Bio ikväll!

Ikväll ska vi på bio. Börja bli av en tradition du faktiskt.
Beck - i stormens öga


Dvärgpinscher lek på fältet!

Nyss hemkommen från en timmas lek ute på skjutfältet!
Tog med mig Santos, Plexus & Terese + Jonathan. Så tokhundarna fick leka lite. Dom sprang runt som dårar, plexus är ju bara 3 månader så det vart en massa lek. Santos busade väldigt fint och redigt med honom.

Vi gick runt på crossbanan också, så dom fick springa upp och ned för kullar och i dungar. Skönt väder hade vi också! Strålande solsken!

Men Santos vart lite tokig, han blev helt besatt av en sten. Så vi bestämmde oss för att gå ändå, och strunta i att Santos var fullt upptagen, så han faktiskt fick leta efter oss! men efter ett bra tag och en bra bit bort, började jag undra vart han höll hus! Och jojomen, han var på samma ställe som vi lämnade honom på! Vi såg honom på bra avstånd.

Och när han kom tillbaka hade han spindelväv i hela ansiktet! han såg för skön ut!

Nu är vi hemma, och han ligger lugnt i sängen och tuggar på ett ben!

Nu när jag tänker efter så har vi faktiskt hunnit med en hel del idag, promenad på berget och lite Dp lek på fältet. Kan en söndag bli mycket bättre?

 


Berget + matlagning

Nu kom jag precis hem efter att ha varit på berget med svärmor och sebbes syster Jessica. ( vad blir hon, ? )
Var ute med hundarna, dom sprang omkring som tokar, superroligt att dom kom överrens alla tre. Vart bara lite lite morr i bilen när jag satte mig hos dom. Lite vaktning där. Men sen vart det ingenting när vi kom ut :) vad verkligen så skönt!

Just nu lagar jag lite mat.
recept:

  • Gnocchi för 2 personer
  • Rödlök + solrosfrön fräser jag
  • Vitlöks cremefraish ( stavning? )
  • Köttbullar till sebbe

    Enkelt och superdupergott! Vanligtvis brukar vi ha kyckling till, men nu skulle det bli en snabb lagning så han fick få köttbullar, de duger nog åt herrn! Annars kan han ju faktiskt laga sin egna mat. Eller hur?


Det är inte okej!

hajjemän, vi drog iväg på kvällen för att äta ytterliggare lite mat. Men, det var väldigt mycket fulla småbarn, så det var nästan obehagligt. Hur kan man låta sina småbarn springa på stan helt själva? jag menar, när mina kommand ebarn blir så stora (små) nääe, jag låter dom då inte gå runt på stan själva i en MASSA smink, liiiite kläder & med alkohol i kroppen! Det är inte okej! Vad har hänt med samhället egentligen?

anyway, här kommer lite pics från igår! SÅKLART!


Lilla jag!


Vi blev chockade när första bilden vi tog blev bra! WHAT?! ♥
'
Jepp, vi äääär så cooola!

Träffade min lillebror Johan idag! Vi satt faktiskt och tog en fika på Prinsess och spanade på folk.



Godnatt.

.. sitter här och borstar tänderna.
Sen blir det läggdags. Mysigt att lägga sig tillsammans med sambon idag!

sov sött mina vänner!

Mys i soffan!

Eftersom det spöregnar ute, och faktiskt blev riktigt kallt och jag blev även förbaskat trött. Så slängde jag mig i soffan förut, och läse min bok (Mitt vågräta liv) ,sedan somnade jag! Och det var förbaskat skönt faktiskt..




En förbaskat trött och nyvaken Sara!



Blev tvungen att gå upp, eftersom det kom 3 polare till Sebbe hit. Dags för fotboll idag nivet.. Eller, visste ni inte? Gjorde itne jag heller, vet inte ens vilken match dom kollar på. Jisses vad insatt jag är i min sambos liv.. Haha. Känner mig fruktansvärt dålig just nu. Men har ni det så också kanske?





Näe, nu får nog Rasha komma hit. Jag har dööö tråkigt. Men först, en promenad med den underbaraste som finns. Och nej, inte Sebbe. Santos såklart ;P


Vad tycks?

.. Har åter igen fixat håret.. Vet egetnligen inte varför jag gjorde det igen. men kände att "Näe, det är nu bättre att ha det som det var" Jag menar, jag ångrade mig ju. För jag vet egentligen inte hur jag vill ha mitt hår.

