Nyckel till friheten


På lunchen var jag iväg och hämtade nyckeln till VÅRAN LÄGENHET. Tog mig en snabbtitt på lägenheten nu efter renoveringen, och det var över mina förväntningar! Shit den blev verkligen bra och jag känner mig nöjd med den, hoppas att Sebastian känner detsamma och gillar den. Han har faktiskt inte ens sett den! Men han litade blint på mig, känns ju bra det också, att han la över det ansvaret på mig!
 


Seb var nu under rasten och hämtade en nyckel till lägenheten, skulle åka och lämna våran nya soffa och köksbort från EM där. Känns ju toppen, målet är att allting ska vara klart på SÖNDAG så vi bara kan koppla av den dagen!
Livet går åt rätt håll igen. Men trotts detta har mitt humör inte varit på topp. Och jag ber om ursäkt om någon tagit illa vid sig om jag sagt eller gjort något olämpligt. Trotts allt underbart som händer känns det ibland som att jag inte orkar mer och då brister det. Men ska få ordning på den delen i mitt liv, man kan inte leva så, och verkligen inte när man ska bli sambo. Då är det mer allvar och man kan itne tjura för småsaker som man såklart gjort nu.
Ska bli en bättre person, ska jobba på det iaf!



Nu är det inte långt kvar på jobbet och då ska jag och Malin åka raka vägen till gymmet och fixa lite med gymkortet. Så när man väl har det i handen kan man ju verkligen börja påriktigt. SKA BLI SÅ SKOJ!

Ny lägenhet, med min underbara man!
Ny kropp, nytt liv!



Lägenheten


Pratade med Liselott min fastighetsskötare på rasten, och det är inte säkert dom hinner lägga klart golvet i lägenheten idag! Men vi kan fortfarande flytta in, men då är vi utan kyl, frys och spris till Måndag!
Men vi överlever, vi får äta hämtmat och unna oss det när vi sitter där bland våra flyttkartonger! DETTA ÄR INGA BEKYMMER, VI KLARAR DET!





SNART FÅR JAG VÅRAN NYCKEL!!!







SUPER MOTIVERAD



Vad är det första som händer när man kommer till jobbet? Man blir ännu mer taggad till att träna ordentligt nu! Speciellt när MALIN är hyper motiverad! Hoppas dock att det kommer lösa sig med Santos där bara, han blir ju själv mer nu när vi flyttar till stan, såå träningen kommer iaf funka bra de veckorna som vi slutar tidigare!
Är såå motiverad och det ska bli såå förbaskat skoj! Ännu bättre om Malin nu blir instruktör. Hoppas hon får SENA PASS!

Min dag kommer i princip se ut såhär :

- 1 Timmes morgonpromenad med Santos
- Ordentlig promenad på min lunch med Santos
- TRÄNING MED MALIN ( De dagar jag inte gör det, blir det LÅÅÅÅNG POWERWALK med Santos )

DET SKA BLI SÅÅ FÖRBASKAT ROOLIGT OCH JAG ÄR SÅ MOTIVERAD.
Nu ska drömviken uppnås, och även få en mer tränad kropp.

ADJÖ FETT, VÄLKOMMEN MUSKLER.


IDAAAAG!


IDAG FLYTTAR JAG OCH SEBASTIAN!
Fyyy fan vad vi har längtat efter denhär dagen! Nu är den äntligen här.






Träningskläder



Så roligt med träningskläder och har hittat dessa på internet. Man får ju bra motivation om man har många roliga träningskläder!

MALIN!


Jag och Malin har idag bestämt oss för att vi ska börja träna påriktigt! Och det är jag så glad över, hon är likadan som jag och jag vet att hon inte kommer att sluta! Och vi kommer släpa med varandra till gymmet om det skulle vara så.

Och vi har gjort ett schema! Malin, jag hoppas för gudarna att du inte ger upp nu! Vi ska bli fitnessbrudar för sjuttan!
På Måndag bär det av på promenad till gymmet och fixa gymkort. Här går det verkligen undan! Så det blir en långpromenad med Santos där på Måndag! Och enn +, vi BOR FAKTISKT GRANNAR JAG OCH MALIN!

