Solsting och snésprång

Såhär mycket har jag inte skrattat på evigheter. Har haft en ruskigt bra kväll och har kommit fram till att jag har en underbar sambo, som innest inne är toppen. Men den sidan borde absolut visas oftare!

Denhär teatern iaf, kan säga att jag inte tidigare gillat det speciellt mycket, men härdanefter. JO! Toppenbra och jag är helnöjd över kvällen.

Tog en snabb visit över till Malin och tjejerna, och nu ska jag lägga mig i soffan hos älsk!♥


Lördag


Då blir det teater och middag med släkten!
Ha en trevlig dag allesammans!


Lite härliga bilder som förgyller fredagskvällen.


Fotograf: Rasha Sardest
Vill ni ha en underbar fotograf som gör allt för att få fina och även roliga bilder?
Säg gärna till så hjälper jag Er att få kontakt med henne.


Syster Anna tillsammans med sina amstaffar Shino och Sid.


Riktiga mördarhundar va?


Santos, jag, Syster Anna och Sid.
( Fin bild tycker jag )


Lite träning, flumm och lek!


Sista bilden för dagen!
Liten familjebild. ( synd dock att inte Santos syns så mycket )

vad tycker ni?

hund.


Jaa som ni alla vet så vill ju jag och min Prins ha en vovvsing till, enda problemet i detta fall är ju HUSSE! Men det kan nog ite vara så svårt att övertala honom! hihi.

Jag har en kandidat ( utöver dvärgpinschern såklart )

American Hairless Terrier.



Dom är otroligt lika dvärgpinschern i sättet och även i "formen".
Dom är HELT NAKNA, det finns ett FÅTAL i sverige, och dom är mellan 26-41 cm i höjd, vikt 5-9kg.
Perfekt storlek för min smak och en perfekt lekkompis för Santos.

Nu skall man bara överväga vilken det blir, enligt husse lutar det väl åt DP. Men för min del spelar det egentligen ingel roll så sett. Jag velar lite emellan dessa raser hela tiden. Men fastnade för AHT för dess utseende, och för att tempramentet ändå är lika Dp.

Vi får överväga!
Vad tror ni?

VC


Två dagar man tillbringat på vårdcentralen! Toppen kul, eller kanske inte. Sak samma, dom tog en hisklig massa prover, och var även inne idga som sagt och tog ytterliggare prover. Hoppas fasiken dom får fram något snart. Såhär kan man bara inte ha det.



Efter kissrunda med Prinsen så träffade jag på en granne, som bor mitt emot kan man väl säga. Hon var mycket trevlig att slänga några ord med, och hon tyckte korven var en fin och duktig hund. Hon tyckte att vår lägenhet var fräsch! Hon hade tydligen sett den innan vi flyttade in! Tjihoo, så kan det va. Alltid kul att höra att man bor fräscht!

Nu ska jag slänga mig på soffan, känner att huvudet inte klarar av detta mera. Måste bara säga att min sambo är otroligt underbar!

vi hörs!

sista inlägget för dagen

Jahapp, då har man tillbringat kvällen framför "arga snickarn". Gud så vissa lever. Men har man väl gått in i det så har man väl. Tragiskt på ett sätt.

Skall ta en sista promenad med korven nu, därefter blir det att krypa till kojs!
tack Malin för "presenten" förut!

Sov sött allesammans!




Vårdecentralen


Blir av till Vårdcentralen imorgon troligtvis.
Skönt att det händer ngt iaf.. Nu ska jag pallra mig ut med korven!

Tack och hej.


.



Fy fan vad allt är piss!
Nu tar jag och går hem tror jag, skall prata med mina kollegor och sedan vandra mig hemåt.

VALP

Näe, nu blir det till att övertala min älskade sambo. VI SKA HA EN HUND TILL!  punkt slut.
Alla dessa underbara valpbilder på dom underbara dvärgpinschrarna! Man kan inte slita ögonen ifrån dom. Det kommer bli en valp till. När? Det vet vi inte riktigt. Men jag hoppas såklart det blir en till snart. vet att sebbe inte skulle kunna hålla sig ifrån dom om han bara fick träffa lite valpisar!

VI SKA HA!
Vi skaaa bli med valp!


Varför blir det inte bättre.


Näe, det är faktiskt inte det minsta bra!
Sitter på jobbet och det är praktiskt taget katastrof i huvudet och magen. Jag måste veta vad det är för fel på mig!


Gaah


Magen blir sämre och sämre, och huvudvärken stiger mig åt huvudet! Gaaaah. Vad ska jag göra?
Sängen väntar. Ser mycket lockande ut!


Är väldigt sugen på att åka utomlands, blir till hösten.
Någon som vet något bra ställe att åka till tillsammans med sin pojkvän? Kom mer än gärna med förslag!

Godnatt. ♥

fettisdagen


Då vad det tisdag och ännu en dag hemma. Har tillbringat mestadels av min dag i soffan tillsammans med Prinsen!
Fått några underbara samtal från min kära sambo. Och även talat med min underbara syster, mor och bror. Tänk att jag fick med alla på en dag ! De ni!

eftersom det är fetTISDAGEN idag så knallade jag mig iväg till bageriet en bit hemifrån när jag ändå var ute med tokisen. Köpte en semla till Sebastian, som han fick nu när han kom hem. OM han blev glad, han praktiskt taget älskar semlor! Mums för honom. ( själv räcker det med EN om året, och den var redan äten )

Just nu står min man inne i duschen, hade gärna gjort honom sällskap men pallar fan inte, så trött på min förbannade huvudvärk så det är inte klokt. Skall väl hoppa i soffan istället och glo på något dåligt på tv.

Och se till att min man lagar mat åt mig! Det förtjänar jag!






INTERNET!


Först och främst, VI FICK INTERNET HEMMA IDAG! Jiiippiiie!



I fredags hade vi myskväll jag & babe, jag mådde dock otroligt dåligt, huvudet höll på att exploderna och magen mådde inget vidare. Jobbigt såntdär!

La mig rätt tidigt fast det var fredag, men mår man som jag mådde är livet fan inte värt mycket!


På lördagen, åkte jag, Seb, Santos, Knutas och Tubi till Billingehus för lite kaffe och promenad! Blev en riktigt mysig förmiddag!
Sedan kom min syster och hämtade mig, skulle iväg och fota våra Prinsar. Vi plockade upp Rasha på resecentrum och sedan åkte vi iväg till skjutfältet. Tog stoooora bilen upp för världens kulle ( man kan kalla det miniberg också ). Kan säga att man inte skall åka med bil där iaf.

Släppte killarna och det gick ju såklart kalasbra, iaf med Shino och santos. Dom busade och rasha lyckades ta måånga fina bilder på dom. Roligt som sjuttan!
Läggs upp såfort hon skickat dom till mig! LÄÄNGTAR. Hoppas det går fortare än förra gången (?) ( Rasha, ta det lite som en pik ) hihi.

Sen blev det kaffe hemma hos mig, sedan när syster åkte hem lagade vi lite lätt med mat, och sedan satt vi och pratade i vardagsrummet. MYSIGT! Skönt att få prata med en sån toppentjej! ♥

Kvällen tillbringade jag tillsammans med min underbara man!
Vi tittade på melodifestivalen, och därefter på någon halvbra film ( vad jag minns ) (?)





