Kinesen & pajjen!




Fredag kväll, väntan på fröken C.

Nu kommer nog snart underbara Caroline, då blir det lite vin, snacka lite skit! Och sedan dra vidare ut!
var sååååå länge sedan jag var ute, så det ska faktiskt bli grymt skoj!

Vad händer för er?

Fredagen med lite f.

Fredagen med liten f.. Har ju faktiskt inte längtat efter denna fredagen, knasigt.. kanske kan bero på att jag ska sova ensam inatt (?)




Lunch nu iaf, sitter och äter lite hasselnötter.. Fantastiskt gott! Har varit på stan en sväng och kikat. Är så shopping sugen, men hittar inget i denna stad. Endast på internet, skall man beställa eller skall man spara?

vad tycker ni?


Ikväll åker älskling till göteborg, skall kolla på U2. Man är ju lite sugen själv, men ska det regna såhär kan det ju kvitta. Onödigt att bli sjuk för en konsert! HAHA bara liiiite grön av avundsjuka... Jag ser nog fasiken svart!

Näe, nu ska jag äta vidare på mina hasselnötter och dicka en kopp kaffe.

vad ska ni göra ikväll?

själv blir det gymmet, sedan träffa Caroline en sväng om hon inte glömt det! (?)

Pussipussnuss!

Älskade hund!

vad skulle man göra utan denna underbara varelse?
Jaa, iofs är det förbaskat jobbigt när löptikarna är igång men.. Det goda överväger med hästlängder!


Bus santos, han blir helt tokig i lek när man kommer hem!

Have you ever


Vackra låtar!

Ni som känner mig vet ju vilket Westlife fan jag en gång i tiden har varit. Och jag gillar dom fortfarande, dom har verkligen vackra låtar som berör.
Man minns vartenda liten ord! Lyssna, och beundra!

I Wanna grow old with you



Heal


I did it for you




Små favoriter

Tänkte visa er små favoriter jag har hemma!
Tänk nu på att jag inte är fotograf ;)


Min orkidé lever livet!

Underbara! Mer sånt tack!


En del av vårt vardagsrum! Lite dålig bild men ni får iaf lite smak på hur det ser ut! Som ni ser dendärna Trälådan över kistan precis (?) där är det tänk att det ska vara en lite murgröna i.



Som ni ser har vi inga gardiner, och vi vet inte om vi vill ha det heller! i dessa fönster känns det inte som att det behövs. Om det blir framöver blir det vita mot genomskilniga.. Hoppas ni förstår hur jag menar, fladdriga så att säga!



Nu ser nog trälådan dassig ut, men den är vitare, bilden gör den inte rättvis!


Sebbe är tokig i båtar, så jag gick med på dessa två! DOm matchar på sitt sätt vår inredning ändå!
Vita, ljusa!

Bilden för den absolut inte rättvis, tapeterna ser ju dock gula ut.. :(
Men jag bara älskar cykel!

en underbar tidning, även snygg som inredning!

Ny lykta och godisskål till hundgodis i hallen! Skall hit en grön buskig blomma. Kanske en murgröna som skall få dela plats i lyktan med blockljuset!

En underbar toaskylt som verkligen gör sitt, den är sååååå vacker!



Det var några bilder från oss härhemma!

Ska försöka ta bättre bilder med bättre kvalité så snart som möjligt, har ju dock bara en digitalkamera!
Inte så mycket att hurra för!



:)

Duktig kille!



Jag tycker han är otrolig, är han inte duktig!?

Godmorgon allesammans!

hade fått en trevlig lapp på jobbet idag där det stod : Hoppas du har haft en trevlig dag =)
Vem kan det va som skrivit den tro? Detta måste undersökas!

Nu väntar morgonkaffet!
Trevlig dag!


GRATTIS MALIN!

GRATTIS MALIN, nu är ni äntligen lägenhetsägare! Gud så roligt!
Grattis till er båda!

Träningsvärk!

