Coca-Cola


Okej, nu har jag bestämt mig, jag ska sluta dricka coca-cola, iaf på vardagarna! helgerna tycker jag det är okej att dricka på, men aldrig mer på vardagen. Någon som vågar gissa hur många veckor jag kan klara utan cola? ( på vardagen)

jag bröt mitt nyårslöfte, skulle endast dricka cola på helgerna, men ibland kan jag få sånt förbannat sug efter COLA, och jaaa jag är beroende. Så det ska bli ett intressant experiment. Få se hur länge man klarar!
VI BÖRJAR MED DET IDAG!!!

Fast egentligen, vad är det som är gott med cola? Eftersmaken kan ibland smaka sååååå fruktansvärt illa. Så varför dricker man cola?
Dricker ni någon annan läsk istället för cola? För som det verkar är det ju mest cola man dricker? Är man så jävla beroende av media på även det viset?

Näe, nu ska jag iaf sluta med dom dumheterna. Och på tal om cola nu, jag såg på Opera för ett bra tag sen, och då gjorde dom ett experiment att sluta dricka läsk i 2 veckor, och visst dom tappade 2 kg. men man får ju tänka att dom dricker läsk till typ allt. Men, man kan nog tappa en hel del i vikt i längden, kroppen mår bättre och tänk på tänderna som slipper allt socker.

Allt väger faktiskt FÖR att sluta dicka cola.
Jag känner mig så stark i mitt beslut nu!

Önska mig lycka till!


Kommentarer
Postat av: lina

lycka te

2009-03-11 » 09:33:09
Postat av: Eve

En jobbarkompis slutade med cola/läsk överhuvudtaget. Han gick ner mängder med kilon, fast han tränade samtdigt också! Så gå ner i vikt av att sluta drick läsk kan man granterat göra :)

2009-03-11 » 10:27:05 URL: http://evelinatapper.blogg.se/
Postat av: jenny

lycka till:)

2009-03-11 » 10:32:18 URL: http://jennysv.blogg.se/
Postat av: Emilia

Fy fan, de är verkligen inte lätt att sluta dricka sånt:S Men själv är jag fri från mitt fanta beroende, så nu är de Loka/Ramlösa som gäller:)

Lycka Till

2009-03-11 » 10:37:20 URL: http://emiliamoberg.blogg.se/
Postat av: Sabine - Ab imo pectore

mmmh vad gott

2009-03-11 » 11:59:26 URL: http://enibas.blogg.se/
Postat av: Mia

Tog beslutet, för inte så länge sedan, att aldrig mer dricka läsk! Sjukt mycket socker och hur lätt som helst att bli beroende av, kroppen vill ju ha det där slisket sen om man dricker för ofta!! Du fixar det, bara du bestämt dig, jag tror på dig i alla fall!

2009-03-11 » 14:06:49 URL: http://fredthevov.blogg.se/
Postat av: Fia

Jag är inne på min 15 dag utan cola ;) klarade 16 veckor sist,hade tänkt o klara mig hela året ut utan någonsomhelst dricka endast mineralvatten helg som vardag :)

2009-03-12 » 10:53:39 URL: http://svung.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0