Och självklart ska ni få en bild..
Så, vad tycker ni denna gången?



Äh, ni får en bild till när vi ändå är igång!


Mjo, okej. Kanske inte den bästa bilden. Men sjuttan. Detta är iaf jag :) Och jag kan se lite knepig ut ibland! :)


BRA TANDHYGIEN + munhygien del 2.

Jaaa, och självklart kommer det en updatering. För självklart missade jag ju något bland det viktigaste!

  • Använd alltid , ALLTID tandtråd. Oavsett hur förbaskat trött du är. Du kommer känna dig såååå fräsch i munnen. Och tandköttet kommer må dunderbra!
  • Ett + är alltid att använda sig utav en tandskrapa. För ni vet väl hur mycket bakterier det är på tungan? Och det är därifrån den dåliga andedräkten kommer. Och jag menar, visst vill ni väl ha en KYSSVÄNLIG mun? 

    Och mina kära vänner, rökning/snusning gör inte susen för era tänder eller andedräkt. Skippa det. Så mår både munnen och lungorna betydligt bättre!

 Tänk nu på detta, så får ni glada och mysiga tänder!


Lördag, matfestivalen igen..

Hajjemän, men först blev det en sväng ut till fältet med prinsen. Han vart heltokig, sprang runt som en jädra dåre. Han är på tok för söt dendär rackaren!


Han älskar pinnar, heltokig i dem! Bra för hans del. Rensa tänderna lite!

OCH PÅ TAL OM TÄNDER. Updatering av bra munhygien kommer senare ;P


Jag och älsklingen drog sedan iväg till stan igen, för att äta ytterliggare lite mat, och bara umgås med varandra. Och idag sken solen massor. Och det var hyffsat varmt också! Toppen skönt.


Jag och Seb ♥

Väl nere på stan så var vi dock inte själva sålänge. Träffade på Knutas och gick med honom. Åt i husarentältet, bacon burgare med tomat och coleslaw (stavning tack ? )


Knutas gillar inte att vara med på bild. Detta blev den bästa. :/


Älsk däremot börjar bli van!

Efter att vi käkat endel vandrade vi hem, och kort därefter kom världens åskskur! Snacka om tur!


Fredag kväll! MATFESTIVAL

Japp, matfestivalen har trätt i kraft i skövde. Och visst, den har blirivt sämre mot vad den varit förr. Men vad gör man inte, man håller såklart på traditionerna och går dit! Det är nästan ett måste.

Direkt efter jobbet drog jag och Sambon till Fransson & mia. För lite "förfest", och sedan gick vi vidare ner till stan. Gick runt och åt lite mat, sen satte vi oss i Grevagårdens öltält. Riktigt mysigt. En snubbe som spelade gitarr och sjöng. Fin stämning var det.

Självklart glömde jag kameran..




BRA TANDHYGIEN

Jaaa, jag tänkte faktiskt ge er ett litet tips. Som är bra när man borstar tänderna!

  • Snåla inte med tandkräm
  • Gör ena käken först, antingen ena sidan ( både upper och nere ) Eller endast nere hela vägen runt.
  • När den sidan är klart, TA NY TANDKRÄM och göra andra delen av munnen.
  • Sist, skrapa rent tungen så den känns fräsch och kyssvänlig.


Fick tipset av en annan person, och kände att jag ville dela med mig. Jag menar, ingen vill ju ha hål i tänderna (?) Och detta var ett tips som från början kom från en tandläkare.



Bortsa väl nu mina vännder, detta är faktiskt dom ända tänderna ni har!
Ta hand om dom!


En vanlig torsdag..

.. eller?
Njaae, den börjaade ju sådär topppenbra! Kanske inte, fick världens migrän. men jag kunde ta mig t jobbet lite senare bara, så det kändes helt okej!

På lunchen på jobbet träffade jag först på en gammal jobbarkompis&kompis (såklart) Andreas. Superkul att träffa honom. Märker att jag verkligen saknar Grappa tiden. Det var underbart. sicket team vi var alla där. Superduper stämning, alltid roligt. ett + var såklart att köket låg en trappa upp, och restaurangen främst nere, så det blev ju en hel del spring i trappen. Och man var allt vältränad då. GUD VAD JAG SAKNAR GRAPPA TIDEN. Helt sjukt. Får sånna känslor ibland. Och det var något alldeles speciellt att jobba där..

