Underbara Höst!

Idag hade jag en underbar känsla i kroppen! Det var fint väder, löven börjar falla. Det var mysigt kyligt ute, och jag och Santos tog en trevlig morgonpromenad! Det kändes toppen.
Och detta har varit en kalasfin dag, underbar dag på jobbet med dom bästa kollegorna!

varav en av oss ska till Cypern en vecka nu! Lina, ha det sååå superbra! Glömde krama dig hejdå förut! :(
men ha en topppen resa!



Väl hemma satte bytte jag gardiner, satte upp en svart panel gardin i köket, och bytte med den vita, som hamnade i vardagsrummet på lilla fönstret! I vårat stora fönster skall det upp hissgardiner med vita sidenband! Kommer bli kalassnygg! Längtar till dom kommer upp, då känns nästan allt klart.

Skall bara inskaffa mig lite fler blockljus och sånt till lägenheten, så det blir redig höstmys!
Längtar till allt blir klart!

 



Drog iväg på kurs, superduper kallt. Prinsen fick ha en stickad tröja på sig. Var ju så himla kallt. Och vi är ganska stilla sittandes. Så han fick kläder han med!
Bestämmde med Mia och Mies att vi ska ses i helgen och släppa hundarna. Mies är en Whippet, och sååå syggg och trevlig! Santos gillade honom från första stund!

Nu ska jag glo på tv och laga mat!

Puss & godnatt ( i förväg )

Tisdag!

Igår var jag hundvakt åt Plexus, det gick kalasbra! Dom lekte fint och det gick bra.

Johanna och hennes kille Robin kom på besök! Mycket roligt. Vi pratade och kollade lite på idol. Tog promenadermed hundarna, och åt mumsig pizza från två rum och kök. Kalasmums!

 

 


Reklam!

Yes, nu tänkte jag göra lite reklam.
Vän & kollega, Daniel De Bruin, har ett band som heter Teodoure . Riktigt bra! Tycker ni ska lyssna på dom! Han har skön röst. Dom är bra!
Keep up the good work! ( man säger väl så? )


www.myspace.com/teodoure

 


Johan Falk - Vapenbröder

Yes, den har jag precis kollat på! Otroligt bra, något så fruktansvärt bra. Men jag gillar den första filmen också såklart. Johan Falk - gruppen för särskilda insatser. Sett båda på raken idag! Kan inte släppa att dom är så bra!
Man kan inte få nog utav dom!


Har ni sett dom? Om inte. GÖR DET!
Dom är så värda att se. Man sitter som på nålar hela tiden. Och man försöker förutspå vad som kommer ske. Men nej, jag lyckades inte det minsta! Nu väntar jag tills den tredje filmen kommer! Kan den bli annat en bra?

Ni som sett filmerna, vad tycker ni?

Och är inte Joel Kinnaman äckligt snygg? Mums, han gör ju filmen bara ännu mer värd att titta på!
Sicken kille, och vilken ruskigt bra skådespelare!





Lördagsshopping.

Idag har jag shoppat lite grann till hemmet.
Köpte gardiner på hemtex som min svärmor skall sy om till hissgardiner! Där vi även skall fästa på vita sidenband. Kommer bli kalassnyggt.

Sen köpte jag även vita sidenband, och knöt runt mina vita blockljus i vardagsrummet. En liten söt rosett. Blev gulligt faktiskt.

Sen köpte jag blommor till balkongen, så det är lite iordning där också! Blev kål & vita ljung! supersnyggt!
Nu väntar jag bara på spänning på gardinerna, hoppas dom kommer till nästa helg iaf!

 

Ikväll blir det mys med älsklingen, lite middag och mys!♥


Inredning!

Imorgon skall jag & älsklingen kolla på lite inredningsprylar.
På bland annat. Alvas hus, mixin & många rum. ( kan inte göra länkar längre av någon konstig anledning, och skriver inte ut hela adressen )

Väldigt mysigt, romantiskt & lantigt. Precis som jag gillar det! Sen hoppas jag kunna införskaffa oss lite nya mysiga blommor, som kan fylla ut lite i lägenheten. har endel blommor men vill gärna ha fler. Gröna.
Gärna murgröna! Dom är fina tycker jag! & hjärtan på tråd. Dom är också ruskigt bra, ganska tåliga också! Och det passar mig!

 


Disneykväll!

