Fredagspromenad.

Var på långpromenad med syster och Shino nu på kvällen. var ute i 2,5 timmar idag också, känner mig lite mör i benen faktiskt.

Väl hemma, slängde i hunden sitt käk.
In med hallumiost + tomat i ugnen, förbannat gott!

Nu kikar vi på idol jag och prinsen. han äter dessutom en grisknorr. haaamen, han har fått fredags godis!


Kvällsmat.

Blåbär, hallon + fil.
Kan det bli enklare och godare?


Santos + morot

ständigt hungrig. då kan man få lite morot som mellanmål.




Gott med morot tycker santos.


Kvällspromenad.

Efter jobbet drog jag raka vägen ut på promenad med min lilla prins Santos. Vi gick bort mot dälderna osv. Var ute i ungefär 1 timma, lite mer.
Det var toppenskönt, och vi gick i raskt tempo. Santos njuter när han får vara ute och gå så, och det gör verkligen jag med.

Väl hemma, slängde in hunden till husse, och åkte till maxi för att handla lite. Köpte hem mozzarella och halloumi ost. MUMMA! Riktigt, riktigt gott.


Tänk er stekt halloumi ost, med tomat. lite salt och peppar. Det är underbart! Det skall jag äta i morgon kväll.

Har ni några bra recept på nyttig mat?
LCHF? GE MIG isf.

 


Underbara dag!

Japp, igår hade jag en fantastisk dag.
jaaa eller iaf fram till drygt klockan 17,00. Jag cyklade från jobbet, och gjorde världens vurpa med cykeln. Ramlade och slog mig som fan, i hela högra sidan, det var inget vidare..

Idag, har jag blåmärken och stora bulor på benen. ;(

Iaf, jag gick vidare till intersport. träffade syster och skulle prova löpar tights och jogging skor. Och jag fick med mig en hel del hem. Skönt det, då kan träningen ta start! hihi, superunderbart..

förresten, muffinsarna jag bakade. matmuffinsarna, dom var supergoda! DE NI! jag kan baka.

recept. LCHF muffins.

som ni vet är jag ingen fotograf. så däför får ni ganska fula bilder!

Matmuffins..

8 ägg
1 dl grädde
1 dl keso
1 dl riven ost
1 paket bacon
1 dl purjolök
salt + peppar ( eller andra önskade kryddor )

in i ugnen, ca 30 minuter.


Nu har jag ju inte hunnit provsmaka dem ännu, men jag återkommer med det imorgon.
När jag hunnit smaka dom till lunch! hihi.

 












2,5 timmar promenad

har kommit hem från 2,5 timmars promenad tillsammans med min syster och shino. superskönt var det . Och mysigt att prata lite också..

Nu står jag i köket och lagar pannbiff och matmuffins :) jippie! Hoppas maten blir bra!
första gången i hela mitt liv som jag gör pannbiff själv. men jag gjorde en prov biff, och den smakade gudomligt¨. Jag är nog duktig trotts allt.
hihi.

12,2 km.

Hamen, idag blev det ytterliggare en lång promenad.

började med en promenad tillsammans med en tjeje från kursen, karin heter hon. Har en hund som heter sam. vi gick omkring i stan en sväng.

därefter gick jag raka vägen och träffade mia. vi vandrade runt i hela skövde. bort mot dälderna och ekängen. sedan förbi karstorp osv. blev en riktigt lång och härlig promenad.

var länge sedan jag träffade mia , så det var superskoj att träffa henne igen. och inte nog med det, vi ska bli grannat också!

Hon ska flytta in i huset bredvid. så vi kan se in hos varandra. hihi. ska bli jätteskoj, då blir det troligtvis fler låna promenader.

 

Jag och santos var borta i totalt 2,5 timmar. helt underbart. nu är vi dock lite trötta. blir duschen och seda sängen..

 

 

godnatt allesammans.


söndag med spår.

denna dagen har jag mest tillbringat utomhus.