Jaja, nog tjatat om det.
JAG KÖPTE SKORNA IDAG! WIHOOOO. Och jaa, jag är faktiskt lyckligare! Dom gör susen, och jag bara gillar dom massor. Jippie!


Nu är jag helt döslut, skall nu borsta tänderna, sedan blir det att slänga sig i sängen med en bra bok.
Läser numera Mitt vågräta liv. Jaaa den handlar precis om vad det låter som. Men det gör inget. Den är hittills bra! ;)


Pussipuss på er allesammans, och godnatt!

MAKE UP STORE

Jag är överlycklig!
MAKE UP STORE kommer till SKÖVDE! JIPPIE!!!  NU kan det shoppas smink, BRAAA smink. Har lite smink därifrån men vill ha skuggor m.m. Läääängtar! WIHOOO!

Rulla

Min underbara Prins älskar att träna. Och jag har inte kört så mycket övningar inne, iaf inte alla dessa trix jag sysslade med förut, utan vi har mer övat på trampa, lite små inkallningar/stanna på kommando på vägen mot mig/Gå fot m.m . ( Har tränat detta inne i lägenheten )

Men ikväll iaf, så tänkte jag att vi skulle ordna och dona med lite annat. Så vi körde småtrix.
Iaf rulla, det har santos haft ett problem med, om jag inte haft handen med och visat honom "vägen" så att säga. Idag var första gången han klarade det på endast komandot "rulla" . JIPPIE!!!! Kan ni förstå vilken stolt matte jag är?

Nu ligger han helt slut här i sängen och sover så sött. Underbara hund!♥




Denna bilden är tagen häromdagen. Jag skulle hämta korgen från Santos rum (vårt extra tv-rum) Och som hastigast lade jag hans korg som låg i våran säng. Och denna underbart söta varelse la sig i sin korg i sängen! Det var en så gullig syn! Han gillar sin korg, fast att han behlver en ny och större! Men denna kommer han nog aldrig lämna ändå.
( Bilden är lite dålig då den är tagen i mörker med mobilkameran, ledsen för det)

En bra dag!

Detta har varit en bra dag, hittills iaf!
Har fått endel ärenden uträttade idag, både bra och dåliga! Har bokat tid hos veterinären bla.

Väl hemma efter jobbet blev det promenad med prinsen. Sedan tvättade vi lite kläder, satte igång diskmaskinen, och lagade mat.

Idag blev det Gnocchi. ( stavas så tror jag iaf ) Gjorde likvärdigt gårdagen, med grön pesto och solrosfrön. Orkade inte användra huvudet något mer..

Därefter dammade jag och dammsög hela lägenheten och stadade av toaletten och vattnade alla blommorna!
Har fått lite finna tipps från en toppen tjej Hanna. Så nu vet jag hur jag ska få min murgröna att må liiite bättre. Och det är ju en fantastisk växt. har sin charm! Blir deffenitivt mer sådanna i mitt hem. man kan göra sååå mycket roligt.

Jag tycker iaf att ni ska ta en ordentlig titt på Hanna blogg. Därifrån får jag mycket inspiration.




Storhandling, promenad, och mys med älsk!

Denna Tisdagen har varit riktigt mysig.

Efter jobbet, träffade jag Sebbe och Santos. Och vi tog en promenad hem, via ankdammen!
Vi tog bilen upp till billingen, och tog en promenad där. Var faktiskt länge sedan jag promenerade på det sättet tillsammans med Sebbe. Och det skall ske fler gånger. Riktigt mysigt kan jag lova. Och bra för min hälsa och för Santos såklart.

Därefter åkte vi och STORHANDLAD PÅ MAXI, Jaaa, det kan jag verkligen kalla storhandla. Hela frysen och kylen är full. Det är toppenbra!

Väl hemma slängde jag ihop lite varma mackor. Och därefter lagade jag ihop en supersimpel maträtt. Och idag brydde jag mig inte om att det är pasta och sånt.



Men här kommer receptet:
  • Kyckling
  • Matlagningsgrädde
  • Grön Pesto
  • Jordnötter ( rostade utan salt )
  • Solrosfrön
  • Rödlök
  • Tagliatelle pasta

Skär upp kyckligen i små bitar och stek på. Släng i jordnötterna.
Häll där efter på grädden, och låt det små "puttra" lite. Lägg i pesto i önskad mängd, ( beroende på hur mycket smak ni vill ha ) Därefter lägger ni i rödlök och solrosfrön. Sätt på vatten för pastan. Låt kycklingen och såsen stå och "puttra" en liten stund medans pastan koka upp.
Blanda därefter ihop.
KLART!