KAN DET BLI BÄTTRE?
-
Malin, taaack för att du finns min underbara vän!



En dag kvar.



EN DAG NÄRMRE FREDAG! - Blir tokig här snart. Ska bli såååå otroligt roligt!



Pratade med min kära far idag, han ringde mig 7:20. Trevligt att prata med pappsingen lite. Ska nog åka hem til honom imorgon kväll en sväng och kika på deras nyrenoverade sovrum! Och träffa vovvsingarna så Santos kan få följa med och träffa tjejerna därute. Då blir han nog glad.

På tal om Santos och brudar, han träffade Happy igår, och hon löpte. Ojojoj vad intressanto hon var då, då var det en hel del fjäsk. Men det är bra, för han har varit lite tjurig mot henne nu, så det är skönt att han börjar vända nu! Ska ses ikväll igen förmodligen. Så han får bra minnen utav henne. ;)



Eftersom mitt nya liv startat nu, med träning och kost så har jag nu bestämt mig att köpa ett toppen träningstredskap!
updaterar mer om den när jag fått de och provat den! Ska bli så skönt att få hem den och komma igång med den svåra träningen! Är taggad och det ska bli så förbaskat roligt att få hem dendär maskinen! wiiiiihoooo!





Hälsa


Äntligen, äntligen och åter igen äntligen.
Livet börjar äntligen ta form, iaf till viss del. Lusten för träning och hälsasam kost är tillbaka. Efter nyår bestämde jag mif för att uppnå min drömvikt. Och jag är på god väg, hoppas jag.

Visste inte att man kunde må så bra utan att drick den förbaskade jävla COCA-COLAN. Men shit vad mycket bättre man mår utan den skiten. Och även all annan jävla skit man åt och drack.
Nya livet har börjat och jag mår så bra utan denhär skitmaten man tidigare ätit. Nu lever vi på knäckebröd, och fy fasiken vad gott det är! Det funkar lika bra till lunch som till mellanmål. Är så glad att aldrig känna att jag är hungrig, och jag blir mätt utav inget. Känns toppen!

Och nu när vi flyttar hoppas jag, och vet att även Seb vill detta. Att vi ska köpa en crosstrainer, hantlar och skivstång. Seb är väl inte mycket för crosstrainern men hantlarna har han inte sagt nej till! Wihooo.

Det som är det bästa, innan jobbet när vui flyttat till stan, kommer det varje dag bli 1 timmas promenad innan jobbet, så det blir till att gå upp förbaskat tidigt. Jag ser fram emot mitt nya liv.

Efter jobbet blir det lååååångpromenad med hunden, ska bli så skönt!


Länge leve knäckebrödet och melonen! =)



EM-möbler


Efter jobbet idag kommer älsk och hämtar mig. Vi ska då åka till EM-möbler och titta på en ny tv-bänk och soffbord!
Känner att det vore skönt att ha det mesta nytt när vi blir sambos på riktigt!

Sen blir det powerwalk med lillkillen därhemma, och efter det, ännu mer packning för min del!
Sebbe är ju som vanligt sent ute med sin packning, men det kanske inte är så konstigt! Hihi..

Nu ska jag strax ringa KSS, Seb ringer som en tok och tjatar på mig. Är väl dags nu antar jag!



Tisdag


Idag känner jag mig bättre än vad jag gjorde igår! Skönt efter samtalet med Sebastian igår. Riktigt mysigt samtal vi hade innan vi somnade. Fick mig verkligen på bättre tankar.
Skönt att det finns en sån fin människa i mitt liv. Älskar honom så fruktansvärt mycket!




; (


Då var man tillbaka på ruta ett igen..
Ingenting blir som man hoppas på, inte i mitt fall iaf.

Jag kanske är en hemsk människa? Vad vet jag, men sån är jag. O även om jag försöker ändra mig, så går det inte iaf.
Jag är dej jag är, även om jag skulle vilja vara någon annan.