åkte iväg med santos för att spåra lite med kursen, gick ju bra. var där klockan 10,00. trodde jag. hade såklart glömt ställa om klockan, så den var ju för sjuttan bara 09,00. Vi passade på att träna lite lydnad. efter att vi tärnat en stund, gick vi vidare till sjön, där tog vi ett varv. lekte lite med kottar och sånt.

sen tickade klockan på och det var snart dags för spår.
körde vanligt spår med leksak. gick kalasbra, trotts regnet. santos tog spåret jättebra. och han hittade leksaken direkt. vi hade dock vårat spår i en nedförsbacke så det var lite jobbigt när han ville kubba på så. men det gick, och vi klarade det fint.

nu ligger vi hemma i soffan och bara chillar. santos är ganska trött. och jag fryser och är superseg.
sitter och väntar på att älsklingen skall komma hem med lite foood. lite soft att slippa laga mat idag..


någon som har någon film att rekomendera?

ledig!



denna låten är faktiskt riktigt skön :)



Patrick 1,5

Yes, den kollade vi på igår. den var faktiskt ganska mysig. så enkel, svensk och jaa. bara sådär enkel.
har ni sett den någongång?

 


Wallander Prästen.

Yes, wallander prästen kollade jag och sambon på igår. den var inte så mycket att hurra för. tyvärr.

Idaga hoppas jag på bättre lycka i filmvärlden. jag hoppas kunna se johan falk filmerna idag, hoppas sebbe kan få med dem hem bara så skall det inte vara några problem iaf.
hihi, dom är ju redigt bra kan jag lova.

 

har ni sett dom?

 


vilse på landet.


Skulle ut på en långpromenad med älskade hunden idag. Vi hoppade av vid Sebbes jobb, och tänkte att nu ska vi minsann hitta en ny promenad väg.
gick bort mot tillhundra anläggningen ute vid kultomten ungefär. vet att vägen fortsätter bort där. så vi traskade vidare, och efter att vi gått i 1 timma började jag fundera på vart vi verkligen var. vi va vilse, :) Vi kunde ju såklart vända, men har man gått så långt så vill man gärna fortsätta för att se vart vägen tar vägen såklart. vi traskade vidare.

vi träffade kor, ännu mera kor. och även ett par katter. vi mötte inte en enda bil på denna vägen, men det låt ett par hus lite överallt. riktigt fina små hus.

till slut började jag ana vart det var vi var, HORSÅS, då visste jag vart vi var. men det var lååååångt hemifrån. jag skulle väldigt gärna vilka bo i horsås. det finns en massa fina hus och det är ändå ganska lagom från stan, om man inte tar den vägen jag tog förståds.



vi traskade vidare, vi började bli ganska trötta i benen nu. men, det var ändå en toppenskön promenad.
Väl hemma, efter över 2 timmar ute på promenad, så sitter vi nu båda i soffan och slappar. Santos fick en härlig dusch när han kom hem, han var ordentligt lerig.
Nu sover han som en stock bredvid mig. vi är riktigt trötta båda två nu.


det var dagens långa promenad det. och den var lång.


hihi.

idol fredag!

Sitter och tittar på idol just nu.. jag tycker om är bra.. Många utav idolerna verkar ändå ha svårt för rocktemat! Jag tycker iaf att Rabi var överraskade. Han är ju verkligen inte en rock kille. Men han gjorde det bra..

Det är kul att se olika typer. Jag gillade det!

 

 


fredagsgodis.

nepp, inget till mig. jag tog prinsen på promenad. vi gick till djurmagasinet och inhandlade lite fredagsgodis till santos. det blev grisknorr. om han gillar den, ligger under soffbordet och tuggar för fullt.

men tråkigt nu, under en liten tid, så tog den slut, en gigantiskt knorr, redan slut.
Helt onödigt egentligen.

 

nu är frågan, vad ska jag äta ikväll? Fil med blåbär? jag är sugen på någonting, men jag kan inte sätta fingret på vad. är hemma själv idag, sambo är i gbg, och efter det skall han ut med polarna och äta. så nu vet jag inte vad jag ska äta. inget roligt att laga mat till sigsjälv. fantasilösa sara.

förresten är det lite dåligt med bilder nu, eftersom det är ny dator, helt tom. jaaa nivet. jag har ingenting på den, och bara väntar ut att lära mig den på nytt. hihi.

ska kolla med sebbes lillbror om han kan hjälpa oss med photoshop eller något sådant. :) kan vara skoj att mixtra lite med.

hihi

 

vad ska ni alla göra denna fredagen då?
Kolla idol? DET SKA IAF JAG GÖRA!