Simpelt och busenkelt. Och går om inte annat superfort!
MUMMA!
Kanske inte det nyttigaste, men bara man inte tar en dunder portion tror jag inte det är någon fara.


Är nog inte så jättebra på att beskriva ett recept, men hoppas ni förstår. Jag tycker deffenitivt att ni ska testa.

Godnatt allesammans!


Santos & bell

I Söndags träffade Santos för en chiuaua ( stavas det så ) för första gången. Och han tyckte att det var lite läskigt. hon har bara 11 veckor när dom sågs. Och PYTTEPYTTE liten!
Det är Beas hund detta, Bell heter hon. Superdupersöt!
Kolla in dom! Och jag menar, jag tycker att min hund är liten! :P


skor.

Angående skorna, jag vet fasiken inte hur jag ska göra..
Känner mig inte så jädrans rik just nu. Jag tror jagh får avvakta med det... tillsvidare iaf..

JAG HAR BLIVIT KÄR!

Okeej, jag har blivit kär. Och jag vet inte vad jag ska göra.
Men jag tycker att denna skon är underbar.
Köpa eller inte köpa?

Det är ju inte jag att ha med klackar, så varför inte prova ngt nytt. Och den är cool. Och även skön att gå i. ( provade tidigare idag på dinsko. )


450 kr. Vad tror ni? GE MIG RÅD! :D

Trevlig söndag

Hade supertrevligt med Rasha idag! Trotts att jag är alldeles PANK så unnade jag mig att köpa en T-shirt fårn HM. Som inte alls är min stil egentligen, men blev riktigt bra!
Sen köpte jag ett superroligt diadem! OCH GUD VAD JAG SAKNAR MITT SUPERBLONDA JAG! Jag kan nog inte bestämma mig hur jag ska ha det där heller tror jag. FÖRVIRRAD!

Vi tog iaf en fika på stan också, blev Pim´s. Därefter åkte vi hem och bara myste. Sedan var vi en sväng hos bea, träffade hennes söööta valp, Bell. Såååååååå sööt! Santos tyckte att hon var liiiite läskig. Men bara liiite.
Men det blir nog bättre när hon är äldre!


Varm choklad och äppelpaj! Det var att unna sig!


Söta Rasha!

Taack för en supertrevlig söndag, den kunde knappt bli bättre. Skönt att få träffa dig, alltid skönt att få prata av sig lite!
Så jag tackar för det gumman. Och nu måste vi ses igen, Vad blir det om imorgon? Skorna duvet? :)


Fika med Rashiii

Nu bär det av på lite fika med Rasha! Ska bli trevligt, va länge sedan vi sågs! Och det är på tiden vi får prata av oss lite skulle jag tro!
Taack och Hej!


FAMILJEKORT

jaa, eller försök till det iaf!

Tuff vecka!

Har verkligen varit en tuff vecka. På många sätt. Troligtvis fått magkatarr så äter medicin för det nu. Hoppas magvärken kan gå över iaf!
Men idag har det varit ganska lugnt, det har kommit i omgångar men just nu känns det helt okej! Skönt det.

Under veckan så har vi varit på lite bio.

Sommar med göran - Jag tyckte att den var rolig ! :)
123 Kapad (?) - hette den så tro? Jaa, men ni vet nog vilken jag menar. Och jag tyckte att den var ganska spännande faktiskt !



Har blivit att småstäda lite hemma. Har satt upp gardiner i sovrummet, eller bytt. Numera är det vita och superfina! Så det pysslade jag med imorse! Sen har jag bytt blommor och krukor i sovrumsfönstret och även ändrat lite på byrån i sovrummet.

Vad fattas och skall inhandlas:

Vit sängkjol
♥ Vit överkast / sänglinnen
♥ Beige/vit mysig pläd
♥ 2 st fejkade fårfällar ( här gillar vi inte äkta )
♥ 2 st beige runda mattor
♥ ljuslyktor att ha hängandes i fönstret
♥ Vita sidenband
♥ Stort blommarangemang på köksbordet
♥ helkropps spegel med vit ram

santos & Tubi!

'
Suddigt, men ni kan ju se vilka friheter min prins tar iaf! KLÄTTERAPA!

