Fredags träning.

Promenaden med Sara igår var toppen. Fick bra med träning för santos del. Hon visade lite övningar inför agility, bara pyttepytte lite dock men man måste ju börja någonstans!
Och killarna släppte vi på grönområdet på norrmalm, dom busade och jagade varandra, ändra tills Santos fann en pinne. Då var det den som gällde. Han är föööör tokig i pinnar, blir nästan jobbigt!

Vi hade dom lösa, och det är en riktig grooop kan man väl säga, och rätt var det var kom det en stor vovvsing, såg ut att vara en rottis blandning. Och killarna drog iväg som sjuttan mot denna hund, som tur var va en tik. Kieron stannade tidigare, och santos drog ändra fram. Jag trodde korven skulle få ett ryck och flyga på storvovven. men icke sa nicke, han kom tillbaka efter en kort sekund! SKÖNT!

Väl hemma på trängen träffade vi Saras jobbarkompis och hennes dunder söta dotter Nora på 1 år. Och Santos som är rädd för barn skötte sig galant. Han satt mest och tittade och var lite nyfiken. vilken underbar träning man fick på köpet där.

sen vart det soffan resten av fredag kvällen. magen ville inte riktigt vara med igår.


kolla santos leende!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0