Fy sjuttan! Sicken träningsvärk. SÅÅÅ SKÖNT! Var otroligt underbart efter träningen igår. Dock hade jag ätit väldigt dåligt under dagen och även druckit dåligt så det svartnade endel hemma sedan, men jag slängde i mig ett glad O´boy! MUMS!
Hoppas älsklingen kan komma igång och träna med mig på gymmet frammöver. Skulle vara så skönt att ha med honom där som pepp! Sen behöver ju han träna och bygga lite muskler också! ;) kul att han och jag kan göra kanske detta ihop. Det är ju superskoj att träna ihop med sin partner! Så nu jäklar ska jag dra med honom dit. Så han inte bara tränar fotboll!

Och på tal om ingenting egentligen, Sebbe köpte sallad till mig igår på MAX, ( har man tränar vill man vara nyttig) Och jag kan säga att den var otroligt god. Jädrigt bra för att vara MAX! 5 tummar upp för den!

Nu jädrar ska det tränas!

Gym

har tränat på gymmet idag! Underbart skönt kan jag lova! :)
Börja ni också!


GRANNFEJDEN!, IGEN.

japp, då har precis grannen tittat förbi ( grannen under ) och tog ut Sebbe i trappan, och jag for ut som en jävla galning efter. Hon anklagar oss för att natten till idag 01,30 skall vi ha föst omkring någonting i lägenheten (möblerat om tydligen), vi har inte möblerat om sedan vi flyttade in hit sa jag till henne. och på nätterna sover vi!
( vi har inte ens vågat ha inflyttnignsfest liksom, HALLÅ? )

som ni kanske förstår så sov vi vid den tiden. OCH VARFÖR KOMMA DAGEN EFTER! och anklaga för någonting som inet ens kom ifrån våran lägenhet!!


Vi hade en jädra diskussion ,
och jag sa att hon fan inte ska anklaga oss för att föra väsen, när vi lever ett vanligt jävla vardagsliv. Och att vi ikväll titttade på film! Varför ringa på dörren 22,30 och diskutera en sådan sak. Vi kunde lika gärna sovit liksom! TOKTANT!

Men ååååh, jag tror inte ni kan förstå hur arg jag är nu! Och vad jag sa emot henne! Jag va såååå nära att säga att hon lika gärna kunde flytta ut till ett hus på landet med inga grannar som hon kunde störa sig på!


Nu ska jag däremot sova! GODNATT!


Tung natt..

varit en otroligt tung natt. sovit förskräckligt. är helt slut. känner mig sjuk alltså. helt otroligt knasigt.

inte nog med det så har man ju en gnällig liten santos som piper som fan på morgonen, troligtvis löptikar i området.
det suuger..

nu ska jag sova lite..

Här kommer en till!


Påväg hem!

Superkul resa hem, oförglömlig!



The Studio

Här kommer några smakprov från dagen.
vad tycks? :)




På väg till Göteborg!

Idag tog min underbara vän Caroline med mig till Göteborg för lite fotografering på The Studio! Superskoj att du ville ha med mig gumman! 
 
Är vi inte coola?

Osminkade, och oiordning gjorda. Alltså läckra som fan!


MALIN

Du är guld värd! Taack för allt. ♥

Regn & rusk!

Usch vilket tråkigt väder det är idag! Man blir ju deppig när det regnar så..
Har precis kommit hem efter en långpromenad med Santos, dock duggade det bara.

Och vet ni vad, vi höll på att bli uppätna av en stor hund. Kunde inte se vad det var för ras, men jag kan säga att den faktiskt var enorm. Troligtvis blandras, någonting med amerikansk bulldog (som för övrigt är jävldigt snygga) Alltså, värsta bjässen, super fin var han.
men iaf, jag och Santos kom och gick på cykelbanan då denna man såg oss gående så gick han bakom busskuren och snarade åt ordentligt och fixade ett stadigt grepp i handen. Kan han inte förstå själv att det inte gjorde saken bättre, JIPPIE, äntligen blire fajt och husse är med! Toppen grabben för övrigt. Sen iaf gick vi sakta men säkert förbi, märktes på Santos att han tyckte det var läskigt, han brukar inte bry sig så mycket, men han sjönk verkligen ihop, reste ragg och lade svansen mellan benen. Sen så började hunden dra iväg mot oss, killen halkar i gräset och bjässen drar iväg efter oss, med husse bak i kopplet. Vi gick på som vanligt då vi ändå var en bit bort, men jag vetti fan vad jag hade gjort om dom kommit bra närmre. Som tur var fick ju killen ordning på sin hund.