Yes, nyss hemkommen från Disneykväll hos min jobbarkompis Louise!
Vi kollade på Lejonkungen & Skönheten och Odjuret. Gud vad länge sedan det var man kollade på sånna filmer. Men det var bra, man minns dem. Och man gillar dom trotts att man är "gammal".

Vilken var er favoritfilm som liten?

  


Väggord.

Vi skall inskaffa oss ett väggord att ha i köket på våran vita vägg.
Nu behöver vi förslag på vad man kan ha för ngt.
Svenska eller engelska?
Och har ni något förslag?

 


Ensam hemma!

har varit ute med Prinsne och Plexus med husse & matte. Var skoj. Busarna lekte en aning. men mest spring och hopp i gräset! det var skönt att dom fick göra av med lite energi!
Så man kan få en lugn kväll, och kurera sig lite.

Ska fixa en kopp thé (stavning?) Tee? The? Te? Njaae, jag tror nog på Thé ;P det ser lite tjusigt. Lite snoffsigt!

Blir till att slänga sig i soffan och sedan lägga sig förbannat tidigt. senast 21,30. Huvudet mitt behöver verkligen vila..
jag har en himla förkylning som känns sådär halvdan. Man mårsådär halvbra nivet. Som att det inte bryter ut ordentligt.. :/ Onödigt att gå och må smådåligt i flera veckor. Bättre det smäller till, man är sjuk som fan 1dag, sen går det över..

jaja. Nu ska jag mysa med hunden, husse är på jobbfest ;P
Jag har lägenheten förmigsjälv en stund! JIPPIE

Puss och godnatt på er!

GASTROSKOPI!

DET ABSOLUT VÄRSTA JAG GJORT NÅGONSIN! Vad kan jag säga, det gjorde ont, var fruktansvärt obehagligt, och man kände sig otroligt hjälplös! Inget jag någonsin vill göra igen!
Fyfan!
Och bedövningen, vad fasiken gjorde den för nytta? Nääe! Usch. Det var obehagligt. Ont. Nej, jag vet inte vad jag ska säga om saken. Skönt att det är gjort iaf! Blä!

aldrig mer. känns fortfarande otäckt i halsen, "bröstet" och magen.. Usch!

Gokväll!

♥Hade planerat in en dvärgpinscher träff med oss ifrån skövde idag. Men snurrig som jag är hade jag kollat helfel. :/ Hade kurs idag! SÅ fick avboka träffen och dra på kurs.

Men det var förbaskat skoj också! Santos skötte sig bra, var dock precis i början som han var ur fokus. Kan bero på att det luktade himla mums i gräset! :P

Nu är jag hemma, skall ta en varm dusch, krypa ner i sängen. Mår förjädrans dåligt. Halsen är helt igengrodd, och bröstet gör ont som fan. Nu har det satt sig i öronen också. Halsontet kör upp där liksom..
Knasigt. Någon som har något liknande?


På tal om sjukeri och sånt.
Skall till KSS imorgon på undersökning för min mage. Nu ska dom ner med kamera och sånt och leta fel. Hoppas dom kan finna ngt. och att det itne är ngt allvarligt.
Men hur kul kan det vara med en slang ner i magen? :(
Har ni gjort det någongång? Vill ni berätta hur hemskt det var?

Nepps, nu kallar duschen!

Godnatt mina vänner!

 


Vad gjordes igår?


Här kommer lite bilder från det jag var hundvakt åt Plexus!
Mysvalp!




Var hemma hos min mamma igår med dessa två odjur! Vi fikade och hundarna busade massor!


Måndagsmiddag hos pappsi

For ut till pappsen för att äta mat.
Jerry lagade till fisken vi fångade igår, och gjorde en gudomlig potatisstuvning till. med dill och grejjor.
Och inte nog med det, fisken var förbannat god! MUMMA!




 


Fiskelycka!

Haamen, i söndags drog jag ut och fiskade med min kära far. Oj, det var många år sedan! Men gud så skoj det var! Vi brukade ALLTID fiska när vi var små. Vi älskade det.

Vi åkte ut till hökensås, där vi gick till sjön Ibbesjön (?). Tog ett varv runt sjön för att hitta en plats som verkade bra!



 Men oj vad fiskarna hoppade. Så vi bytte plats. Och så snart vi kommit till nya stället. Vipps så fick farsan en fisk! Tråkigt nog släppte den så han kunde inte få in den..

Jag for dit som en tok, jag vill ju också få napp.