På söndagen åt vi dundergod mat hemma hos familjen Hellberg!
Alltid gott att få någon annansmat.

Hade kurs med lillkillen på eftermiddagen, och det gick superbra! Han sköter sig så bra, man blir så stolt över honom. Framsteg varje gång! Wohoo.

Kvällen tillbringades med älsk och McTubi. Vi gjorde varma mackor. Sen la jag mig vid 22.00, mådde som vanligt, pissdåligt.



Dagen idag har varit dålig, jag fick ringa KS

den perfekta familjen

eller?
Beckhams, vackraste paret som jag sett. Familjen, ja dom ser ju perfekta ut! Dock är väl det det ända, men ändå! bara av att se dom, ser man kärlek. troligtvis falsk kärlek men ändå. På något vis beundrar jag dom. Vet egentligen inte varför.
Just för att dom är så perfekta?



ändring skall ske

Jag ska ändra mitt liv, jag ska bli en helt ny människa. Allt som har med träning skall tas på allvar, STORT ALLVAR. Mat, vad är det (?) Nä men seriöst. Måste tänka mer på vad jag äter. Såhär kan jag inte leva mitt liv. Kan ju inte gå runt och må dåligt över hur jag ser ut.

Jag ser ut som en fotboll i ansiktet. helt jälva katastrof! Jag måste ändra mig.
Och jag är taggad, och har varit det ett bra tag. Men det var en person som fick mig att ändra uppfattning, ingen jag pratat med eller överhuvudtaget känner. Men jag mår dåligt bara över att se denna person. Och visst, skulle man hellre vilja vara som henne. Man vet ju såklart endel.
Och därför måste jag börja med det påriktigt. Jag ska bli en helt ny Sara fram till sommaren.

Jag är inte stolt över den personen som jag är. Jag mår dåligt över den personen jag är. Och det spelar ingen roll vad Sebastian säger eller att han säger att han gillar mig som jag är. Det hjälps inte. För någonting fick det att bli som det blev.

JAG ÄR TAGGAD OCH HAR BESTÄMMT MIG. Jag tänker inte se ut som en jävla fotboll, jag tänker inte leva det liv jag gör nu. Jag tänker ändra på mig. Jag tänker inte vara en ful jävla tjej. Inte för att man kan ändra på sitt utseende, men man kan ju iaf göra något för att mår bra med sigsjälv.

Och det skall ske en ändring, och den skall ske från det att jag sätter min fot utanför dethär bygget. ( jobbet )

Jag är inte nöjd med den personen jag är, men någon gång måste det väl få vara min tur att räcka till och känna mig nöjd?



Solarium, spray eller brun-utan-sol?

Vad föredrar ni?
Solar ni solarium?
Soldusch? Solspray?
Eller använder ni vanligt brun utan sol som man smörjer in sig med?

Jag kan säga att jag solade endel solarium förut, men känner inte alls för det längre. Det tar tid innan man får färg, det kostar MASSA pengar, och det är inte hälsosamt.

Men brun utan sol då? Hum, frågan är ju. Är det lätt att smörja in och att få det jämt? Jag har köpt brun-utan-sol från Mary Kay som jag hört skulle vara bra, har dock inte fått den ännu så kan inte säga vad jag tycker. Updatering om det kommer med tiden.

Solspray/soldusch? Okej, jag tog en soldusch en gång, blev hyffsat nöjd med resultatet, men njaae, det kostar lite förmycket för att få så lite färg. Däremot köpte jag en sån spray på flaska, har inte använt den så mycket. Men igår kväll provade jag den, i ansiktet. Och det blev färg kan jag tala om. Nästan lite för mycket. Men kanske jag tycker eftersom jag är ljushårig nu också?

Så nu är jag nyfiken, hur går ni till väga för att se bruna och fräscha ut?

Jag kan tala om vad jag hellst inte väljer. SOLARIUM. Har fått en ny uppfattning om det. Och kan man få bra resultat på annat sätt? Jaa absolut. Klart vi använder det på det sättet isf.

SOLSPRAY? Hajjemän.
Brun-utan-sol? Jaaa, när solsprayen tar slut, OCH om man får fin och jämn färg utav den.

Vill inte se ut som en morot. Kanske inte så hett.




Iaf så diskuterade jag detta med min kära jobbarkompis Lina, och hon använder spay, av denna sort.
Från www.gymgrossisten.se . Den har bra pris och är tydligen bäst i test ( enligt Lina, som provat en hel del )
Jag litar på Lina och ska framöver beställa denna Spray-tan-in-a-can.






Igår kväll.


Igår kväll hade vi en ruskigt mysig kväll! Jag klippte min kära man och han blev såklart ursnygg ( som vanligt ), Fick dock inte klippa så mycket, han ska ju spara ut till lite längre nu. Det tycker jag att han passar skitbra i. Och sen på sommaren blir han ju så himla ljus hårig också. Supersöt!

Vi tittade på 2 och 1/2 män och simpson, så grymt bra! Då får man skratta och må lite extra bra!

Natten till idag var också mysig. Låg och kramades hela natten, var ett tag sedan vi sov på det viset. Brukar ofta vara så varmt under vårt enorma täcke. Men inatt struntade vi i det, och kommande nätter också! ( hoppas vi )



tårar

Sett saker som jag kanske inte borde. Nu är det krossat!



Kistan,


Nu är det bestämmt, spegeln skall sitta i hallen! Och som tur var älskade min kära sambo den också! ( kanske inte älskade, men han gillade den )

Igår kväll åkte jag hem till min mor, var länge sedan jag träffade henne så det var supermysigt. Drack lite kaffe och fikade ( jaa, jag unnade mig det ) Jag visade henne lite heminredning som jag är sugen på, så nu har vi bestämmt oss för att gå på Loppis! När, var och hur vet vi inte riktigt ännu. Men det är bara att ringa mormor så löser det sig! Wihooo!

Jag kikade runt i mammas lägenhet, trots att jag egentligen vet exakt vad hon har, men alltid hittar man någonting nytt som man fastnar för. Och det gjorde jag. KISTAN, en gammal, gammal kista som är från min morfars tid! Den är i guld, silver och svart. Ruskigt snygg för att vara så gammal, och i bra skick! DEN TAR JAG! Som tur var hade faktiskt mamma tröttnat på den, så vi lastade ur alla filmer som var i den. Jag är så glad att jag fick den. Den är underbart fin. Det kommer att komma bilder på allt såfort bredbandet kommer ( och det blir nästa vecka )

Jag strosade runt lite till, och hittade en superfin skål. En vit, "tjockis skål" om ni förstår vad jag menar, den har ett brunt band runt kanten och det hänger ner 2 hjärtan ( eller är det 3 st ) längst fram på den. Och jag fastnade för den så påegång ( trots att mamma haft den i en evighet egentligen, så la jag märket till den först idag ). Jag fick den också!

Sen när jag skulle komma hem kom jag på. LJUSTAKAR? Jaaa, vi rotade igenom mammas skåp med en massa ljuslycktor och ljusstakar. Och jag hittade två i guld ( gaaaamla som gatan ) Och två i silver. ( även dom gamla )
Sen hittade jag även 2 st vita ljuslyktor, lite smått slitna, men det var bara snyggt.