Man får ju alltid tanken, tänk om han inte kunde hållt emot? Tänk om han hade tappat greppet... Inte kul då alltså.



jaja, nu ska jag hoppa in i duschen, sedan bege mig till familjen H. Ska tydligen kolla på n¨ågon stuga av något slag! Trevligt!

Gud så dålig bloggare jag är..

.. usch jag skäms över migsjälv! Blä på mig som bloggar så dåligt. Inget vidare. Men har ingen motivation längre, hatar allt just nu! ingenting som känns bra längre. jo, nu ska vi inte dra allt över en kant iofs.

är ju såklart väldigt glad över att jag skaffat mig otroliga mål i mitt liv, och jag vet verkligen vad jag vill och hur det ska gå till, många fina delmål!

För det första ska jag sälja bilen. Någon som vet någon som vill köpa bil?
Den är servad, besiktigad ( stavas det så ) Skattad, och inte nog med det, den har gått knappt över 6000 mil ! En riktig pärla.
Hojta till om ni vet ngn som vill köpa bil!


Numera har jag ändrat mina matvanor, jag äter oftare och små portioner. Förut kunde jag väl äta ungefär 2 ggr på en dag, och det funkade lixom. men näe, bättre att äta lite oftare. Så hoppas det kan hålla i sig nu bara.
VART HAR ALL MOTIVATION TAGIT VÄGEN EGENTLIGEN?

Sen måste jag ta tag i att kolla min syn, får grymt ont i ögonen och ser "suddigt" när jag sitter vid datorn. Alltså, jobbar ju md dator så sitter ju framför en hela dagarna. Provade Lollos glasisar idag och jag sååååg mycket bättre på långt håll då faktiskt. Ska ta tag i det, kasnke kan det vara en anledning till att man är så förbannat trött? någon som känner igen det?

Nu ska jag snart svira om till träningskläder (myskläder) Och småträna med santos lite härhemma. Lite agility nybörjar grejor tänker jag! Det tycker han är roligt, och jag med! sen blir det att slänga sig framför tv. Så man får stänga ögonen en stund!!




En annan grej som kom ur ingenting, jag tog en ny bild idag! Så ni kan se hur man sakta stigit i vikt! Attans också!




vart tog solbrännan vägen egentligen? :S

Långpromenad!

Efter jobbet idag drog jag och lillprinsen ut på långpromend! Blev verkligen en långpromenad, var ute i över 1 timma. Skönt faktiskt, dock fick jag lite skoskav, hade nog helt fel strumpor på mig!
Har kommit igång med promenaderna ordentligt. Det är verkligen skönt, hoppas jag kommer igång med löpingen igen också!

En annan rolig grej, tycker jag iaf. Är att jag nog minskat min magsäck endel. inte med mening, men blev inte så stora portioner när sebbe inte var hemma förra veckan. och jag äter små portioner oftare. det är ju toppenbra verkligen. såå ser fram emot hösten och vägning då kanske. Ingen ide att väga sig för ofta nu, och mäta. Bättre när man verkligen ser skillnad.

NU ska jag hoppa in i duschen! sen blir det soffan och tidigt i säng. Är dötrött verkligen.

Sköt om er allesammans!

Just det!

Igår på dagen när jag hade varit ute på långpromenad träffade jag en liten pinnevalp, som heter Plexus, han är 9 veckor!
Har träffat honom förut då dom är hundvakter åt min kompis Saras Kieron i vanliga fall!
Och om man blev valptokig när man såg dom!
LÄÄNGTAR efter pinnevalp!

Här kommer några mobil bilder, och jag kämpade verkligen för att fånga dom på bild ihop!


Valpsöööt Plexus


Plexus och Santos



MYS! ♥

letar lite godis, och då är det enklare att ta kort :)

Klippning

Blev klippning av Johan och Ph idag. Dom belv snygga som få såklart!
Alltid lika roligt att klippa.

