju mest cola man dricker? Är man så jävla beroende av media på även det viset?

Näe, nu ska jag iaf sluta med dom dumheterna. Och på tal om cola nu, jag såg på Opera för ett bra tag sen, och då gjorde dom ett experiment att sluta dricka läsk i 2 veckor, och visst dom tappade 2 kg. men man får ju tänka att dom dricker läsk till typ allt. Men, man kan nog tappa en hel del i vikt i längden, kroppen mår bättre och tänk på tänderna som slipper allt socker.

Allt väger faktiskt FÖR att sluta dicka cola.
Jag känner mig så stark i mitt beslut nu!

Önska mig lycka till!


åh, vilken händelserik kväll (?) dock inte.


Yes, då var man ett par kilo fetar efter att ha käkat. Nästan så jag ångrade mig, var ju inte så farligt hungrig! :(
Våra köksluckor blev toppen bra eligt mig. Skönt att det är iordning.

Nu blir det ut på promenad med korven, han ligger i sin korg och sover nu, och kan säga att det skulle jag också behöva. Är dötrött och halsen tar kål på mig. ( kol eller kål (?) )Sak samma!

Sängen ser så lockande ut här bakom mig. Har ju tvättat och lagat mat härhemma, så jag känner mig helt död idag! vet inte varför, men skulle verkligen behöva gå och träna, men det går ju fan itne om halsen ska bråka så med mig!
jag hatar att få ångest över att ha ätit ngt.
Finns det någon som har något tips på hur man kan sluta känna så?

hepp, promenaden väntar, sen blir det nog the mentalist så länge kroppen orkar!
dröm sött allesammans!


besviken

Åh, jag känner mig bara så besviken och arg just nu!
trodde att saker och ting hade blivit bättre, men jag hade högre förväntan om detta. Börjar bli lack, och jag blir tjurig och bara såååå ledsen!

Hatar när folk bryter sina löften.
jag känner mig så besviken.
dålig stil.


lunchen och drömmen

på lunchen var jag hemma för att se ifall hantverkarna hade kommit ngt vart med våra köksluckor! Men icke sa nicke, hur långt hade dom kommit tro? inte längre än att dom hade skräpat ner som fan hos oss! Helvetes skit. bara en massa kartonger , skruv och annan skit överallt. SUCK.



Cyklade därefter till Hemma butiken där jag la undan en liten POSTLÅDA som vi ska ha i köket för att lägga räkningarna i. Superfin!

Därefter gick jag till mattcenter, där jag kikade på en matta till köket och en till vardagsrummet. ASupersnygga, längtar tills jag och älsk kan kolla på dom tillsammans på Lördag! Så vi kan handla dom! Wihoo.



Och på tal om ingenting, jag är så sugen på att skaffa en Dp till, helt otroligt. Och jag vet att jag vill, och att jag kan. Man ska bara övertala husse till att vilja också, Kommer förmodligen bara att komma hem med en lite krabat utan att han har ngt att säga till om. :) Får man vara så ful och göra så?
Jag vet att han älskar hundarna, och att han gillar santos massor, och jag vet att han skulle bli helt såld i en lite hund.

kanske skulle man låna en hund och prova hur det funkade? och se vad santos tycker och även hur det skulle funka därhemma med Sebbe och allt!

Längtar tills jag träffar älsk efter jobbet så vi kan prata igenom detta ordentlig!


förbannade hals

Jag är så trött över att aldrig bli ordentligt frisk så jag kan börja träna på riktigt igen.
Men tro f*n att halsen börjar jävlas med mig, jag hostar och imorse nnär jag vaknade kunde jag inte prata och hade så j*vla ont i halsen! Helt otroligt!

men det är bara att bita ihop!




Fick ett mail ifårn vår uppfödare igår och idag, så nu känns allt lite bättre igen.
tack Ingela för dom fina orden.

Santos

Det är underbart väder i Skövde idag, blå himmel och solen skiner! Det var underbart att gå hem på lunchen och ta ut korven på promenad. Och det gick bra, han skötte sig såklart toppen fint! han traskade på så fint och skötte sig så bra, han njöt av solen! Kändes nästan jobbigt att gå tillbaka till jobbet igen!

Ska ta ut honom på en låååååång promenad ikväll när jag kommer hem! Längtar efter att komma hem till Prinsen nu!
Han är mitt allt♥

magvärk

jag har ont i magen idag igen..
hatar det, vet inte vad det är för fel på magfanskapet!


Sebastian


Kan säga att jag är fruktansvärt glad att jag har Sebastian, utan honom hade jag inte klarat mig!
Är så glad att han stöttar mig i allt! tack babe.

Älskar dig!

Rasha, Sara och Santos

Rasha, underbaraste tjejen som finns. är så glad att hon finns i mitt liv. kan inte föreställa mig hur det skulle vara utan henne. hon är klockren! alla borde få ha en vän som henne.
jag är så glad att jag har dig gumman.♥


     

Är hon inte vacker?