Glad som sjuttan när jag satt i bilen påväg hem, och det var såå roligt att sätta upp alla nya grejor. och jag kan säga, KISTAN gjorde sig sååå snygg i vardagsrummet. Den står under vårt stora fönster, och har nu en vit lietn filt på locket ( för santos ) Ska sedan lägga en såndär LUDDE från IKEA på, det kommer bli grymt syggt, och skönt för lilla Prinsen att sitta och titta ut.
JAG ÄR SÅ NÖJD! När älsk kom hem hade jag tänt en massa ljus och alla dom nya gjorde sig så snyggt, känns mer hemtrevlig nu!

LOPPIS NÄSTA!


Förälskad.



Blev storm förälskad i denna spegel.

Sovrum eller Hall ?


Prinsen & Jag.

         





         


Några bilder på mig och Prinsen♥


UNGJÄVLAR


Okej gårdagen var katastrof!
Ingen höjdare på jobbet, men det gick ju bra, men det var påfrestande för hjärnan! Sak samma. Det jag egentligen vill gnälla över är alla dessa förbaskade ouppfostrade ungarna som bor på områder. Missuppfatta mig inte nu, jag älskar barn, men jag tycker deffenitivt man ska lära barn att lyssna på andra människor ( om barnen överhuvudtaget ens lyssnar hemma )

Såhär gick det till:
Efter jobbet plockade jag med min lilla Pris på promenad, och gick ner bakom i våran lilli mini "skog". Där endel barn åker pulka m.m.
Det kommer TVÅ barn springande emot oss ( och för er som inte vet så är Santos skiträdd för barn, blev skrämd när han var 9 veckor, men vi jobbar på´t ) .

Barnen: FÅÅÅÅR  VI KLAPPA HUUUUUUNDEN??
kan meddela att dom nu springer som tokar emot oss och jag har en skällande hund i andra änden av kopplet.

Jag: Han är rädd för barn så ni får sätta er ner en bit ifrån så får vi se om han vill hälsa på er!
Lyssnar barnen, nej, eller jo, den ena tjejen stannar och den andra fortsätter framåt i raskt tempo.

Jag igen: Han är rädd, så du får stanna. STAAANNNAAA! ( säger jag ordentligt till henne )
Tjejen stannar tillslut men småretar Santos endel.

Barnet: Gillar han snö?

Jag: Njae, sådär. Ibland gillar han det.

( ung J*veln tar snö och kastar på Santos, och nu blir jag riktigt arg, kan inte minnas exakt vad jag sa till tjejen. )

Nu börjar barnet krypa fram emot Santos, och det dumma är att vi kunde inte gå därifrån för det var såpass liten plats ändå. ( hatar migsjälv för att jag skulle gå den vägen med honom idag )

Jag säger åter igen till flickan att STANNA, annars kan hon aldrig hälsa på honom, utan om hon sitter ner så han blir lugn av att dom bara sitter där så kanske hon kan hälsa en annan dag om HAN vill.

Vet ni vad ungj*veln gör då?
DÅ BÖRJAR HON SPRINGA RUNT MIG OCH SANTOS SOM EN IDIOT. Jag blir vansinnig och säger till henne ordentligt att sådär får hon verkligen inte göra, att det är elakt och att nu får hon aldrig hälsa på Santos. Jag vet inte vad jag sa till henne, men det var nog ett par saker till och jag var arg och helt vansinnig på henne. Att hon inte kan lyssna och göra som man säger, istället gör hon raka motsattsen.

Kan säga att dethär gick otroligt fort och jag var så fruktansvärt arg när jag gick från barnen.

Inget illa menat mot någon, jag älskar barn, men jag tycker att dom ska lyssna även på andra vuxna ( om dom nu ens lyssnar på föräldrarna hemma ) Jag kan lixom inte få in i skallen hur man kan göra så när man ser att en hund är rädd. Det blev ju en konflikt emellan oss, dock var det bara jag som pratade då hon mest gjorde en massa jävla skit.

Kan säga att det andra barnet verkade iaf vettigt då hon sa till sin kompis att lägga av också. Hur kan ett barn gör såhär, trotsa en vuxen? Och när jag säger till henne flera gånger att hon inte får göra så.

Jag gillar inte att "skälla", men i vissa fall när det gäller sitt egna "barn" så blir man så jävla känslig. Man måste göra det som känns rätt för sigsjälv. Och i detta läget kunde jag inte hålla mig ifrån att säga till henne ordentligt. DUMMA BARN!


All träning med att Santos ska känna sig tryggare tillsammans med barn känns nu som bortblåst och att vi nu är på ruta ett igen. Bara att fortsätta träffa barn som vet hur man lyssnar!

Vad tycker ni jag skulle gjort i denna situationen? Utöver det jag gjorde eller skulle jag gjort på ett helt annat sätt?


SKITDAG


Är bara så förbannat besviken, arg och sååååå vansinnig!
JÄVLA PUCKO!


Sebastian

Fick precis ett underbart samtal utav min underbara sambo!
JAG ÄLSKAR DIG SEB. ♥

-Nu och föralltid.


Härliga måndag

Vår 2 årsdag firades inte på något speciellt vis överhuvudtaget. Eftersom vi hade en sån trevlig alla hjärtans dag så tog vi det mest lugnt denna dag, lagade lite Cannelloni och myste! Vi köpte inget direkt till varandra eftersom vi hellst vill lägga pengarna på våran lägenhet nu, så vi kan få den ordentligt hemmatrevlig! Det är prio ett nu iaf!



Måndagen var första gången Prinsen var hemma en hel dag själv, jag åkte hem på lunchen och var ute med honom, därefter hade vi lite träning hemma för att trötta ut huvudet lite tills jag åkte iväg till jobbet igen. Kan säga att det var bra kallt att cykla iaf. Men trevligt att träffa lillkillen en stund mitt på dagen, och bara koppla bort jobbet en stund.
Han klarade detta galant och vart inte det minsta nervör för att jag skulle gå igen! JIPPIE, skönt att veta att han klarar sig utan matte och husse.

Efter jobbet gick jag iväg för att köpa en ny jacka som jag lagt undan, skitsnygg tycker jag. Kommer bilder såfort vi fått ordning på dator, bredband och kameran. Så jag lääängtar som sjuttan till våren nu! Älskar våren.

När jag kom hem, svirade jag om till träningskläder, slängde på Santos kopplet och drog iväg ut och sprang! Det var skönt, och faktiskt inte det minsta jobbigt. Santos gillade det också, fast han blev nog nästan tröttare än mig. ( tror jag ja )

Kollade på Lipstick jungle! Åh det är det absolut bästa program som finns, och säg inte att ni INTE är beroende! Det programet är ju ta mig fan som en drog!


Alla Hjärtans dag


Dagen började med att jag körde min lillebror till en tävling mellan Hjo och Skövde. Trevligt att träffa lillebror en stund. Jag hade med mig Santos så vi gick ut och kikade lite medans dom gjorde iordning inför tävlingen. Kallt som sjuttan var det!

Därefter åkte jag och handlade nybakt bröd till oss, och även en röd prinsess bakelse till älsklingen, med hjärtan på! Han älskar sådanna tårtor! Han blev glad, men det slutade med att vi faktiskt delade den! Det var gott.

