inte bra

Näe, denna dagen har egentligen inte varit något vidare.. Känner mig bara allmänt nere och lesen..
Nu ska jag gå och dra något gammalt över mig.

Ledsen för dålig updatering..

Kommentarer
Postat av: Emilia

Deras temperament och psyke är faktiskt likvärdigt som Nickis.Båda två är gladlynta och aldrig ilskna, har "funktioner" som sällskap- och vakthundar. Dom är framåt men behagliga, älskar bus,fart och fläkt, men vill krypa intill och älskar sin familj. Dom funkar utmärkt ihop med större raser. Har läst en hel del om dem under helgen nu och jag tycker den rasen passar in bra i våran livsstil och tillsammans med Nicki. Jag har kontaktat en kennel som verkar vara seriös och vet vad dom pratar om ,så vi får se. Husse är ju inte övertygad än men jag hoppas på att de kan ändra sig om han får träffa dom.



En Dp, har vi kommit fram till är lite för krävande för våran del. Jag är ju inte fullt så aktiv som du =) Hur gärna jag än vill ha en liten pinne!!!!

Du vet ju ett ca hur jag aktiverar Nicki, så då kan du väl hålla med om att det inte skulle vara tillräckligt, om man jämför med vad du gör med Santos?! :)

2009-09-13 » 18:16:50 URL: http://emiliamoberg.blogg.se/
Postat av: Annika

Då är vi två...:(

2009-09-13 » 19:38:06
Postat av: Mia

Hoppas det känns bättre idag!! Kramis från oss!

2009-09-14 » 09:19:05 URL: http://fredthevov.blogg.se/
Postat av: sandra

Heej :)

Ja det klart man ska ha en av varje, är också sugen på en röd till familjen fast isf en omplacering. Min mamma är som sugen så det är väl bara att hålla tummarna haha! Såklart santos ska ha en lekkompis också!



Jag säljer lite blandat, mest tidningar som tara och allt om mat. Ungefär... Trist men bättre än inget, söker dock annat :)



Kram

2009-09-14 » 12:28:58 URL: http://mrjoey.blogg.se/
Postat av: Mia

Det var jättefint väder och solen gassade verkligen! Du får ta sambo o vov och flytta hit helt enkelt ;-)

2009-09-14 » 13:58:51 URL: http://fredthevov.blogg.se/
Postat av: Fia

Heeej.

Stygnen ska tas bort på fredag. Är irriterad för de sa att stygnen skulle försvinna efter 8-10 dagar men ringde idag för stygnen verkar vara kvar o sitta väldigt hårt. o då hade de missat o berätta att de ska klippas bort. Så är inte så glad o ska aldrig mer ta Tyson till Skövde djurklinik. Man missar inte o informera om en sån viktig sak :O



Men nästa vecka kan vi ses för då e han hel igen ;)

2009-09-15 » 14:45:08 URL: http://fiasvardag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0