Såhär såg jag ut, okej, inte vidare bra modell men vafan!

Rasha, en skräckslagen korv och jag!


2 övernattare

Riktigt mysig star på dagen var det idag! TOPPEN.
Gick upp hyffsat tidigt, åkte iväg och handlade lite nybakta frallor och lite pålägg. Sen var det dags att väcka två övernattare! Lilla tobbe och Emil. Dom såg helt väck ut fortfarande, sov med kläderna på sig. jaa det såg för roligt ut, synd att jag inte kunde ta en bild så jag kunde visat den!

Trevlig frukost med mycket, mycket skratt!

Sen löste vi lite korsord och Suduko allesammans, sicken mysig söndagsaktivitet eller vad säger ni!?

Älsk körde grabbarna till deras bil, och därefter städade vi hela lägenheten. Så idag blev det endel gjort iaf. Skall strax iväg till familjen H öfr lite söndags middag! Alltid lika gott.
verkade som att det skulle bli Rostas, hasselbackspotatis och sås. MUMS! Allitd gott att äta någon annans mat!

Därefter blir det lite kurs med Santos!

ha en trevlig söndagseftermiddag så hörs vi kanske senare!

Bye


Bänkad framför tv.

Då har man varit på promenad med korven, det började snöa ute. Var faktiskt lite mysigt ändå! ( hata mig inte för att jag säger så )

Nu ska jag äta lite kvällsmat, sedan blir man bänkad framför tv:n, lutar åt melodifestivalen. har nämligen knappt sett omgångarna innan så ska bli lite msyigt!

Seb har match just nu, hade tänkt att gå dit på promenaden men kom på att jag inte visste vart dom spelade, och inte hade jag mobilen med mig. ( puckad )
Jag och Santos har en myskväll bara han och jag. Älsk skall ut med sina polare sen, Emil kom hem från kumla idag så dom skulle umgås! Själv är man ju som sagt död sen igår!


jag är kass på att festa

Ojojojojoj vilken seg dag detta har varit hittills kan jag säga. helt slut efter gårdagen! kan säga att jag verkligen inte är van vid att fest. haha, nästan pinsamt men så kan det gå. TACK alla underbara för igår!

På morgonen idag var jag ute med Annelie och Rocky och vandrade, blev en bra runda så lille Prinsen har mestadels faktiskt sovit idag, tillsammans med mig! men det var iaf skönt att få en sån låångpromenad på morgonen direkt. Men iofs kom jag inte igång mer för det.

Bara haft lite mysdag med Seb, han åkte nu vid halv fem, han ska ha match idag. Så jag och prinsen har tittat på hairspray , riktigt skön film faktiskt!

Hepp, nu kallar sängen lite. Sen blir det en promenad med Santos till Norrmalm och handla lite inför kvällen.
Kan säga att det blir en luugn hemmakväll.

Hörs!

Ajjemän, nu är det strax dags!

Stämningen på jobbet är på topp nu! Alla är taggade inför kvällen, blir dog runt 50 pers bara, men kan nog bli förbaskat roligt ändå! Alla männsikor här är så grymt roliga..

Så nu ska jag och min snygging Rasha dra hem till mig, göra iordning oss, ut med hunden och sedan dra till stan snabbt som satan igen, HUR SKA VI HINNA DETTA PÅ 1 TIMMA? Tur man har cykel!

Trevlig kväll allesammans!


"Enda gången man kan flyga är när man är full"



Mys och ballerina!

Det var supermysigt att komma hem till älsk på lunchen! ruskigt mysigt!
Nu har vi lite fika på jobbet, riktigt trevligt, lite ballerina och kaffe. Gabriella var och handlade på sin rast. Detta skall införas som fredags tradition! punkt slut.
Vi har faktiskt haft riktigt roligt idag på jobbet, skrattat och skojjat hela tiden. Stämmningen på KT har varit helt otroligt bra! - detta gillar vi.




Jag känner mig helt varm i hjärtat idag!

ljuset för dagen!

WOHOOOO, säljandet idag går som på räls idag! helvete vad glad jag är!
Nu ska jag strax på lunch och då hem, för älsklingen har lagat mat till mig! han slutade tidigt idag. Vilken toppenkille jag har.




Blod och konstigheter


Idag har det varit otroligt lugnt på jobbet, iaf hittills så vi har fått hjälpa dom nya att komma igång lite grann. Supernervösa var dom! men jag vet hur det känns, det är inte lätt att börja med något nytt!

Vi har även fått en ny arbetsplats, så vi sitter nu på en ny våning och har det lite "mysigare" än innan kan jag säga. En aning trängre. Men det funkar finfint ändå. Har man bra arbetskompisar så gör det inget om vi sitter på varandra. Vi är ju bara 8 st, så vi har det riktigt mysigt!