Vi hittade ett ännu bättre ställe, och på pappas första kast. Så fick han napp.. Som JAG fick dra in..

Den var livlig den rackaren!
Och vi släppte såklart i fisken igen.. :) Så den fick leva vidare.. Och förhoppningsvis, inte nappe på något mer fiskedrag.

 

Sen var det dags för min första fisk denna dagen. Som jag kastade ut, vevade in, tog upp.. Och jaa, ni vet ju vad som händer och hur det går till när man fiskar.


Okeej, denna fisken fick vi faktiskt ta upp och ha ihjäl. Vi skulle faktiskt släppa i stackarn, men han skadade sig när vi skulle ta loss honom, eftersom han fastnade i bryggan och alla sjögräs som var där.
Vi släppte i honom, men han simmade inte iväg..

Så vi gjorde slut på lidandet..

Och på tal om inget, men detta är den första fisk jag faktiskt någonsin vågat håll i! Så det så.
BÅDE PAPPA OCH JAG VAR STOLT.

Jaja, i slutändan hade pappa fått 2 fiskar och jag 3!! Wihooo, jag slog farsan med 1 firre. Och vi tog bara med oss 1 fisk hem.

Kan säga att det var en otroligt rolig söndag!
Och vi hade riktig fiskelycka! Hela 5 fiskar och vi tappade nog en 2-3 st var.. plus ett antal som nappade ( som inte fastnade )

Jaa det var en toppendag!


En glad och fisketrött Sara!


tröttis!

.. efter att jag duchat så hittade jag inte santos.. letade och letade. I korgen, i sängen, jaaa överallt. Han var borta..
Men sen så hade Sebbe ställt in buren ifrån bilen, eftersom han skulle ha folk och fotbollspakning med sig. då hade han krupit in i buren, och bäddat ´ner sig helt totalt!
Snuttegubben är trött. ♥

Hundgården! IGEN

Idag gick vi till hundgården igen, var betydligt fler hundar där idag!

Först var det bara jag, Santos, Plexus m husse och matte.
Sedan kom en Rottis och en ritchback (stavning ?) Och därefter kom 2 irländska setter ( heter det så ) Och sedan kom det ytterliggare två andra små lurviga saker.

DET GICK KALASBRA! Dom lekte jättefint, vi var där i 2 timmar!


Santos födelsedag!

firade vi med en ny rosa gris samt en gris knorr ( som han åt upp påengång )
Och grisen bara han älskar!


Födelsedags vovven med grisknorren, han var så stolt så han bar den hela vägen hem!


Flickan som lekte med elden.

.. var på premiären igår. Jag tycker absolut att den var värd att se. Men den första är bättre, enligt mig. Men denna var absolut inte dålig. Jag tycker den var riktigt bra!
SE DEN!


Torsdagsmys!

Vi kollade på nya Wallander på torsdagskvällen! Supermysgt, Den var bra tycker jag!

Hundliv!

Nu får ni höra mycket om det underbara livet.. HUNDLIVET! Vad skulle man göra utan hundarna? Jag skulle då iaf inte klara mig en dag! Min hund är mitt liv. Så är det!

Vad har jag gjort dom senaste dagarna? kan ni kanske lista ut?
JAG HAR VARUT UTE MED MIN HUND MASSOR!♥

 

ONSDAGEN.
Promenad med svärmor och Rocky samt Messi. Och såklart Santos. Vi var ute på långpromenad runt cementa och sånt! Trevligt Trevligt!

( här försökts det på lite träning )


TORSDAG.
Gick till hundgården med terese, jonathan samt Plexus och Santos. Där träffade vi sedan svärmor och jessica, med Rocky och Messi. Sen kom även Christoffer med Aston.

Sen kom stefan Lundh med sin lilla kille. Det gick superbra och hundarna lekte som bare den!


Messi, Rocky ( dom vita ) Plexus och Stefans hund. & en råtta.


Terese & Jonathan  m hundarna.

( väldigt dålig bild, mobil kamera )

Dett vad var som hände i veckan! Mycket trevligt!


 


älskade.

Detta är prinsen för 1 år sedan!♥


GRATTIS PRINS!

GRATTIS UNDERBARA HUND PÅ 2ÅRS DAGEN! ♥

Vad vore livet utan denna varelse?



Underbara älskade!

Underbara älskade hund. Vad mer kan jag säga!
HAN ÄR DET BÄSTA SOM FINNS♥ vad skulle jag göra utan min Prins, mitt liv!?