Sedan tog vi oss en liten tupplur och kollade på en Disney film i vår underbart sköna soffa!



Jag och Santos tog en långpromenad och därefter gjorde vi iordning oss för kvällen.
Blev middag på Riviera, 2 rätters. Sedan drog vi vidare till Bowlingen, tog ett par cider och bara hade det mysigt. Efter att ha spelat ett par omgångar så gick vi vidare till Pim`s. Tog en snabb fika och drog sedan hem och hade lite mysigt!

Hade en ruskigt trevlig kväll med min underbara sambo ♥
( måste erkännna att jag är dålig på att uppskatta honom )

Tjejkväll


Fredagen, en riktigt tjejkväll. Käkade tacos och kollade på film, Step up och Step up 2. Sjukt bra filmer och man blir så glad utav dom. Att rekomendera om Ni inte sett dom! Två tummar upp!

Sen kan jag även tillägga att det finns en hel del snyggingar att titta på! Ett plus i kanten.

Tack tjejer för denna underbara kväll, utan er, är jag ingenting.
Kärlek till er♥





2 år.


Någon som har något förslag vad man kan ge sig pojkvän i 2 års present? Det är nu på söndag och jag har ingen aning om vad jag ska köpa eller gör.
Någon som har någon idé?


Alltid.


Mitt hjärta kommer alltid tilhöra denna underbara människa!♥

         


Caroline.



Dethär en vacker bild på en fin vän, och min lilla Prins! ♥

Caroline Andersson, en barndomsvän, var ett tag sedan vi träffades och vi har sånna perioder. Vi kan umgås varje dag issa perioder, och ibland ingenting. Just nu är det ingenting, och det känns inte roligt alls!
Vet att denna underbara människa har det jobbigt just nu, och jag vill så gärna kunna finnas där för henne. Men hon känns så långt borta och känns svår att nå. Men jag förstår, har man det tufft vill man gärna vara för sigsjälv. Jag är precis likadan. Men jag saknar henne, hon är en underbar vän och en sån vän, jag aldrig vill förlora! 


Förlåt alla att jag är ett sånt svin ibland, ( kanske oftast ) är inte min mening, men ibland går jag in förmycket i mig själv. Ska skärpa mig!

Vill bara att Ni, alla min underbara vänner, ska veta hur mycket ni betyder för mig!
Utan er hade jag inte klarat en dag! Mina tankar finns hos er hela tiden.


Fredagen den 13.


Jaaa, och jag kan lova er att det redan känns! Dagen började toppen, eller kanske inte. Sebbe glömde sin mat för dagen, och ringde och bad mig komma ner med den när jag skulle åka med Santos till Skultorp. SJÄLVKLART!

Därefter när man ser att det är fint väder ute, och man tror att man INTE ska behöva skrapa rutorna. JO MEN VISST, har man en ny bil så självklart är det ett TJOCKT lager med is på INSIDAN av rutorna, så redan där satt jag i skiten.
Men vi kom i tid till jobbet iaf! Det är iaf huvudsaken. Man kan inte komma 1 minut sent till jobbet ens, inte med detta man har nu iaf! Finns inga undantag! Och det känns bra och seriöst.



Ikväll ska jag umgås med två utav mina favorit töser - Rasha och Johanna. Ska bli så förbaskat roligt! Kanske gå till systemet och köpa några goda cider? Vad tycker ni tjejer?



Hoppas alla får en trevlig dag!
Vi lär höras fler gånger under dagen iaf. ( Man blir lätt beroende av detta )


Americas Next top model


Tyckte att helt fel tjej vann Top Model. Skulle deffenitivt vara Sam, hon har blivit bättre hela tiden och alltid haft underbara bilder. Där gjorde juryn bort sig totalt.

Vem tycker ni skulle vunnit?



Analeigh                     Mckey                Samatha

Det viktigaste i livet!



Min Prins, vet inte vad jag skulle göra utan honom! Han förgyller min dag.


PATETISK PERSON.


Jag tror jag är den hemskaste personen jag känner. Jag är inte stolt över den personen jag är! Jag känner inte migsjälv längre, och huvudet bara snurrar. Jag vill inte vara den personen jag är. Det måste ske en förbättring. Varför kan jag inte bara vara den person jag vill vara? Som jag HAR varit?
Måste få ordning på mitt förbaskade liv, trodde att allt var uppordnat nu när sambo livet startade. Men allt har bara blivit värre!
SKA DET VARA SÅHÄR?

Har jag blivit en patetisk person? VAD HAR HÄNT! En ändring SKA ske.

Rasha & Caroline - Tänker på er!♥

Santos och Malin


Nu sitter man på jobbet igen och väntar på att starta igång! Alltid skönt att vara i tid så man hinner med lite annat smått och gott innan!
Körde Prinsen till mamma imorse, Malin var även med i bilen, börjar bli av en rutin nu att hon följer med! Alltid lika roligt. Lillkillen har verkligen accepterat Malin nu och blir GALEN när han träffar henne. Eftersom jag nu har hans bur i sambons bil så fick han åka Malins knä. Det gillar han, och även att pussas med Malin. Hon är dock lite mer rädd om sitt smink och det räcker med en puss för henne! Han skulle gääärna hångla med henne om han fick. ( se det lite ironiskt )
Men jag är mycket glad att han gillar henne!

Santos och Malin, mina små pärlor.
Tack för att Ni finns i mitt liv.♥


Storstädning!

När jag kommer hem från jobbet skall jag storstäda, och det är faktiskt ganska kul med tanke på att vi har en dunderdammsugare! Därefter blir det långpromenad med Santos och sedan blir det kanske träning på gymmet, annars blir det softa hemma tillsammans med älsk.

Men som det känns nu är jag mer sugen på att dra och springa lite på crosstrainern eller köra ett pass! ^
Hoppas Malin är lite sugen på att hänga med, kunde vara kul, vi hade ju vår vilo dag igår!





090211


Tuff morgon, tuff dag!

Det var en jobbig morgon, älsk drog iväg halv 7, han vart lite sen idag och ville hellre stanna kvar i sängen med mig! UNDERBART. Sen totaldäckade jag när han låste dörren, sköönt att få sova en timma till iaf. 7.45 ringde klockan, dags att hoppa in i duschen och fräscha till sig lite. Högsta chefen kommer idag för att hälsa på oss! Förbaskat skoj. Högklackat och skjorta som gäller! Och en rolig sak, fick på mig ett par jeans som jag inte kunnat ha på länge! ( träningen ger resultat, även dessa långa promenader ) STOLT!

Känner av dendär förbaskade halsen, den lever inte riktigt samma liv som mig. Vill inte bli sjuk nu när livet börjar ordna upp sig. Efter att ha kört Prinsen till mamma imorse så gick jag och Malin till Pressbyrån och shoppade halstabletter, "Blue Double Action". Jädra drag i dem kan jag säga!


Ännu en rolig sak som händer idag, vi ska på möte idag, och även bli bjudna på smörgåstårta!
Gottgottigottgott! Smörgåstårta är så jädrans gott. Tycker Ni detsamma?

8:30 Lördagen den 28 februari ska jag till frisören igen! Jippie.






