S.Thorsell & S.Hellberg


 

En vecka kvar tills sambolivet börjar påriktigt! Kan inte bärga mig, ska bli så roligt och vi har längtat så fruktansvärt efter den perfekta lägenheten!

Vi kommer att flytta till en 3:a på Trängén, precis som vi önskat länge nu. Och som grädde på moset, vi fick den helrenoverad! Kan det bli mycket bättre. Vi fick välja och vraka på tapeter, golv och luckor.
Hantverkarna är nu i full gång och lägger golv, och nästa vecka börjar tapetseringen! Kan inte sluta längta. Man vill ju så gärna veta hur det kommer se ut.

& vi får även börja flytta in på fredagen! Så vi har hela helgen på oss att fixa och dona.

Igår var vi på ikea efter jobbet. Köpte väl bara lite smått och gott. Blit bättre när vi fått ordning på allt så man ser exakt vad man vill ha och vad som fattas. Kommer nog bli ett hela lass eftersom vi vill ha mycket nytt! Ska bli så roligt.
Längtar något så fruktansvärt!

Men att bli sambo är nog inga bekymmer, många jag känner tycker att det kan vara lite sådär att flytta ihop, att man inte vet om det kommer hålla eller ej. Men vi har ju ändå redan bott ihop i princip nu sen i somras. Så det ska bli underbart att få något som är VÅRAT.


  • Myskväll med Sebastian & lilla Santos.

    Lördag:
  • Privatträning med Santos för Mårten.
  • Fixa håret hos underbara Reidun.
  • Kalas hos Familjen Hellberg.
  • Tjejkväll med Fröken J.

    Söndag:
  • DVÄRGPINSCHER TRÄFF

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0