 

kursen idag gick klockrent!
För mer info, kolla Santos blogg. http://saantos.blogg.se


inte bra

Näe, denna dagen har egentligen inte varit något vidare.. Känner mig bara allmänt nere och lesen..
Nu ska jag gå och dra något gammalt över mig.

Ledsen för dålig updatering..

SÅG NI HONOM?

..HAN ÄR TA MIG FAN OTROLIG!
( dock kunde jag inte hitta ALLT med honom, han sjöng en låt till, någon som hörde det? )

 



Jag blev lurad!

Blev ni lurade?
Till en början, jaaa jag trodde dom skojjade. Men sen var jga inte säker alls! :S


Sicken röst!

Jag fick rysnignar iaf..

 

Tips!

.. jaa, jag har då inga direkta planer för kvällen, blir en promenad med Prinsen! Sen blir det väl glo lite på tv och bara ta det lugnt. Är förbannat trött. Och lite åksjuk fortfarande. ( åkte tåg förut nämligen, är förbaskat åksjuk ) Men det går nog över det snart med..

En sak som däremot är himla roligt. MITT PAKET FRÅN NELLY KOM IDAG! JIPPIE! Sen har jag handlat lite schampo och Balsom. Blev Sebastian! Himla bra produkter, absolut att rekomendera!


Oj, ser inget vidare ut. Men iaf den svarta är schampo, och den vita balsam.



Hepp, nu ska jag ut med Prinsen en sväng tänkte jag! Som för övrigt har fått en rejäl matlust!


FÖRBANNAT ROLIGT.

Mohaahha!

Nu vet nu vad jag gjort ikväll..


Yes, förbaskat bra var han faktiskt! Gillar vi skarpt.
Vad tyckte ni om Jon?

SHOPPING..

.. Yes, shopping är min dåliga vana. Eller kanske ovana (?)

Har iaf nätshoppat lite idag! Var ute efter denna i vitt först. Men tyckte denna var mycket snyggare. Jag älskar SVART. Så den passade iaf mig bäst.

 
Erin Skull Tank SEK 179, Cheap Monday - NELLY.COM

Självklart ifrån Nelly. Endast fjuttiga 179:-
Sååååå värt det.

Jag tog faktiskt storlek Large på denna, vill deffenitivt ha den STOOOR!
Vad tycker ni om denna? Hiss eller Diss?


Updatering Santos

.. Det går finfint för Santos hemma! Klarar det galant att vara ensam med tratten! Han är duktig min prins! Jag tror att både jag och han längtar tills han blir av med den..

Nu ska vi strax träna lite lydnad härhemma!

Vad ska ni göra ikväll?

 


Åter igen smink.

Mitt internet fungerade inte igår. :/ Tyvärr.

Dagen igår, då vart jag på Make up store, blev sminkad. Och shoppade såklart en hel del smink!
Bla detta:


Väldigt dålig kvalité. Men det iaf en mascara. Glam hette den tror jag!

Sen är det en black cake eyeliner, en svart ögonskugga + en grön ögonskugga green tea, hette den. Sen svarta minns jag inte! Allt är från Make up store.

Bilden gör inte färgerna rättvisa, jag har väldigt dålig kamera!


Söndag!

Denna söndagen har känts helt tokig.. :/ Kanske för att jag jobbar 6 av 7 dagar denna veckan?

Sak samma. hade trevligt hos familjen H idag! Santos var med och sprang runt i trädgården i sin tratt hela eftermiddag! Skönt för honom att få vara ute lite!

Har lagat storkok idag!
Korvstroganoff , & även en stroganoff med curry. Skall bli spännande!'


Någon mer än jag som kollade på Ensam mamma söker? Jag bara älskar det. Superbra söndagsunderhållning.
Det blir att följa varje veckoslut! JAG GILLAR´T!

 



Nu blir det läggdags! Helt slut.


Serveringsfin!

japp, tänkte visa hur jag hade håret igår under serveringen!
vad tycker ni? Ser det knasigt eller fint ut? Något man kan göra bättre?

( och jag är inte så jättesnygg i profil heller )



500 bröllopsgäster + 120 på 50års kalas!

japp, rubriken säger allt. Kan ni förstå att jag är trött idag? Bröllopet var ju helt annorlunda! Syrisktbröllp ( heter det så? ) Dom dansade, sjöng. Jaa dom var helt otroliga. Och vad snygga dom var! Helt otroligt vackra klänningar. Precis som på bal. hur vackra som hellst.