Bilder från fotograferingen med rasha
















( Jag bjuder på den sista skratt bilden, men den ser så härlig ut, kolla även in Santos tunga )

Träningsvärk.


Idag mår jag inte det minsta bra, jag har såå jävla ont i mina ögon så det är inte klokt. Mår bara allmänt illa, ont i halsen och även i näsan precis vid ögonen. ( hänger ni med på vad jag menar ? ) Känns förjäävligt! Och som grädde på moset, SÅN FÖRBANNAD TRÄNINGSVÄRK! Helt otroligt vad det passet tog!

Vi var på Skivstång & Kondition igår, ruskigt bra pass, och instruktörerna var grymma! Vi tog ut oss något fruktansvärt, så man var ju som spagetti när man kom hem! Men det kändes skönt.

Jag tror jag vet anledningen till att jag känner mig som jag gör idag, jag kom hem, svettig och sådan, och tog ut min lilla prins på en promenad. Humm, konstigt att man mår piss, man var svettig och blev ju iskall! Jag är korkad.
Idag blir det iaf ingen träning, dels för träningsvärken och dels för hur jädrans dåligt jag mår. Man vill ju inte åka på någon förkylning eller liknande nu när man har nytt jobb och kommit igång med träningen!



På Söndag börjar min och Prinsens lydnadskurs, ska bli väldigt roligt och lärorikt!
Vi behöver den träningen nu. Måste gå fler kurser oftare.


( Min grabb när han var 7 månader gammal )

Snart 19.00


Jag vet att min Malin tycker det är jobbigt att läsa långa blogginlägg! Så därför skriver jag ett kort för din skull.

SNART ÄR KLOCKAN 19.00, och då ska vi på träning, idag blir det skivstång och kondition! Ska bli så förbaskat roligt och skönt. Har dock så fruktansvärd träningsvärk sedan igår. Fy sjuttan vad vi tog ut oss på passet. Hoppas att vi kommer upp ur sängarna imorgon bara!

Funderar på om jag ska följa min älskade sambo till jobbet imorgon när han går vid 6 tiden. Börjar ju jobbet denna veckan vid 9.15, så kan vara skönt med en megalång promenad på morgonen! ( Nyttigt också )

Eftersom man har ett stillasittande jobb så är det så förbaskat skönt att träna och promenera den lediga tiden! Finns inget bättre. Eller jo, det skulle vara att umgås med min underbara Sebastian! ♥


Nu har nog min man hämtat våran Prins,  
( intresseklubben antecknar ;) )



                   

Alla dessa krav,


Ibland får jag en sån äcklig och vidrig känsla i magen och kroppen. VILL INTE!
Vet inte varför det blir så, man är väl helt enkelt inte så säker med sigsjälv. Och det kan jag väl säga, jag är jävligt osäker. Har aldrig haft bra självförtroende, och tycker inte att jag är bra nog. Men så känner väl alla antar jag.

Det är inte lätt att leva i dagens samhälle. Det är en stor press på dagens ungdommar. Och även för oss som inte går i skolan, utan som jobbar.

Tänk pressen på alla tjejer:
- Man ska klä sig i mode
- Man ska vara smal
- Man ska användra ett toppenbra smink.
- Man ska ha fint hår
- Man ska vara bra i skolan, och alltid få bra betyg
- Man ska vara populär
- Man ska vara en godtrogen dotter
- Man har press på sig vad det gäller killar
- Man ska vara med på allt som händer, överallt
- Man ska vara en bra vän, och alltid ställa upp
- Man ska hinna med allt på internet, som blogg, facebook, bilddagboken m.m.


Tänk alla krav, menar inte att alla känner såhär, och inte heller att jag gör det. Men tänk efter en stund, och se hur mycket världen har förändrats. Tänk när jag var 13 år och gick på högstadiet, vad hade vi för kläder på oss då? En tjocktröja och ett par jeans. Mode var inget speciellt då utan alla klädde sig i goa tränignskläder. Se nu på hur det ser ut i dagsläget. Hur klär man sig som 13-14 åring idag? Inte fasiken klädde jag mig i högklackat, strumpbyxor och en snygg tröja/shorts/kjol m.m då. Jag säger inte att jag INTE gillar det, raka motsatsen, älskar modet som är just nu och tycker det är roligt. Men när man är 13 år, då är man ju i princip fortfarande barn för gudskull. Jag tänker bara vilken press dom har på sig!? Mode är ju A och O nuförtiden. Har man inte kläder som är mode just nu så är man ingenting. Helst av allt ska man ha snyggaste skorna också, och gärna 15 par. ( har jag även själv och jag älskar skor ) Men tänk bara hur allt har förändrats.


Tänk på kvinnan i dagenläge:
- Hon ska ha ett bra jobb
- Vara en bra flickvän/sambo/fästmö/fru
- Hon ska vara en bra mamma
- Gärna vara med på alla föräldrarmöten och engagera sig i barnens skolgång
- Ha snygg kropp trotts att hon fött 3 ungar
- Hon ska alltid vara fräsch i håret
- Ha fina kläder
- Ta hand om sin man
- Laga godaste maten
- Ha ett städat och fint hem.


Vad ska man inte ha för krav på sig?

Jag menar nu absolut inget illa och att det ser ut såhär i många hem eller liv. Men det är såhär det ser ut i många kvinnors liv. Kanske inte att det ÄR så, utan mer att det KÄNNS så. Man inbillar sig att man har krav på sig, fast i själva verket är det säkert inte så det minsta. Men tänk bara hur allt förändrats, och det är gått så fruktansvärt fort!

Undrar Ni någon gång hur man kommer att leva om 5 år?



Jag kan ju berätta hur min situation ser ut.
Visst jag känner en JÄVLA press på mig, att jag ska prestera bra på jobbet, ha en lydig hund ( vilket jag själv tycker är oerhört viktigt ), ha en snygg kropp ( jaaa, man kämpar ju för det iaf, och hoppas att jag är på god väg ), ta hand om vårt hem, tvätta/städa/laga mat/ inreda/ m.m. Ha fint hår, snyggt smink, fina kläder. You name it!

Sebbe kräver absolut inget av detta utav mig, men jag KÄNNER så, visst det som gäller utseende, ibland skiter jag fullständigt i vad jag har på mig, hur håret ser ut, smink ( vad är det ? ) Jaa, vissa dagar orkar man inte, och dom dagarna mår man ändå ganska bra! Men man vill ju ändå vara den perfekta flickvännen, det är ett krav JAG har på mig, verkligen inte som han har satt på mig, utan som jag själv ( dumhuvet ) kräver utav mig. Han älskar mig för den jag är, hur jag än ser ut, ( säger han ;) ) han kräver absolut inte att jag ska träna, han gillar min kropp. Men, man gör det för sigsjälv. JAG vill må bra med migsjälv, med min kropp. Jag vill inte känna att jag inte räcker till. Men så känner jag varje dag, otillräcklig. Även om jag inte har de modernaste kläderna ( även om jag skulle vilja ) så kan jag ibland må så jävla dåligt över hur jag ser ut. Men så känner sig nog många. Vad vet jag.

Ibland kan man bara vara så jävla patetisk. Speciellt jag! Jag tycker att jag är så jävla ful, tjock, jaaa ni förstår nog vad jag menar. Man är så jävla självisk i sitt tänk så det är inte kokt. Men, eftersom samhället ser ut som det gör. Media och diverse, inte konstigt att man idagens läge har krav på sig.