Lååångpromenad till ingen nytta!

Påväg hem från jobbet träffade jag på en gammal underbar arbetskompis! Min underbara Fia! Så vi bestämde oss för att ta en promenad. Och vi var säker ute i 1,5 timmar och gick. Det var superskönt..
Känner att jag verkligen saknat henne, vi hade alltid så roligt när vi sågs och jobbade ihop. SAKNAR!

Dock var denna promenaden till ingen nytta, eftersom jag åt en halv pizza när jag kom hem.
Och jag ågrar mig kraftigt nu. det var väl heeeelt onödigt gjort! Menmen, skönt att veta att jag faktiskt inte mår bra av att äta sån skit! tack gode gud!



Inte världens bästa bild men iaf! Dagens Sara

Hej hopp..


Denna dagen har varit alldeles tokig. men sådanna dagar finns det ju också som sagt.

Skulle träffat min Rasha för en fika idag, men mådde inte sådär superduper bra så jag begav mig hem för att kurera mig. Blev däremot så att terese undrade om jag kunde vara hundvakt åt Plexus! Och vem villl inte vara hundvakt åt en söt kille på 13 veckor?

Caroline kikade förbi en sväng så vi tog en liten promenad med Santos och Plexus!
Dock blev ju plexus buren endel, men det var mysigt. dom skötte sig bra tillsammans. santos sade till plexus endel när han blev jobbig och försökte rida på honom. Men, det är ju inte mer än rätt att han säger ifrån..

vi var även inne en sväng, och santos brydde sig ngenting om att plexus var med, han lät honom till och med ta lite mat.. vilket är helt otroligt, då han brukar vara väldigt vaktig hemma och var mycket arg på kieron då han var här.

Så det vart superskönt att han var coollugn!


Söt caroline och Plexus! HAN ÄR BEDÅRANDE!

Kvällspromenad!

Nu har vi precis varit ute i en timma och promenerat jag och Santos! Superskönt. Vi tränade lite på vägen också, endel rallylydnad. Och det var riktigt kul. Han hade bra fokus på mig, trotts att jag hade tråkigt godis som man köper på lösvikt. typ sånadärna kex nivet! Men han kämpade för dessa, och vi hade skoj!
Superkul.  och alltid roligt att se att han gillar att arbeta! SÅNT GILLAR VI.

Ska nog ta sånahärna promenader oftare!

Nu blire läggdags i princip. Både jag och Santos är helt slut efter denna händelserika dagen!

Godnatt allesammans!



Bild från i Juli men ändå . Den är på oss iaf! Och det är huvudsaken

Psssst..

Jag älskar dig!





VAD SKA MAN GÖRA DENNA KVÄLL?

''

JAG ÄR UTTRÅKAD. OCH JAG HAR ONT I HALSEN, JAG ÄR SUGEN PÅ COCA-COLA. OCH JAG VILL SE EN BRA FILM.
MEEEEN, DET FINNS INGEN BRA FILM. JAG SKA INTE DRICKA COLA, OCH HALSTABLETTERNA ÄR SLUT.

USCH PÅ DENNA SÖNDAGSKVÄLLEN!

Bilder från Madonna!

Okeej, dessa bilder är superkassa. Dom är tagna med mobil kameran! Men, det är bilder iaf. Och det är ju något eller hur?






jaaa, den har jag ju fler bilder, men det är mest svart så man ser ju ingenting!
Sak samma. :)

Dvärgpinscher träff i Mariestad!

Idag bar vi oss av mot Mariestad för lite dvärgpinscher träff. Men denna gången var vi bara 6 st dvärgpinschrar. Men det var superskoj det ändå!
Varav 2 av dessa var valpar! OM man blev valpsjuk.

Det var en massa hundbus i trädgården, titta på bebis, och grilla och så bjöd Linda på hemmabakad annanaspaj!
DET KAN JAG LOVA VAR SUPERGOTT!

Taaack Linda, Christer, Daphne & Fanny för att vi fick vara hos er!


Santos blev kär, i Fanny. SNUSKGUBBE är vad han är. Gillar småtjejer!


Valp öronen, vikta utochin! hihi, supersöta Plexus!


Aston & Patrick har precis sprungit i trädgården!


En supersööt Plexus! Kan man bli mer valpsjuk när man ser denna underbara varelse? haha, han är helt bedårande. Hängöron, + gigantiska tassar. Större än Santos faktiskt. Han blir nog en redigt stor pojke!