 


usel uppdatering.

Förlåt förlåt förlåt FÖRLÅT för usel uppdatering. Vi har nämligen haft virus i våran dator. Och numera sitter jag i vardagsrummet med en bärbar dator. Hamen, våran nyä dator. Kan säga att detkänns väldigt annorlunda att sitta vid en sånhär. :) Annorlunda att skriva och sånt. haha. hela jag är usel. :P

Brandbil, polis, ambulans & räddningsbil. + spöke!

Humm, vaknade inatt av att något stod nere på gatan. Sebbe gick upp och kollade. Jävlar, där stor brandbilen, ambulansen, polisen och räddningsbilen. Vad sjuttan hade hänt nu?
Knasigt nog så stod dom bara där. Helt stilla. Mjo, men skulle det brunnit borde dom ju gjort ngt, eller hur?


Inget folk, bara bilar och räddningspersonal..? Varför kom dom hit liksom? I vårt hyreshus? hur kommer det sig? Hur kunde vi inte märkt när dom kom? är inte det skrämmande?


Iaf så åkte dom sen, så det var väl inget allvarligt som hade hänt, men ändå. Kändes lite knasigt att somna om.
Speciellt när jag träffade på Spöket härhemma. Efter ett snabb besök på toan så träffade jag spöket.


Jaaa, men ni får tycka att jag är knäppt, men det spökar här. Och det är sant. Så de så!
Iaf, när jag skulle lägga mig, så kände jag verkligen hur jag gick in i någonting. Det kändes knasigt i hela kroppen. Jag sprang och hoppade i sängen och gömde mig under täcket. Haha, sicken tönt, men ändå!


Det är faktiskt läskigt när gubben är och hälsar på titt som tätt. det händer mycket knasiga oförklarliga saker i våran lägenhet. Men,  det är ett snällt spöke! (Tror jag iaf, än så länge )




Ska jag, eller ska jag inte? Det är frågan!

Ska färga håret idag, eller frågan är om jag vågar lägga i hårfärg själv? har ju gjort det hos frisören i över 1 års tid, vågar jag? Det är ju iofs bara en toning, men ändå?
Vågar jag?



Ska jag, eller ska jag inte?
Jag tror jag väntar och ser, jag ger det en stund till. Bättre att fundera en gång extra, eller hur?






Söndag!

Söndags mys hos pappa!

Nu är jag precis hemkommen ifrån pappsen och Monika. Var där och åt frukost, santos var självklart med!
Han lekte lite med Majsan, sen var han mest stilla, låg i mitt knä och myste..
Väldigt lugn var han, tänk om han har ont? Och då menar jag jätteont? Ovanligt att han är så lugn, och bara ska ligga i mattes knä hela tiden.

Är så orolig att han har ont i sitt ben. :( Hoppas vi kan få ledigt från jobbet imorgon så jag kan åka till Veterinären på eftermiddagen! HOPPAS, HOPPAS, HOPPAS!

Nu ska jag och santos mysa lite.
Just för tillfället ser det ut såhär hemma hos oss..



Tagen på bar gärning..

Hur vet man om ens hund gjort hyss?
Tex, varit i tvättkorgen och smaskat runt?

Jo, det kan faktiskt se ut såhär..

'

 

HAHA, TAGEN PÅ BAR GÄRNING!


Lina!

Idag ska jag träffa Lina, vi ska shoppa lite! Thihi. Nu ska jag fixa håret så jag är klar när hon kommer! :)

Santos, min prins!

Gillar att bära.. ALLT!

Santos har under alla tider burit saker..
Bla..





Jaa, som ni ser gillar vekrligen min hund att bära saker under våra promenader!
Han är väl för söt?


Veterinären!

Yes, har bokat tid hos veterinären på måndag, hoppas jag får ledigt ifrån jobbetför att åka dit bara.
Santos hoppar nämligen på 3 ben, så vi ska röntga honom och utreda hältan. Hoppas såklart att det inte är något, och man vill ju såklart vara på den säkra sidan. Eller hur?