Jag älskar att träna, det får mig att må bra!  Men innan jag började, fy fan vad patetisk jag var då!
Jag är glad över mitt liv, och jag älskar min pojkvän något fruktansvärt. Men ibland kommer man in i tankar man inte gillar detminsta. Då man känner sig otillräcklig!
Är det någon mer än jag som känner så ibland?

Den känslan man har i magen nu, SÅ JÄVLA OTACKSAM MAN ÄR. Tänk på hur världen ser ut?
Jag tror man ska vara bra glad vöer det liv man lever. Trotts att man har sina nergångar ibland!



Fullspäckad toppen helg


På lördag eftermiddag fick jag samtal utav min lillebror, han undrade om jag kunde klippa hans kompis Filip- JAJJEMÄNSAN.

Träffade min underbara Rasha idag, vi åkte till skjutfältet och tog kort på min underbara santos ( kommer bilder så snart jag får dem ) Bilderna blev toppen, inte så konstigt eftersom Rasha är grym och har en värstingkamera!
Åkte hem till mig och tog en kopp kaffe och pratade lite om hennes Colombia resa. Fotade även Santos endel hemma. Lite stå bilder och sådant som jag tänkt skicka till min uppfödare! (  www.andeless.se  )

Frammåt fem tiden kom killarna, och vi kikade igenom Filips låååååånga hår. Min absolut första kund, ( iofs gratis ) men det gick finfint, och han blev nöjd. Skulle deffenitivt komma tillbaka! Jippie!

På dagen så lagade jag lite mat som jag och Sebbe skulle äta på kvällen, gjorde då Kyckling cannelloni. Han gillade den supermycket, och den var faktiskt fantastiskt god ( om man får skryta lite ) Sebbe kom ju hem med ett gäng killar så dom käkade pizza, men Foppa tyckte att Sebbe gjorde det rätt valet ( CANNELLONI ) .
Vi kikade på Melodifestivalen, tyckte inte det var speciellt bra, men det blev ett par cider ( unnade mig det ), och även ostbågar ( dom också ). Sen när killarna slog över till Fotboll tröttnade jag, och la mig i vårt andra tvrum och glodde på någon dålig film på tv.

Sebbe drog ut på krogen vid tolv, jag däckade, blev väckt vid tio i ett, och då kommer min älskling hem. Han saknade mig och ville fortare hem till mig! Han är ju underbar.



SÖNDAG, klockan 10:30 drog jag och Malin till Gymmet, blev ett medelpass med Jenny. Och fy sjuttan säger jag bara, hon var grymt bra, och det var drag i det hela tiden och en hel del styrka. UNDERBART! ( har världens träningsvärk idag (Måndag) ) Man känner sig stolt när man är helt slut efter ett pass, det är ju det som är meningen!

Väl hemma, snabbdusch sedan iväg till Ulvahallen med Sebbe och Santos, Chrille spelade cup så vi var ju tvugna att kika lite på honom. Självklart vann dom!

Åkte hem till mamma på en kopp kaffe, lite prat och skvaller. Santos kikade i fönstret på gamla grann hundarna. Mysigt att träffa mamma igen, känns lite mer speciellt nu när man bor längra bort från henne!

Kom hem, och ännu en dag är huset fullt av folk, fotboll som gällde även idag! Eftersom dom hade parkerat i båda tv rummen så hade jag ingenstans att vara. Santos lekte för fullt med grabbarna, och jag bestämmde mig för att gå ut och gå. POWER WALK 1 TIMMA. Hemma igen, hämtade Prisen och tog en 20 minuters promemad hem till Familjen Hellberg där vi skulle bli bjuda på Söndags middag! MUMS. Fick även äppelpaj som dessert!

Åkte raka vägen till maxi, blev storhandling så nu är hela kylen och frysen full. Behöver defenitivt inte handla mer på 2 veckor! Skönt det iaf. Att alltid ha mat hemma.

Kikade därefter på BECK, flickan i jordkällaren. Det vart riktigt mysigt att bara umgås han och jag!
Underbart, älskar min sambo!♥


MK.


Ska lägga en beställnign på lite hudvårdsprodukter och smink. ( Mary Kay, för er som inte visste att jag sålde detta. ) Är det någon som önskar något eller är intresserad så säg gärna till!






Shoppat.


Efter många om och men har jag tagit tummen ur att beställa, även om jag inte borde. Men blev övertalad av Malin så vad ska man göra?







Forever 21

Malin fick mig idag, helt SÅLD!
Och som jag känner nu, finns det ingen chans att jag kan handla från USA. Men, Malin hon har koll, och säger att kedjan kommer till Sverige. -Jag längtar kan jag säga! Redan stor favorit.




Förbaskat snyggt tycker jag, och deffenitivt den stil som jag känner för!

2 par rätt fräscha skor. ( JA, jag längtar efter sommaren och SKOR )




Myskväll,


Hmm, kan säga att man inte var på världens bästa pass igår, Aerobicen var helt katastrof! Mer än hälften av alla tjejer som var med var helt nya. Vi virrade runt som yra hönor. Och kan säga att det inte var det lättaste passet, tjejen som höll i det gick så jädrans fort fram, och körde jädrigt avancerat. Och visade inte direkt heller HUR stegen skulle vara, det vart rätt krångligt och hade man sett oss hade man garanterat fått sig ett gott skratt! 




Dagen med stor D , ÄNTLIGEN FREDAG! Och massa, massa,massa snö! Det är så otroligt underbart. Finns inget bättre denna årstiden, när det är massa snö! För då blir det även bra mycket enklare att ta med Santos ut, han gillar ju snö! Man slipper även bli pissesur om fötterna om det är massa nysnö! Och det är så MYSIGT! Ska ta med mig älsklingen ut ikväll på långpromenad runt om i stan, sedan ut och käka middag tillsammans. Var ett tag sedan vi gjorde något sådant, kan behövas nu när det varit fullt upp med flytt. Sedan kolla på en gammal, gammal Beck film. Det är mysigt! -Vi gillar BECK.
Längtar så tills ikväll, då blir det massa mys! Så underbart härligt. Saknar min underbara sambo, och vår lilla Prins.
( Bara några timmar kvar tills det är kväll. )





:)


Nu ska jag iväg och hämta min Prins! ♥
Så det blir en promenad och därefter träning med Malin.

Ha en trevlig kväll allesammans så hörs vi imorgon.

Silvershampo,


Igår gjorde jag bort mig, TOTALT! Tänkte att jag efter jobbet skulle ha lite Saratid. Santos var totaldäckad eftersom han skrikit efter löptikar hemma hos mamma i Skultorp, så denna kvällen passade perfekt.

Tog en härlig, lång varm dusch. Fräschade till mig, ( var på tiden benen blev lite lena (; ) sängde i lite silvershampo. Och lät det sitta i en stund. Dock när jag väl suttit ute i vardagsrummet och glott på Tv, glömde jag helt bort tiden. Efter drygt 1,5 timmar kom jag på, JÄVLAR HÅRET. Springer som en TOK in på toaletten, tar bort handduken. HELVETE, DET ÄR BLÅTT! Hoppar in i duschen sköljer ut, tar vanligt Sebastian Shampoo och gnuggar, gnuggar och gnuggar! Sen är det bara att vänta. Efter ett par timmar har håret torkat. Och det är inte BLÅTT längre, Puuuuh! Blev bara en aning ljusare.