Jag jobbade iaf på 50 års kalaset, eller 250 års kalas som det var! Vi var klara där runt halv tre. Mycket trevlig att få servera igen! Var ju faktiskt ett år sedan. Så det kan nog tänkas bli fler ggr.
Blev dock ett 12 timmars pass, började halv sex på kvällen, och var hemma sex på morgonen. & självklart kan jag inte sova. var uppe vid halv tio och käkade frukost och städade! Blir nog sova middag i eftermiddag skulle jag tro! ;P MEN JAG ÄR FÖRBANNAT TRÖTT REDAN NU. Meen, ska till svärmor på middag så blir inget sova än på ett tag!

Har ni haft en bra helg?
och vad har ni gjort för skoj?


Iaf så mår santos mycket bättre, han har ju tratten på sig, som han ska ha i 10-14 dagar. men han verkar inte ens märka att han har den längre. han springer in i saker och gud vet vad! haha. men det är skönt att han tar det bra!
Skönt att prinsen är på sån fin bättringsväg! Kan ju säga att det inte är speciellt skönt att sova tillsammans med honom i sängen just nu. UNDER TÄCKER MED TRATTEN. ojojoj, han kämpar. Och den skaver och skär mot oss! Men självklart skall lillkillen sova i sängen. Sover era hundar i sängen? ( ni som har alltså )

 

Hörs senare! Nu skall jag på middag!




Prinsen & jag!

Älsklingen är och spelar fotbollsmatch idag, så det är bara jag och prinsen just nu! och det är skönt detmed. Att bara få göra som vi vill. och det har blivit väldigt mycket slappa idag! Lite träning har vi allt klämt in också! Funkar lika bra med tratt på sig! ;P

Här kommer bilder på Santos. Blir väldigt mycket tjat om bebisen nu! Men detklart, han är ju lite ledsen!
Nu har vi båda sovit i soffan en stund, mycket skönt! Men han sover vidare, och jag börjar bli hungrig.
Vet inte om jag sak äta nu, eller om en stund. Eller om jag ska äta en gång till innan jobbet? Kanske lika bra, vet ju inte när jag får äta nästa gång!?


Santos + jobb.

Santos var ordentligt trött igår.. Och han sov hela natten, på samma ställe i sängen! Han var nog för trött för att ända position skulle jag tro! Han är betydligt piggare idag! Har till och med lekt enstund med sin sköldpadda, trotts tratten! Och det går fint!

Nu ligger han hos husse och vilar lite.


Idag blir det faktiskt work för min del. Skall servera på en beställning idag. Min gamla chef ringde och kollade om jag ville jobba! och självklart. Alltid roligt att servera lite. Men det blir en tuff kväll, troligtvis jobb fram till 3 snåret. Men, har jag klarat det förr, klarar jag det nog nu också! Eller vad tror ni? Har saknat serveringsyrket endel. Men inte tiderna, men att göra det ibland. det funkar fint för mig. Som när man hade det som extra jobb under gymnasie tiden..

jaja.. blir till att sova middag frammåt två tre idag! Så jag orkar kvällen/natten.

vad ska ni hitta på idag?


Prins!

Prinsen är fortfarande dålig. Skall lägga mig i sängen nu, tror att det kommer bli en lång natt. Och han kommer garanterat vara uppe tidigt imorgon!
Och piggare också tror jag! Han har ju i princip sovitt sedan han kom hem..

Vad gör ni annars ikväll?

 


Prins!

Prinsen är fortfarande dålig. Skall lägga mig i sängen nu, tror att det kommer bli en lång natt. Och han kommer garanterat vara uppe tidigt imorgon!
Och piggare också tror jag! Han har ju i princip sovitt sedan han kom hem..

Vad gör ni annars ikväll?

 


hemma!

Santos lever!
& nu ska vi myysa hela kvällen!




Äpple & kaffe

Yes! sitter och äter äpple och dricker lite kaffe, det är gott!
Nu är det snart dags för work!

ha en trevlig dag, jag hör av mig när jag hämtat min pärla!♥

VETERINÄREN

♥Min snälla svärmor körde mig och Santos till veterinären i skövde. Idag skall underbara prinsen kastreras och vaccineras! Jag var inte det minsta nervös när jag lämnade prinsen, men NU! FY FAN. det är en hemsk känsla. Men jag får hämta honom klockan 16,00. Och det känns toppen! Vi hade en riktig mysmorgon idag jag och Santos! Men vet ju aldrig vad som kan hända.. ( ta bort dom hemska tankarna )

 


Älskade hjärta♥


Svar på Magi!