Super söta Arvid på 1månad, och han har redan Mohikan! Han blir nog ett litet busfrö denna man. Soov så gott trötts 6 skällande Dp:s , då är man tålig!
bebistokig!


Lördags mys med familjen.

Kräftskivan hos pappa var super, och vet ni. Jag åt tamigfan 2 kräftor. Och det var inte sååå äckligt som jag trodde! De ni, det trodde ni nog inte. Att SARA, JAAAAG, skulle få i mig skaldjur! Men då hade ni fel!

Ljus i mörker

Ni tror säkert att jag är galen, men jag längtar efter hösten. Efter mössa, halsduk, vantar, tjocka mysiga tröjor! Sen bara jag älskar att tända massa ljus hemma! Finns det något mysigare?







SPÅRA!

Idag var jag och syster ute och spårade med hundarna! Det var superkul!
Shino var grym och gick ett riktigt långt spår! Och han tog det bra, trotts att militärerna tränade några hundra meter där ifrån och sköt som sjuttan! BRA GJORT!


Här lägger vi spår, som ni ser, bambisfot och lite blod!


Två killar, sugna på att spåra!


shino var först ut, och han tog upp spåret bra!


Shino var mycket duktig!


Stolt kille!


Santos på G, vid spårets start!


Santos fick upp spåret superbra!


Skanken var liiite läskig! Men det kommer nog det också framöver!







Killarna tillsammans på promenad efteråt!


Härnäst...

  • Skall till pappa på kräftskiva!
  • Läggdags hyffsat tidigt då jag pratar som en kratta skriver.. ( alltiså inget vidare )
  • Kurera halsen till 1000 iaf.


 


Fredagsmys!


Pepparbiff (blodig ) med sockerärtor, paprika, mini morötter och lite jordnötter.
GULD!


Sebbes mat.
Pepparbiff, klyftpotatis och bea sås!  Liite fetare kanske !




Innan vi lagade maten så var mamma och Janne här.
Jag har nämligen sålt min bil! Så nu ska jag betala av lånet på den..
Himla skönt, men på ett sätt saknar jag faktiskt redan pärlan..

Här är sista bilden..
( men eftersom det är mamma som köpt den kommer jag nog få köra den ibland ändå!)


Den silvriga pärlan! Så bra bil! Ledsen i lilla ögat. Men glad ändå, för nu blev plånboken lite tjockare ;P

Alltid lite snygg


man är alltid så himla snygg hos frisören! Ruskigt läcker!

Och här kommer håret...


FÖRE..

 


EFTER...


... Vad tycks?
Bättre eller sämre?

Ni kanske inte ser så mycket skillnad, men har lagt in lite "mörkare" blond. Även lite mörkare i underluggen så att säga.
Inte jättestor skillnad, men liiite naturligare trotts allt!
Kan nog bli snäppet mörkare i luggen nästa gång!

Planer

Nu blev det ju ingen bild på håret igår iaf. Jag var så himla trött när jag kom hem efter jobbet så dt blev att hoppa i säng direkt!

Men jag ska skärpa mig, kommer att lägga in en idag! Det är ju ändå helg nu också!

Mina planer för helgen.

  • Blogga lite mer än vad jag gjort i veckan!
  • Laga middag med älsklingen & se på en bra film
  • Imorgon skall jag spåra med Anna, Shino och Santos
  • Jag ska till mormor imorgon på lite filka
  • Dvärgpinscherträff i mariestad på söndag
  • Sen ska jag även KURERA mig, har förbaskat ont i min lilla hals


Hur ser eran helg ut? Något speciellt ni skall göra?


Håret..

Håret blev bra, bild kommer senare ikväll! Det ser betydligt naturligare ut. Så vänta med spänning!

Ha en trevlig dag iaf!

Frisören.

Idag skall jag till frisören! Och jag har ingen aing om hur jag ska göra med mitt hår.
Ni får se resultatetsenare!

Dags att cykla t jobbet nu!

Bebis!

Idag träffade jag Ida & Christoffer med deras son Arvid på 1 månad!
BABYFEBER!
Helt otroligt underbart söt liten kille! Supermysigt!

Madonna..

Kan bara säga en sak...
MADONNA VAR OTROLIG!!! Helt otrolig. sicket drag! WOW!

MADONNA.

Förresten så skall jag på Madonna idag!
SUG PÅ DEN NI !