BRUCE SPRINGSTEEN


Fick sms av Annelie nyss.
"Ta ledigt 5 juni, kasta in santos på pensionat, vi ska till STOCKHOLM :p O BRUCE...JAAAAAAAA!"

Familjen H, har köpt biljetter till konserten och bjuder med mig. Wiiiiie! Ledigheten är i princip redan fixad!

VI SKA PÅ BRUCE SPRINGSTEEN!!! JIPPIE!





Detta livade iaf upp min dag!



Dagen,



Tillbaka på jobbet, gud vad jag trivs med mina jobbar kompisar, dom är TOPPEN. Vi kunde inte vara ett bättre gäng! fruktansvärt att jag inte kunde vara med på After Worken i fredags, mådde bara så dåligt. Känner mig som en jävla svikare. Men, det lär hända fler gånger!





Trotts detta är det något som känns så fel i kroppen. Den är inte som den ska. Mår verkligen dåligt. Känner mig så otillräcklig, och är bara ständigt ledsen och deppig.
Jag är otroligt glad att jag har Sebastian. Han stöttar mig och finns alltid när jag behöver honom. Finns ingen finare människa än han!

Känner bara att jag inte gör något bra, känns som att ingenting jag gör är tillräckligt bra. Känns som att det aldrig är någon som är nöjd, och känns som att det mesta går utför?




Längtar efter våra lägenhet, och jag längtar massor efter RASHA. Saknar henne så fruktansvärt mycket. Men hon gör nytta i Colombia och kommer snart hem! Ska bli så roligt att träffa henne igen. Hon får dagarna att gå, och hon är så fruktansvärt lik mig. Skönt att ha någon som förstår det mesta, som är likadan själv! Är så glad att hon finns.




Åh jag är så sugen på att shoppa loss lite. Det får en ju att må bättre, lite nya kläder så man känner sig fräsch, då mår man iaf bra för stunden. Men eftersom det är dags för flytt så blir det inget med det! Och sen ska det ju sparas pengar inför semestern till sommaren! Det är ju inte billigt att resa.
Och det är nu två veckor kvar tills vi firar 2 år också, och jag måste ju köpa något fint till mannen. Och då blir det ju endel pengar som går till det också!

Allting med Sebbe går ju bara framåt, och det känns skönt. Kan inte bärga mig tills han kommer och lägger sig hos mig i sängen ikväll!





Fullspäckad.



Helgen går  så fruktansvärt fort, speciellt om man har mycket att göra. Lördagen började med privatträning för Mårten, trotts det hemska vädret stod vi ut en timma. Och vi lärde oss en hel del faktiskt! Sedan bjöd han på fika, kaffe & kärleksmums. SÅ JAG UNNADE MIG DET! Hans dotter kom med en varelse, jag höll på att dö. En ÖDLA, tur att hon hade den innanför tröjan annars hade jag nog svimmat. Men det slutade med att jag faktiskt klappade honom, och även taggarna, som var supermjuka. Det var en riktigt trevlig kille dendär ödlan!

Dagen fortsatte med ett par timmar hos Reidun med ett annorlunda resultat. Självklart nöjd, men man ska vänja sig och jag ska känna lite på det. Så vi får se, kanske blir ett snabb besök i veckan igen.

Därefter, raka vägen hem, svira om och kasta in vovsingen till min lillebror som är helt toppen. Sen iväg på kalas hos Familjen Hellberg. Där bjöds det på SÅÅÅÅ FÖRBANNAT GOD MAT! Men det är iofs inget ovanligt.
Kvällen tickade på och polisen kom med blåljus, humm, vad händer nu? JO, den 70+ åriga grannen är förföljd av polisen, och inte fan stannar han. Han åker sakta men säkert varv efter varv runt kvarteret. Efter en stund slutar det med att det är TVÅ poliser efter honom, och sen kom mannen aldrig tillbaka i bilen. Nyfiken som man är, och övriga i familjen H så stod vi som hökar i fönstret och skrattade och undrade vad mannen kunnat gjort?!