-Och viken syn det var. Jag fick PANIK när jag ser håret. ALLT hår, som kostat så förbaskat mycket att fixa!
Och jag kan lova, många tårar skulle rinna längs min kind om det visade sig att det fortfarande hade varit blått efter ursköljning.

( härdanefter ska jag ta det förbaskat lugnt med silverschampo, det är nästan livsfarligt ) HAHA.



Känner bara jag så?



Ibland kan man fråga sig om livet verkligen är så bra som man tror?


,


Dagen till ära, idag blir det Träning med stor T, fyy fasiken vad roligt. Längtat hela natten, drömt om träning och allt möjligt roligt! Så hoppas dagen går fort, klockan 19.00 börjar Aerobicsen. Åh extra roligt ska det bli, eftersom jag igår köpte nya träningsbygor från Adidas. Dom var underbart sköna, och satt som korvaskin. Slimmat och härligt! Efter träning mår man så förbaskat bra. Då känner man att man verkligen gjort någonting för sigsjälv. Och träningsvärk är ännu bättre, då känner man att man verkligen kämpat och stått i, trotts stretching! ( hur det nu stavas )
Hela dagen igår kände jag av det i armar och magen, skönt att känna att armarna är igång igen. Det är något jag ALLTID varit dålig på att träna. Men nuså, ska det byggas muskler så ska det. Och då får man ligga i och kämpa.

Hade idag tänkt mig att gå upp när min kära sambo vaknade, men det slutade med att jag totaldäckade igen. Hade ju planerat en långpromenad i snön med Prinsen! Får ta det ikväll efter träningen istället.

Hungris som skam, hann inte äta frukost imorse, eftersom jag försov mig. Så det fick bli en kopp kaffe nu på jobbet istället, det mättar ju lite för stunden!




Fick ordning på köket endel igår, Sebbe och Tobbe bar in vårt köksbord ( eftersom det väger ett par ton ) Och sen fixade jag iordning lite i fönstren och sånt. Så det ser faktiskt helt okej ut just för tillfället. Ska ju till ikea och handla in lite småplock nu till helgen. Jag älskar verkligen att gå på ikea, man hittar ALLTID någonting, om inte annat en massa, massa, MASSA doftljus! Och det kan man aldrig ha förmycket av eller hur?

Är inne på att köpa en kristallkrona att ha i vardagsrummet, eftersom allt annat är nytt, kan det var fräscht att bryta med en sådan. Bryta stilen där! Jag skall updatera med kort så fort vi fått ordning på bredbandet hemma. Eftersom min sambo inte är speciellt teknisk utav sig och knappt kan koppla in en tv ( se det liiite ironiskt ) så får vi be hans bror Chrille att fixa det åt oss. Tur att vi har honom, vet inte hur vi skulle klara oss annars?
T A C K , för all hjälp med flytten alla som var inblandade! -Uppskattas något otroligt.



VILL HA. -ett måste.



Sko från Nelly. Förbaskat snygg!


Har börjat få SHOPPING panik inför den kommande våren! VILL HA MASSA NYTT!
-Dock inte så lägligt just nu.



Powerwalk med Prinsen när jag kommer hem!
Muskler, HERE I COME.




Weight Pull.


Okej, jag vet vad ni tänker. Hur i helvete ska en liten dvärgpinscher klara det, och VARFÖR? Men såhär är det, min lilla krabbat, är inte så kraftig och biffig som han borde vara. Och sen såg jag ett repotage om detta, WEIGHT PULL. För er som inte känner till det är det en sport, där hunden har en dragsele, och ska DRA en "tyngd" . Detta är nog en mer vanlig sport bland Amstaff, Pitbull och liknande muskelösa raser, men just för att bygga muskler är detta otroligt bra, och även för hundens ego. Där dom känner att dom verkligen gör någonting!

Jag tror det är en otroligt rolig sport, och vi ska skaffa oss en dragsele, och en MINIMINI tyngd att träna med framöver, får väl börja med en tom PET flaska! Kommer defenitivt att updatera om det, när vi har vår första tränignsdag.
Önska oss lycka till!









Utställning!


Hittade en bilder från förra året på min och Prinsens andra hundutställning. Var senast i november jag ställde ut Santos, men nu är man lite sugen på det igen, och vi tränar honom varje dag på att "stå". Han sköter sig ypperligt!

Nu letar jag dock efter en inofficiell utställning bara för att komma igång igen och träna lite. Då det inte är allvar, med tanke på att det var braaa länge sedan.

Någon som vet någon inofficiell utsällning snart?
Säg gärna till, vill väldigt gärna börja igen, träffa allt härligt dvärgpinscher folk. Alla dessa underbara stunderna på utställningen, allt man kan shoppa till hunden. Det är mysigt, och jag saknar det! Vi måste börja igen.

 
Dessa bilder är på Boxarkullen, två utan Santos bröder var även med på utställnnigen, detta i Töreboda!
www.andeless.se






Livet på rosa moln.



Igår när jag kom hem från jobbet var det full rulle hemma, fullt hus helt enkelt. Sebbe hade bjudit hem killarna på Semla och kaffe. Och jag kan säga dessa män kan ju för sjuttan knappt koka kaffe. Inget kaffe filter, på TOK FÖRMYCKET kaffe, och sen full fräs bara. Det slutade med att det var kaffe på hela bänken och golvet. Tur att Tobbe och Seb kan städa iaf! Haha.

Santos hade verkligen superskoj tillsammans med gänget, han sprang och hämtade den illrosa grisen och sprang som en tok mot dom. Dock var två av killarna lite smått rädda för honom, vilket jag inte kan förstå, Prinsen som är så snäll! Och såklart det blir "jakt" när dom springer iväg, med grisen i handen. SUPERKUL tycker ju Santos. 
 
Jag lämnade gänget och drog iväg och tränade med Malin. Det var skönt att göra något annorlunda, och jag kan lova, det blir bra mycket träning framöver. Det är ju så förbaskat roligt!





När vi åkte hem så drog jag och Seb till Maxi, tänkte handla lite käk, men eftersom jag var lagom svettig och go, och klockan var rätt mycket handlade vi bara det nödvändigaste. Mat till imorgon, och det blev gräddstuvad pyttipanna. Känns verkligen nyttigt nu efter träning, men vad sjuttan ska man göra när det inte alltid finns tid.
Och eftersom man ändå hade träningskläder på sig så tog jag Santos på kvällspromenad, från Maxi och hem. Gick hyffsat fort faktiskt.

Väl hemma var det städat och snyggt, Seb hade dammsugit med vår dunder dammsugare och det var fräscht därhemma, inte märkte man att det varit semelkalas! lagade iordning maten för imorgon och sedan hoppade jag in i duschen, därefter kikade vi på en mycket g a m m a l  Beck film. Men jag halvsov mer eller mindre i Sebbes knä. ( Mycket skönt det också ) 

Sebastian berättade för mig att han älskade att vara sambo, VÅRT PLACE.
-Jag mår så fruktansvärt bra i hjärtat nu! Livet har tagit en sån underbar vändning.
Och det blir bara bättre och bättre.