Göteborg!

Idag åkte jag & älsk på Havets Grand Prix! Uppe med tuppen. Strålande solsken! Nästan fööör varmt. men man ska inte klaga.

Detta hände på bilresan ner...

Ser ni den gula fläcken?
"älskling, ta pappret runt Cheesen så du inte spiller!"
"Jag spiller inte"

Jaaa, och är ser ni resultatet! En gul senap och ketchup fläck! NICE!



det tog inte alls lång tid att komma in på själva området. Och till en början såg det rikgit bra ut. Massa fina båtar..
Dock blev vi jädrans besvikna då det var ganska dåligt uppstyrt.. Vi köpte biljetter, men fick ÄNDÅ betala 100 kr / person för att kunna åka iväg och SE RACET!! Ganska dåligt att det inte meddelades. + att färjorna som skulle köra ut till den lilla ön inte kom. Folk väntade i 45 minuter i stekande solsken, ingen skugga, inget vatten!
Som ni förstår så svimmade folk..



Vi bestämmde oss för att inte vänta längre, utan vi tillbringade dagen på stan + lite sightseeing ( stavas det så (?)) Sak samma. även om vi älskar göteborg, så har vi ju faktiskt inte gjort alla turist grejor.

Vi åkte paddan.. ( har gjort jultid innan, men då bara en LITEN runda )




Här åker vi under kanalens lägsta bro, och för att komma under var alla tvugna att sätta sig på GOLVET i båten! Annars hade vi faktiskt inte kommit under.. haha, det var ganska skoj faktiskt. Hade man inte räknat med.. :P


Ser ni vad det ska föreställa?
En BÅT, och framför det runda röda, det är FYREN! Ganska snittsigt hurreni! Någon snubbe som kom på den finurliga idén! rätt snyggt tycker jag själv!


Dessa fålar va knasiga. Som såg ut som små pigviner! vet ni vad det är för sort?





Självklart blev det en hel del shopping, glass, och underbart god mat!

En riktig toppendag kan jag lova! Superskoj, trotts en betydligt tunnare plånbok!


Fredagen, myskväll med Caroline & seb!

På fredagen så drog jag och älsklingen på after work på helens gården. det var rusktigt gott faktiskt! Och vi tog lite cider och öl!
Därefter gick vi hem, tog en promenad tillsammans med våran Prins! Blev lite lek med pinne & få springa lite lös, det älskar han verkligen!

Väl hemma kom Caroline, klippte hennes hår lite. Och sedan kollade vi på Dumpad , har aldrig sett den filmen förut och den var helt OK.

Riktigt trevlig kväll tillsammans med älsk och Carro!♥


Väldigt mummsigt med pinne! Rensa tänderna!


Meen, vart gick husse nudå?...




Äh, pinnen var mycket godare!


Puss







Caroline & Sara





Några bilder från förra helgen

RÅD!

Nästa vecka ska jag till frisören! Och nu behöver jag lite goda råd.

vad ska jag göra med mitt hår?

  • Blond som nu, bara lägga i utväxten?
  • Blond utan svarta, ( troligtvis eftersom det svarta är löshår och börjar bli jobbigt nu )
  • Göra lite naturliga slingor?
  • Göra lite KALLA slingor, alltså inte åt det guldiga och naturliga hållet. ( hopppas ni förstår hur jag menar med det )
  • Ljusbrun?
  • Brunett igen?




Blond?


Slingor? Kanske lite ljusare..?


Ljusbrunt?


Naturligare slingor, åt det guldiga mer "snälla" hållet..


Brunett?

Vad tycker ni?

Nu har jag ju ingen bild på de KALLA slingorna?
Men om ni förstår vad jag menar så kan ni ju se det som ett allternativ..











Havets Grand Prix



På lördag ska jag och älsk på detta i göteborg, ska bli superroligt!
Det var nog jag som tog upp det mest, har aldrig varit på något sådant, och jag tror att det är himla roligt. Så då överraskade han mig med det igår! Tror ni jag blev glad! Han hade hört mig lägga en kommentar när det gick på reklam på tv. Snacka om att snappa upp!
5 TUMMAR UPP!

Tokhund!

Min hund är tokig, och jag har bildbevis!



Och vi har tappat bärnstenshalsbandet!! ( ledsen som sjuttan ) Det tappades under promenaden häromdagen!
Jag är jätteledesen, han ser alldeles tom ut runt halsen nu.. Och NU KANSKE FÄSTINGARNA TAR HONOM!!!


