Storstädning!

När jag kommer hem från jobbet skall jag storstäda, och det är faktiskt ganska kul med tanke på att vi har en dunderdammsugare! Därefter blir det långpromenad med Santos och sedan blir det kanske träning på gymmet, annars blir det softa hemma tillsammans med älsk.

Men som det känns nu är jag mer sugen på att dra och springa lite på crosstrainern eller köra ett pass! ^
Hoppas Malin är lite sugen på att hänga med, kunde vara kul, vi hade ju vår vilo dag igår!





Kommentarer
Postat av: Fia

Usch de e aldrig kul o städa ;) Ja puppiaselarna är fina men den passade bra i en dag sen så märkte jag att den var alldeles för trång över halsen så blir o skicka tillbaka den tyvärr :( får vänta någon månad tills han kan ha S istället för XS för just nu är S för stor i "magen" om man säger så :S Ja vi kan ses när du kan, jag är nästan ledig jämt ;) hehe! Kram Fia o Tyson

2009-02-11 » 15:58:27 URL: http://svung.blogg.se/
Postat av: Fia

Ja vi får ses när du kan som sagt ;) jag jobbar lite dumma tider så de e bättre o säga när du kan :P



Kenneln har ingen hemsida tyvärr :( fick hennes telenr från en annan kennel som inte hade några planer på valpar för hon visste att hon hade en valp kvar.



Ja jag ska in med honom till stan imorgon efter vi har vaccinerat honom och testa lite andra selar för det är så himla bra o ha. Just för nacken på honom.



Ja jag bor i en stor 4 på 120 kvm själv med Tyson faktiskt i Timmersdala. Skitbra trivs jag, flyttade in för ca 2 veckor sen så vi bodde hemma hos mamma o pappa en sväng innan vi flyttade. Ja jag får komma in o kolla på lägenheten nån dag, så får du o Santos komma ut på bushen nåndag och kika in min lägenhet också ;)



Kram Fia och en nu sovande Tyson ;)

2009-02-11 » 17:55:22 URL: http://svung.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0