Sen ska vi ju ändå kolla Patellan på honom, och då gör dom det i samma veva. Det är ju toppen!
Önska mig lycka till , att jag kan få lite tjänstledigt och att det kommer gå bra!


Husse tränar lite "STÅ" med Santos, Inte så tokigt för att vara första gången va?

 


Dagen i det stora hela!

Jag gillar Idol. Jag har inte gjort det förut, men detta år har jag faktiskt följt dom från start! Jag gillar´t!

Vad tyckte ni om kvällens Idol?
Jag tyckte det var en härlig stämmning, MJ, ja han är ju otrolig! Klart att det skulle bli ett sånt tema. Och jag tyckte dom gjorde otroligt bra ifrån sig.

Gillade Eddie, han gjorde låten riktigt bra. Sen Rabi, han är ju Rabi, och han är bra! Så är det bara.
Sen gjorde hon Beat it bra tycker jag, hon är också duktig. Kul att se en annan sida av henne..

 




Dagen i det hela, regn och rusk. jaa till och med snö. Hur kan det bli så i Oktober?
jaa, kanske borde man börja oroa sig för miljön? Om jag ska vara ärlig har jag faktiskt haft det i tanken ett bra tag. Jag menar, varför inte börja äta ekologiskt? Källsortera MERA?
Joo, det får nog bli så!
Snö i Oktober? Hur kan det vara så liksom? Tycker inte ni det känns knasigt? Förr kunde man gå med tjocktröja och väst i Oktober. Nu är det mössa och vantar som gäller!

Detta väder har faktiskt ställt till det en hel del för min kära hund.
Han har itne varit det minsta sugen på att gå ut, och jag har nästan fått släpa med mig honom ut.. Knashund!♥


Har något tråkigt att berätta. Våran kära Johanna på jobbet slutar!!! Sista dagen idag! Den lilla lyllosen skall ut och resa med sin Holländska kille Berry i 9 månader! Inte fy skam! Kommer sakna henne massor. ♥
-Ta hand om dig Johanna, inga dumheter nu! Vi vill ha en hel Johanna i juni månad..!

 


 

Nu ska jag slänga mig i soffan igen, imorgon bitti blir det Power walk, de ni!



Tandis!

Idag var jag hos tandläkaren! Jag hade INGA hål! Jippie..


Planen.

Yes, ändrade planer. Numera är det något åt detta håller som gäller i November månad. Jag tycker att hon är otroligt vacker. Ja åtminstonde när hon ser hyffsat hälsosam ut.


Måndagskväll.

Dagen har bestått utav en härlig långprommenad.

På med reflexvästen på vovsingen och traskade iväg, det var fint väder men ruskigt kallt. Strax efter vår underbara promenad kom regnet, så vi hade redig tur.

Vi har städat hemma, och Santos fick passa på att leka med favoritleksaken, kan ni gissa vilken? SJÄLVKLART ÄR DET GRISEN!

Därefter tränade vi lite apportering, och det gick fantastiskt bra idag! Han höll den riktigt länge. Säkert 3 sekunder om inte MER! :) Thihi. MATTE SÅÅÅ STOLT.

Sen klippte vi klorna också. Och jag klarade alldeles själv denna gången, och det tog nog max 5 minuter. Kan ni förstå att han var sugen på skinka då? Eftersom han skötte sig så bra! Thihi..

Självklart har han levt fan härhemma också, han dödade nämligen min borst från make up store. Inte skoj, matte ledsen!
Tur var så fick han inte i sig något utan tuggade bara sönder den.

Vad har ni gjort denna måndagen?

Lite chockad!

Ojoj, jag blev liiiite chockad när jag såg att någon gästbloggat!  mohaaa, men jag ser ju direkt att det är underbara Lina!

Förlåt för dålig updatering, jag är kass, jag vet. Men jag har haft mycket att tänka på. varit sjuk i veckan och mått allmänt piss.

Men idag har jag iaf haft en redig hunddag! Mjo, iaf efter att jag träffat sötis Rasha på stan för shopping! TACK!
Efter det vart det i hundgården endel. Trevligt.