Nu ska jag nog slänga mig i sängen med älskling och lyssna på lite musik!

Lördag!

Denna dagen har varit pest och pina, inte det minsta rolig.

Uppe tidigt och sovit bort eftermiddagen, iget vidare..  Men man får väl skylla sig själv i de fallen.


Mår inget vidare idag, det är en såndär dag då man bara mår äckligt dåligt och känner att man inte räcker till..
Sånna dagar är inget roligt.
Måste ta tag i mitt liv, har sagt det många gånger.. Ändå är jag så dum och sviker migsjälv..

Hoppas ni har en trevlig helg? =)

Inspirerad!

jag är såå inspirerad, och jag vet nu vad jag vill göra. Bygga på det andra liksom.
kommer berätta mer framöver, men inte just nu..

LYCKLIG!♥

Brevik, bada och sola!

Under semestern har det blivit en hel del bada och sola! Santos är en riktig fisk. Han älskar vatten och badar mer än gärna i vättern, han blir sur när han itne får bada mer än vad han gör..


Midsommar!

Midsommar var toppen, ingen idé att försöka förklara för er i ord.
Bättre med bilder eller vad säger ni?

DAG 1.  (kväll)


In the car!



Fransson!



Ni har väl inte missat nya modet? Fiskehatt?


Kortspel, svart eller röd?



DAG 2.


Välkomstdrink, en dag sent dock! Men supergoood!


Skål


Santos och jag!



Mia, santos och Tubi

Ölvaktarn


Tubi


Underbara Rashii!


Midsommarmiddag!


Hääärlig bild!


Mums, fast minns inte riktigt smaken på denna ? vad kan det bero på?



Efter midsommar middagen!


Jag & Tubi!



Vems keps?

Härefter blev det inga fler bilder, jag har inget minna därefter!



DAG 3.




Soft morgon, killarna sitter dock redan öl.


Gänget


Rasha är en bra fotograf, denna bilden är sååå fin!


Lek med Santos i det fina vädret



TJOHOOOO!



öl


Jag!


Söta rasha



sebbe & tubi



SötMia!


Rashi och Sara


Bästa♥


Bea och Mia, fina tjejer!


Emil och Jag! Middag på Lanterna!


Skål.




Jag



Fina Rasha

Härefter åkte vi in till Oscars och festade till det lite, det var ju helt okej att gå ut nykter faktiskt..
Faktiskt helt okej!

Har nog säkert fler bilder efter denna kväll, får kika lite efter det så kanske det kommer flera!













Värmland & kusten!

Då bär det av till Värmland över helgen, därefter raka vägen ner till kusten!
Ha en underbart trevlig vecka allesammans!


Bild lånad från andeless !

GRATTIS ÄLSKLING!

Grattis älsklingen på födelsedagen!!!
& grattis till teorin för busskörkortet! Stolt över dig älskling! ♥


Michael Jackson!

Jag kan fortfarande inte fatta att det är sant. Har han verkligen lämnat oss? Tror vi det? tror ni det? Jag vet itne vad jag tror om allting..
Han var ju pressad något otroligt hårt, alla dessa konserter på så kort tid, mer än vad han hade kommit överrens om.. Hur kan man som människa göra så mot honom? Jag menar, han var ju inte helt frisk heller, hans kropp åt ju verkligen upp honom inifrån. Såå tragiskt!

Mord? Självmord? Vad hände egentligen? Det känns som att man vet alldeles förlite för att kunna tro någonting. Ibland tror jag att han blev mördad? Fast varför? För han ville? Näe, oftast tror jag att han faktiskt tog sitt liv.. Visst han älskade sina barn något otroligt. Men han hade ju en grym press från Sony, alla dessa skulder.. Och alla dessa konserter. Allstå, Michael Jackson, han var ju otroligt stor. Han hade ju såklart krav och press på sig att detta skulle bli den bästa turneringen i hela världs historien. Eller? kan han ha känt att det blev alldeles förmycket för honom? Att han egentligen inte skulle klara det..? han älskade ju sina barn som sagt väldigt mycket, men kan han ändå lämnat dom för att det var det lättaste men svåraste beslutet?