Nu avslöjar jag magin som jag råkade ut för igår.

Mina leggins blev lack leggins för.. DET REGNADE UTE, OCH JAG BLEV PISSESUR!



Jahajaa, kväll igen..

Efter jobbet idag hann jag med både det ena och det andra. bara vuxen stuff typ, men sak samma. Dammsög, lagade mat, hängde upp tvätt OCH vattnade blommorna. De ni!

Sen tränade jag såklart lite med hunden också.. Och jag börjar bli nervör inför imorgon. Men det kommer nog gå bra! Håll tummarna för oss nu, och önska oss lycka till!


Sweet dreams!

Magi.

.. Japp, det har jag råkat ut för idag! Det var fullkommligt magiskt. Och frågan lyder:

Hur blev ett par "vanliga" leggins ett par lackleggins?

 

Någon som vågar gissa? :)


1:a lydnadstillfället!

Hamen, idag bar det iväg för lite kurs! var första tillfället för mig och Santos. Allmänlydnad 1 går vi just nu! & där träffade jag min gamla chef! var sååå roligt att träffa honom, och han och hans familj har skaffat hund! SÅåååå roligt. Gud vad jag saknar Grappa tiden! Men nu var det inte det jag skulle prata om..

.. i vilket fall, så har det klart och tydligt visat sig att min lilla pinne är bisexuell. Och han blev döförälskad i en Whippet. ( som för övrigt var superduper vacker så jag förstår honom ) ja och som ni förstår var det en hanhund!
Han gillade även en Rottis hane på 1,5 år. Min lilla prins! han är fööör söt..

Förutom att han var superpilsk så vart han duktig, vi klarade det vi skulle bra, dock med lite konsentrationssvårigheter, men han klarade det fint!

 

och vet ni vad.. väl hemma, får man en blodig köttbit som älsk lagad! Sicken toppenkille jag har va?
Och det var superdupergott! Så nu är jag mätt och belåten, samt jädrans trött!

 

Ni kommer nog få höra endel om santos träning nu när vi går kurs. Men jag hoppas ni gillar det också!

 

Pussipussnusspuss


Nyshoppat

Tri brow + en snedstäld borst från Make up store!


On our way!

Lobo, on my bike!

Yes! Me for today! Grönt är skönt! Oh lite roligare än bara svart & vitt ;P


Jo förresten..

... imorgon börjar jag på lydnadskurs! Ska bli superskoj! Hoppas det är en bra kurs.
18.30 är det dags! Ser fram emot det ngt enormt. jag och busen behöver verkligen ha lite skoj ihop..

Pussinusspuss på er!


Tjofaderittanlej! HEJ!

Nu har jag slutar jobbet, och ska dra en snabbsväng på stan med min underbara kollega Louise! Vi ska kika lite på make up store. Så vi får se om jag får med mig någonting därifrån idag! Skulle ju inte bli förvånad!

Kanske dendär ögonbryns mojsen! (?) Joo, det lutar åt det hållet iaf..



Och vet ni vad! Jag var hemma hos min mormor igår, tog en fika. blev lite glass. Och OM hon skämmer bort hunden. På tok förmycket! men iaf, jag trodde att hon bara ville fika med mig, men icke sa nice! Jag fick en otroligt GLAD överraskning! TAAACK KÄRA MORMOR♥ Man blir fortfarande helt till sig av tanken.
+ att jag fick med mig en toppenfin tavla hon hade gjort. Dock ingen ram, men det kan jag nog fixa skulle jag tro. Kan ta bild på den senare så ni får se! Den är iaf charmig.



Hur är allt med er?
Haft en bra dag?

Själv har det varit helt okej. mått lite dåligt på morgonen som vanligt. Men det gick över sedan!
Börjar dock bli lite nervös inför fredag, då åker ju kulorna på lillkillen! Och jag är sååå nervös. Han ska ju sövas ner och allt, man harju hört skräckhistorier om sånt! JAG ÄR LIVRÄDD. men jag ska ta det lugnt, annars blir ju prinsen nervös också!

 

Näe, nu väntar stan.

Hörs sen!



RSS 2.0