Ikväll blir det hejdå middag för JOhanna på jobbet!

Och här kommer en sådär bra bild på min nya hårfärg! ;P Lite mer rödtott iaf!

Skulle blivit en familjebild. Men hunden satte sig upp! Men ni får den iaf! ♥


Grattis i efterskott=)

(En liten gästbloggning)


Stort gratis i efterskott önskar jag dig min söta lilla sara ♥



Hoppas du haft en bra födelsedag!=)


saknar dig.......ses snart!!!!!!=)



Köss på snoka från mig!;)






Ny hårfärg!

Måste ju berätta för er, idag blev jag brunett. Känns lite ovant, men förbaskat härligt. :) Det är nog mer jag egentligen! ;P

Bild kommer när jag får till någon bra helt enkelt ;P Så det lär ju dröja!

 

 


Födelsedag!

Haamen, idag fyller jag hela 21 år! :) Gudars vad tiden går fort!


HUR GICK DET TILL?

Jon, åkte ut ur kvällens Idol. Hur kunde det hända? han var en utav mina favoriter faktiskt. Och, jag blev chockad när Camilla gick vidare.. Borde det inte varit hon som åkte ut och Jon som gick vidare? Näe, nu ska vi inte tänka på det mer. Alla tycker vi olika, och tur är väl det!

Nu blir det Idol varje Fredag, det går ju bara inte att missa eller hur!?

Vilka är era favoriter?
Vilka tror ni kommer gå långt i tävlingen?


Idol 2009



.. mjoo, som ni märkt har det ju varit en hel del prat om Idol - Camillas tabbe igår.. Jag kan inte annat än att hålla med, det var pinsamt att hon hörde fel.. (sånt KAN ju faktiskt hända )

Men det som hände i kvällens idol var faktiskt bra mycket värre.. Hon fick sin chans, och hon gjorde bort sig, mer än någonsin! Jag kan inte påstå att det var bra ett dugg. Okej, jag är inte bäst på att sjunga själv, men jag står verkligen för det jag säger nu. Och, jaa det var katastrof. Jag tyckte hon inte sjöng det minsta bra, och inte nog med det, jag HÖRDE inte vad hon sjöng. Så dåligt uttal!
Synd att inte någon annan fick hennes Wildcard!




Ledsen att behöva tycka så ändå, jag gillade henne på slut audition.. Men, allt kan ändras!


Älskade prins!



Han var såå stolt över att få bära hem detta ben från Djurmagasinet! Sicken klippa han är. Han glädjer många som går förbi.

Dom ler en massa åt honom, där han går omkring supermalligt över sitt fina ben, och han släpper det inte om inte jag tar det ifrån han. Inte ens om han kissar eller bajsar! SÅ stolt är han!

Älskade hund. Han är tacksam!♥


FARMOR OCH FARFAR!

igår var vi på kalas, farmor och farfar fyllde år, med bara några dagars skillnad! Träffade släkten där. Det var trevligt, var ju länge sedan man träffade dom!

Farfar är för söt. Jag ser honom ofta på morgonen i stan när jag cyklar till jobbet. Och eftersom jag alltid kommer i sista sekunden så hinner jag aldrig prata med honom, och att bara heja på honom. Ja, då skulle han nog bara inte bli klok på mig, eller alltså, han hade nog inte fattat att det var jag.

Men jag har nu fått reda på vad det är han gör så tidigt i stan.
Håll nu i hatten:

Han hämtar metro tidningar ca 10 st, och delar ut till sina grannar i samma trappuppgång! Är inte det underbart gulligt eller? Han är såå snäll min farfar. ♥

 


VAD TROR NI?

Jag har fel p[ mitt tagjentbord, knapparna har r;rt ihop sig en mass[, s[ jag kan inte skriva. Jag f[r be n[gon titta p[ detta, 'r verkligen superjobbigt. N[gon som vet hur man 'ndrar p[ detta?

Jag har iaf funderat p[ att fixa mitt h[r. Och det lutar p[ n[got liknandet detta.

VAD TYCKER NI?


RSS 2.0