Många tror att när man blir sambo kommer det börja knaka i fogarna, och bara gå utför. Det gör det för många, men även raka motsatsen också. Och här har det blivit ännu bättre! Kärleken mellan oss är så otroligt annorlunda, bara så underbar. Visst, det var den innan också, men inte alls på detta sättet!

Kan inte annat än att le när jag tänker på honom.





T R Ä N I N G , igår var första dagen på träningen. Fy fasiken vilket roligt pass, och man känner ju att man faktiskt inte har tränat så förbaskat mycket tidigare. Men det är underbart att känna av träningsvärk i armarna, då vet man att man faktiskt kämpat!

Gick upp med älsk tidigt på morgonen, och drog ut på morgon promenad med Santos. Härligt det. Ska nog börja göra det varje morgon, MEN gå upp ännu tidigare så vi kan gå ännu längre. Dock var det lite jobbigare att få upp Santos på morgonen och jag fick släpa med honom ut på promenad! Men när vi väl gått i fem minuter stretade han inte emot så farligt mycket. Så han vänjer sig nog med att gå upp tidigt en vacker dag han också.



Har människor inga hjärtan?


Glömde helt att skriva om detta, tittade på kalla fakta i Söndags! FRUKTANSVÄÄRT. Sånt fruktansvärt djurplågeri.
Aldrig att det kommer in dun i vårt hem.

Företag i utlandet plockar de stackars gässen LEVANDE. Jag tittade på det, och tårarna bara rann, hur kan man göra så och må bra i hjärtat? Hur kan företag köpa dun från företag som plockar gässen levande? De stackars djuren skricker av smärta, att se den förbannade tanten sy ihop den efter att ha ryckt av allt dun, och den är sårig, det är sååå obegripligt för mig!

Efter att dom plockat gässen, får dom gå i 6 veckor, sen rycks dem igen! Det väsker i hjärtat när jag tänker på hur djur blir behandlade i denna värld! Tårarna samlas i ögonen bara av att tänka på hur fruktansvärt ont dessa stackars djur har.

O B E G R I P L I G T.






Rasha


Till helgen ska jag umgås med underbara Rasha. Prata om hennes resa i Colombia och bara lite allmänt tjat. Få den lilla tösen på andra tankar! Har saknar henne massor och våra pratstunder på jobbet!
Skönt att du äntligen är hemma! SAKNAT DIG.




Prinsen


Har pratat endel om Dvärgpinschrar idag, och kan inte blir mer sugen på att skaffa en till! Men eftersom man nu är två i hushållet får man nog överväga ordentligt med Husse. Han älskar ju Santos, så han har nog plats i sitt underbara hjärta för en Dp till! Kanske inte precis nu, men det kommer förmodligen bli en till, eftersom det alltid har varit i tanken att ha två. Förhoppningsvis till nästa år. Vill gärna att Santos ska växa till sig och bli lite mer mogen innan det träder in en ny i flocken. Man måste ju ha bra pli på den första, och Santos ska vara 110% innan nästa kotte kommer!

Sitter här och saknar prinsen något fruktansvärt, kände mig så hemsk imorse när jag lämnade honom hos mamma innan jobbet, jag GLÖMDE TA MED HANS MAT, och som tur är har ju mamma torrfoder hemma, men det är ju inte det han ska äta. Vi använder ju Klass hundfoder , Färskfodret, eftersom jag vill att han ska få i sig alla de viktiga vitaminer och mineraler och även att han ska bli lite kraftigare. Han är lite tanig ännu och behöver bygga lite mer musklie! ( Precis som matte ) Men torrfoder fick funka på första målet idag iaf. Men det blev heltokigt imorse och så stressande, och jag känner mig som en värdelös morsa som inte har koll på sina barn!

Jag tror att jag får börja anteckna vad jag ska göra på dagarna, minnet börjar svika. Och Prinsen ska inte drabbas av att matte är usel på att komma ihåg. Usch vilket dåligt samvete jag har!





På fredag ska jag förmodligen fixa till mitt hår! Ska bli lite mer frisyr över det hela. Och Reidun är ju den bästa som finns så det kan ju inte bli annat än bra, om inte annat så får man iaf en braaaa trevlig stund salongen!





Sambos.


Fredagen, efter jobbet, åkte jag raka vägen hem och packade det sista. Sen kommer älsklingen och vi lastar lastbilen full. Äntligen påväg. Efter att kvällen gått mot sitt slut lägger vi oss i sängen på Frygii och däckar!


Lördag,  upp tidigt och gasa iväg mot trängen. Idag gäller det. I lägenheten är dom i fullgång och städar, Annelie och Sebbes Farmor. Vi langar in lådor och grejar för fullt. Klockan 17.00 var vi så passa iordning så det till och med var gardiner i sovrummet. De ni!

Och vet ni vad, vi fick en DAMMSUGARE i inflyttningspresent utav Annelie och Mikael, en Nilfisk. Världens bästa dammsugare, det blir fan rent när man städar hemma. Är sååå glad över den! Den Rockar för sjuttan!

Söndag, första morgonen i vår nya lya. Kändes underbart, tog en morgon promenad och hämtade min cykel vid min förrförra lägenhet på trängen, och den stod faktiskt kvar! Sen lämnade vi den och gick och handlade en supergod frukost på Ica Norrmalm. Härligt att sitta tillsammans vi Vår lägenhet och äta frukost och läsa tidningen! Livet kan inte bli bättre nu!
På eftermiddagen fixade vi med det sista, plockade hem en byrå och fixade lite med ljus och grejor. Familjen Hellberg bjöd oss på middag. Eftersom vi ätit dåligt i helgen, mest snabbmat eftersom flytten tog lite tid. Så var det något fruktansvärt gott att äta kött och potatis och sallad. Måste få unna sig lite kolhydrater när man jobbat så!

Måndag, vaknade med migrän, aldrig roligt det! Känns ju sådär när man vet att golvläggaren kommer vid 7.20 och ska fixagolvet i hall och kök. Men det gick faktiskt bra och Santos blev bästis med honom. Även vår fastighetsskötare Lotta böev han helt förälskad i. Helt kär i henne. Han är för söt ibland Santos, han är så kärvänlig. Skönt att veta att han sköter sig så. Och han finner sig så otroligt bra i vår nya lägenhet. trotts många flytter så gårdet otroligt bra, han lägger sig lite här och var i lägenheten, han måste inte vara med matte hela tiden och det är skönt. Han är självständig. Så stolt över min lilla prins!




MALIN ÄR SJUK IDAG, och vi som skulle träna. Kan säga att jag faktiskt saknar henne på jobbet, alltid skönt att höra hennes röst. Hoppas du mår bättre i eftermiddag så vi kan TRÄNA! Jag längtar efter att sätta igång med träningen. Ska bli såå roligt. I helgen ska jag träna ordentligt. Wihooo, skönt att ha en träningskompis, som är lika motiverad som jag, nästan ÄNNU mer. ROLIGT, man blir så taggad av henne. Gumman, nu ger vi inte upp, vi ska visa vad vi kan och att vi inte ger oss i första taget. Håller du med mig?

FITNESS!





RSS 2.0