Kalaset gick mot slutet och jag packade in migsjälv i bilen, skulle nämligen få besök av fröken Johanna. Så jag tog en sväng med Santos, diskade. Och sen kom den underbara damen. Vi tittade på "PÅ SMÄLLEN" och den filmen kan man nog aldrig se för många gånger. Så det blev endel bebisprat. Man blir ju fasiken skraj när man ser hur det kan gå. Haha. Det var en härlig och lugn kväll, precis vad jag behövde eftersom jag mådde så förbaskat dåligt. Har så förbannat ont.

Slutade med att jag la mig, efter ett långt samtal med KSS. Och ett antal alvedon och ipren mot smärtan.




Kunde inte sovit sämre den natten, dels utan mig underbara Seb, men även för att jag hade så ont. Morgonen började med ett glas vatten och alvedon. Sedan slängde jag i mig en tallrik kräm, och därefter iväg på dvärgpinscherträff.
Skulle äntligen igen träffa det underbara gänget och hundarna. Vi åkte någonstans, fråga mig inte var, men iaf mellan skövde och skara någonstans. Vi var på långpromenad och hundarna fick busa och springa av sig. Det var lerigt och isigt. Men inget stoppar oss, och defenitivt inte hundarna.

Santos skaffade sig idag en ny pojkvän, PK:n Lotus, han var nykastrerad och doftade ljuvligt! Han fjäskade för fullt för honom. Trotts att det fanns två ursnygga dp tikar. Men ikke sa nikke, min vovsing är nog lagd  åt det andra hållet! :)

Efter ett par vurpor och fika bar vi iväg hem. Slutade med att både jag & lillisen somnade. Skönt!



Efter en stund, kom min karl, Sebbe! Var underbart då vi knappt setts denna veckan. Och längtan tills nästa vecka går inte att beskriva i ord. Men tiden på jobbet brukar gå fort så snart är det nog fredag!

Nu blir det lite promenad med lillkillen S, sen ska vi hämta husse och handla lite rödbetsallad. Vi ska göra köttbullemacka ikväll. Blev riktigt sugen på det idag!




Imorgon är det en ny dag, nya tag och en ny underbar vecka!











Gammal kärlek rostar aldrig.


En gammal bild, på ett mycket förälskat par.
Nästan så man saknar den gamla tiden. Allting var så lätt då.






.



Ibland kan man bara bli så besviken. Trodde att livet skulle få en plötslig ändring och bli toppen. Men så var inte fallet.
Vad ska man göra för att känna att man räcker till..?


















S.Thorsell & S.Hellberg


 

En vecka kvar tills sambolivet börjar påriktigt! Kan inte bärga mig, ska bli så roligt och vi har längtat så fruktansvärt efter den perfekta lägenheten!

Vi kommer att flytta till en 3:a på Trängén, precis som vi önskat länge nu. Och som grädde på moset, vi fick den helrenoverad! Kan det bli mycket bättre. Vi fick välja och vraka på tapeter, golv och luckor.
Hantverkarna är nu i full gång och lägger golv, och nästa vecka börjar tapetseringen! Kan inte sluta längta. Man vill ju så gärna veta hur det kommer se ut.

& vi får även börja flytta in på fredagen! Så vi har hela helgen på oss att fixa och dona.

Igår var vi på ikea efter jobbet. Köpte väl bara lite smått och gott. Blit bättre när vi fått ordning på allt så man ser exakt vad man vill ha och vad som fattas. Kommer nog bli ett hela lass eftersom vi vill ha mycket nytt! Ska bli så roligt.
Längtar något så fruktansvärt!

Men att bli sambo är nog inga bekymmer, många jag känner tycker att det kan vara lite sådär att flytta ihop, att man inte vet om det kommer hålla eller ej. Men vi har ju ändå redan bott ihop i princip nu sen i somras. Så det ska bli underbart att få något som är VÅRAT.


  • Myskväll med Sebastian & lilla Santos.

    Lördag:
  • Privatträning med Santos för Mårten.
  • Fixa håret hos underbara Reidun.
  • Kalas hos Familjen Hellberg.
  • Tjejkväll med Fröken J.

    Söndag:
  • DVÄRGPINSCHER TRÄFF

RSS 2.0