Dåligt med updatering..

Har varit dålig med updateringar här i bloggen, pga sjukdom!

Så jag tar det nu, VARNING FÖR LÅNGT INLÄGG. ( mycket bilder )

På söndagen träffade jag underbara Johanna. Vi tog en fika på rådhuset och snackade massa allmän skit. Vi ses inte så ofta längre eftersom hon numera bor i Senungsund. Men alltid lika roligt när hon kommer hem!

På kvällen träffade jag Caroline, vi åkte ut till stallet för en liten ridtur.. Och jag kan lova att det var länge sedan jag red, kom knappt i mina ridbyxor. Men hjälmen satt där den skulle iaf ! Har tydligen inte blivit så mycket smartare på senaste tiden! (?)

Red barbacka, och jag fick rida MY. Henne har jag kännt i 13 år tror jag bestämmt det är! Och hon har alltid varit Carolines häst. Och min gamla hästs gamla flamma!





Let´s twist again, like we did last summer ! OOOOOOH, lets twist again.



Ojojoj, säger jag bara. Att fasiken vad jobbit det är att rida. För er som inte tror att ridning är jobbigt. PROVA! För helvete, jag vart helt slut efter typ 10 minuter. Men det var lika underbart som jag mindes! SAKNAR det otroligt mycket. Önskar tiden fanns! Kanske kan gå någon gång i framtiden, vem vet! En önskan iaf..



Måndag, skulle blivit jobb, låg dock hemma med världens huvudvärk. Något fruktansvärt vad ont jag hade. Men, det var bara att sova.. och sova.. och sova! Verkligen försöka få bort huvudvärken..

Även Tisdagen tillbringades i sängen...

På Onsdagen var jag i form igen, jobbade på dagen och därefter cyklade jag hem
Åkte till Karstorp med Prinsen och Caroline, gick ett varv runt så vovvsingen fick kissa av sig ordentligt. Sen tog vi ett varv med löpning. Och det kändes att det var länge sedan. Men gud så skönt det var efteråt.

Vi åkte hem, och drack lite kaffe och pratade lite skit som bara jag & Caroline kan!



Idag jobbade jag kväll, så morgonen började med en powerwalk på 1 timma, därefter gymmet och pressa 1 timma! Underbart skönt, dock kom jag hem alldeles svimmfärdig. Jag hade dock inte ätit sedan klockan 16.00 dagen innan! Så ni kan tro att jag var helt väck. Knappt druckit något förutom kaffe. INTE RUTINERAT!
Aldrig mer gymmet utan energi! Det kan jag lova iaf.




På tal om ingenting efentligen, men måste såklart visa en bild på duktiga hund, han vet då verkligen vems mat som är vems. iaf när det gäller matte.

Jag kan alltså ställa en tallrik med mat varsomhelst.
Och i detta fall, på divanen på soffan. Potatisgratäng! Och ni kan tro att han gillade doften!

Kolla här..


Spanar in, men vet att jag inte får.. ( jag kan lämna rummet om jag vill )


Så jag lägger mig istället.. ( jag tycker att jag fångade bilden riktigt bra där faktiskt , vad tycker ni? Mitt i gäspen! )








Knasig Lördag!

Har haft en helhelg med min underbara Caroline! ♥
Vi tog först en fika på Pim´s, dock endast drickbart. För därefter gick vi vidare till Riviera och delade på en italiensk pizza! Mums.

Vi drog hem, hämtade Vovvsisen, åkte ut till stallet och matade hästarna! Sen köpa vi hårfärg och slingade hennes hår. Så fin så!

Sen somnade Carro i soffan, och jag sov i sängen!

Taack för en toppenlördag!






kallt igår, varmt idag..

Idag är det faktiskt riktigt skönt väder ute! Och vi har varit på fälltet med Santos, även städat endel!
Ruskigt varmt ute. Man kunde gå i bara linne, defenitivt skillnad mot igår, för då fick jag ha mössa på promenaden. HAHA.


MER PICS!


YEY!

JAG KAN OCKSÅ!




Hon är snygg!


Underbar fredagskväll!

tack caroline för en toppen, toppen kväll!♥

Jag har inte haft så fantastiskt roligt på jag vet inte hur länge!


Hon är sååå snygg!

Här kommer jag!

RSS 2.0