På tal om egentligen ingenting så är det förbaskat jädra tråkigt väder idag. Och jag som snart ska hem och gå ut med Prinsen!
O vet ni vad, igår när jag kom hem från jobbet, efter att ha varit hemma på lunschen, ser jag att korven har ett sår på nosen, som är sådär uppskrapat precis intill hans hud. och ett pyttepytte jack. (?) Gick in i rummet han är i för att kolla om det fanns någonting som han kan ha skadat sig på. ( är ju egentligen förbannat petig med att kolla sånt ) Och jag hittade INGENTING han kan ha skadat sig på. Sak samma, det jag egentligen ville säga var att han hade blödit mycket, hela min morgonrock som han har därinne var blodig, så han måste ha "kliat" sig på den när det blödde. Pratade med min syster och hon säger att hundar löder väldigt mycket just på nosen. Så det var nog därför det var mycket blod. (?)

Men korven hade inte det minsta ont, haha han verkade inte bry sig speciellt mycket, han ville mest gå ut!

Det jag däremot tycker är otäckt är ju att det hände när jag var på jobbet. Så det känns lite obehagligt att lämna honom själv igen. hoppas han lever när jag kommer hem!

Saknar Prinsen massor!


Brandsläckare

Jag glömde berätta, igår så kom min älskling hem med en brandsläckare! Känns fantastiskt bra faktiskt. Himla glad över det. Alldeles ny och fin!


The mentalist

För er som inte redan kollar på den här serien. BÖRJA!
Otroligt bra, gillar den skarpt.
5 tummar upp!!


Jippie!


Bilen gick igenom som en klocka! Wihooo. Då slipper man iaf en massa onödiga utgifter.  ( Överlycklig )

Var iväg och köpte nya gardinstänger, skitfina. Köpte dom på jysk, och vet ni vad. Det var 50% på dom också! Blev två par, ett till Tv-rummet och ett till köket. GÖRSNYGGT. Funderar på att köpa storleken mindre till sovrummet, för att ha samma överallt, och kan säga att det inte fanns många kvar. Får åka dit imorgon och hoppas på det bästa.

Vad tycks?

Och vet ni en sak till? Sebbe gillade även inrednings prylarna jag visade er tidigare!
Jippie, då tar vi VISAkortet och handlar lite.

Sweet dreams.


?


hur kan en sån bra dag vända, och bli till katastrof?

Skall inhandlas

Hittat en hel del saker som jag skall visa Sebbe när jag kommer hem.
Detta skall inhandlas :

               

Vad tror ni?

   

Besiktning


17.40 idag skall jag besiktiga lilla silverpärlan.
Wish me luck!


bra start på veckan.


Denna veckan hittills har varit rätt bra faktiskt. Varenda morgon ringer klockan 05:50, och älsk går inte upp förens 06:25 i bästa fall. Och det är så mysigt att ligga och kramas med honom på morgonen. Dagen kan ju bara inte börja bättre, eller hur?



Idag blir det träning, var ett tag sen nu eftersom jag varit så dålig. Vi ska på ett pass, men kommer ta det ganska lugnt ändå, så man inte hamnar i en dålig svacka igen!

Det ska bli skönt att börja nu, har mått dåligt i 2 veckor för att jag inte KUNNAT träna.



var hos Reidun i Lördags också, fixade till håret lite. Blev dock inte riktigt som jag tänkt mig och ska ringa och prata med henne så hon kan fixa till det snart igen. Just med färgen så den blir lite "kallare" än vad den är nu.

Jag älskar att fixa iorndning mitt hår. Längtar tills det blir klart!

Hörs!


.

En bild säger mer än tusen ord..


Semester?

jag behöver lite goda råd.
Min sambo har semester 27, 28 ,29. Antar att midsommar är väl förmodligen vecka 26. Vad är då smidigast, jag ska ha 2 veckor. Vad tror ni?

28,29?

jag får panikångest över vilka veckor jag ska välja!


HJÄLP MIG!

.

GRATTIS MALIN PÅ 22 ÅRSDAGEN! ♥
Hoppas du får dina 22 ljus i tårtan ikväll. Kärlek till dig!


Söndag


helgen har varit på tok för onyttig och flötig. Vi har inte direkt hunnit med så mycket promenader som vi skulle velat, har ju som sagt haft massor att göra.

var idag på Villa-mässan, köpte ett illbra rengöringsmedel där, MILJÖVÄNLIGT OCKSÅ! det gillar jag, så vid hemkomsten blev det städning, och fy sjuttan vilket bra medel! Helt otroligt, det är lixom som en "pasta", den är otrolig, och kommer att räcka länge. Jag bara älskar den, det blev lixom plötsligt kul att städa!

På tal om ingenting egentligen så mår jag mycket bättre nu än vad jag gjorde tidigare i veckan, men är fortfarande trött. men det går nog över det också! Hoppas iaf provsvaren kommer så man får lite information om sigsjälv lixom.

imorgon blir det tränign! Jippie, var ju ett tag sedan nu eftersom jag varit så dålig, så det ska bli grymt roligt faktiskt!
men jobbigt eftersom man inte är i topptrim eller mår toppen så! Vi får kämpa på!

Ny vecka, nya tag!
Godnatt allesammans!

RSS 2.0