Alltså, om man ser det såhär. Så stor som han är i dagsläget, den uppmärksamheten han fått nu, som han egenligen skulle fått då han levde.. Det klart han tjänar en massa pengar på grund av sin död.. Tragiskt så är det ju såå. Men han slapp alla dessa konserter som han tros inte kunnat klara av, att ställa in och svika alla fans är nog svårare än att faktiskt försvinna. Han slapp skulderna, slapp och slapp, men det finns ju pengar att hämta idag för att bli av med det.. Att han faktiskt nu blev uppskattad för den stora stjärna han verkligen är! Det för först nu han får den uppmärkasamhet som han förtjänar! King of pop!

Jag ver inte själv vad jag tror, men ibland börjar man ju spekulera, och man tänker och diskuterar detta med vänner och bekanta. vad ska man tro? Man får ju i dagsläget egentligen inte veta speciellt mycket..

Vad tror ni? Och vad betydde han för er? Betydde han någonting?

Det har ju blivit endel lyssnandes på honom nu dessa dagar, och vi har funderat på varför vi egentligen inte lyssnat på honom mer? Kan ju tala om att min sambo är ju ett ganska stort fan. han gillade hans musik och danser. Och han kunde låterna ( som många andra också ) Han kunde dansa, och gjorde det faktiskt väldigt bra!

det finns så mycket tankar..

fortsättning följer...



Updatering kommer..!

Jag såg på kommentarerna att ni var lite oroliga över ett inlägg..
Det gällde Santos, han hade fått en stor knöl precis på halsen, lymfkörteln ( stavas det så ? ) Och jag ringde veterinären och det var världens kalabalik och jag var skiträdd.. Men efter helgen så försvann knölen helt så han är helt bra nu, och han mådde bra udner hela midsommar helgen också, han var pigg och kry! ( hade nog redigt skoj med alla fyllisar )

HAN LEVER!


Killen som vaktar ölen!

Dålig bloggare..

Jag har blivit en förbannat dålig bloggare, kan man lugnt säga. men nu funkade internet helt plötsligt. Så jag tänke jag kastar in ett blogginlägg lite snabbt..

Som sagt jag har semester, och det har varit toppen väder, vi har badat och bara haft det underbart.
Idag fyller älskade syster 24 år, GRATTIS till henne.  & imorgon fyller älskling år! GRATTIS till underbara sambo..

Midsommar, kunde inte bli bättre, eller lite kanske. Går in djupare på det då bilder finns!
Och första semester veckan, TOPPEN. Träffat en hel del gamla kompisar, som Caroline, Agneta och Sara! UNDERBART!♥


Imorgon åker vi iväg till värmland, Kil. Skall på kennelträff. Därefter åker vi raka vägen ner till varberg för att vara där en vecka, min sista semestervecka! Så kan kan lova att det kommer ske fler updateringa därefter! För då har nog datorn börjat funka, och jag har fått mina bilder från midsommar.

Längta ni lite iaf?

Näe, nu ska jag ge mig ut med Prinsen, sen iväg på två kalas på kvällen..
vad ska man ha på sig tro? Någon utav dom nya klännignarna? humm, vi satsar nog på den sötare varianten idag..

Ha en trevlig vecka om vi inte hinner höras imorgon!
PUSSSS


Påväg till Varberg! Midsommar!

Trasigt internet & annan skit.

Heeej allesammans!
Nu har jag inte skrivit på en evighet, och vet ni varför? JAG HAR SEMESTER! Egentligen borde jag väl ha tid, men icke, har varit på kusten och flängt och fart.
Sen är det även så att vår dator har gått sönder, eller jaaa, rättare sagt internet är pajj! Så jag kan inte göra ngt, ett under att jag kommer in idag!

Hoppas ni står ut att vänta, kommer updatera med Bilder fårn midsommar och även under veckans gång! Ska bara låna min sambos bror så han kan lösa problemet.

Hopp

RSS 2.0